ואחרי משאל הפיקאפ מגיעה השאלה

כתומתי

New member
ואחרי משאל הפיקאפ מגיעה השאלה

האולטימטיבית הבאה: לאן הולכים לאכול כדי לספק את המאנצ'יס שאחרי סקס? לפיצוציה השכונתית? למקדונלדס?? מזמינים טייק אווי?? כמו שכבר אמרתי, בעבר היה הדיקסי המקום הקבוע שלי. היתה גם תקופה של סמבוסק חם באבולעפיה ביפו באמצע הלילה, רק הוא יכל לספק את התאבון שאחרי.

SigurRos

New member
אהממממ../images/Emo98.gif../images/Emo26.gif

תלוי במזג אויר, תלוי בסוג הסקס{שגרתי,פיוס וכיוב´}, תלוי במה שאכלתי לפני, תלוי בחשק של הפרטנרית, ותלוי במה שמדגדג בחך.

תלתלית

New member
פיצה עם פפרוני ואננס

וגם פרוזן יוגורט (בננה מקופלת לבנה ופקאן סיני). יאמי יאמי..ממש.

גידי42

New member
אם לא היית קיימת... הינו ממצאים אות

איזה גדולה את, סוף סוף נושא כלבבי, אחרי הנושאים הקצת מעייפים והכבדים שהיו כאן לאחרונה משהוא מרענן. לטעמי ומסיבות שלא כאן המקום לפרטם, (ראי תגובתי ממקודם) הבילוי האולטימיבי שלי אחרי הוא טייק אווי. לא צריך להתלבש....(מתחבאים מאחורי הדלת ומושיטים את היד עם הכסף + הטיפ) אפשר לאכול בצורה לא פורמלית (קז'ואל יעני) לנתח את המאורעות בשקט בלי שאיזה מלצרית או השולחן שליד יהיו בהאזנה (איפה טעינו... מה עשינו רע....) והכי הכי.... אפשר להמשיך עם הקינוח לסיבוב שני (מי שיכול כמובן. מה היינו עושים בלי קנגרו...

כתומתי

New member
לאחרונה קצת יש לי חשק סושי אחרי,

ומספקת את הcraving עם טייקאווי מסושי בזל: קומבינציה סושי סשימי + 2 מרקים + 2 סלטים ב-135 ש"ח, סביר. לא הסושי הטוב ביותר שיש, אבל זה קרוב לבית ומגיע מהר.

גידי42

New member
זה לא הסושי - זה הטייק אווי

כתומיתי יקירתי, למה לא תודי באמת הצרופה. זה לא הסושי. פשוט אחרי שקראת את היתרונות הצרופים בטייק אווי שינית את דעתך! זה לא בושה רק תני את הקרדיט הראוי, צדק צריך גם להראות ולא רק להעשות. נסי גם טייק אווי אחר ותווכחי לדעת שלתוכן אין משמעות!!! מה זה משנה מה. העיקר הקינוח

כתומתי

New member
אני דווקא לפעמים אוהבת את היציאה

מהבית, להראות לעולם "הנה עשיתי את זה ואני יוצאת החוצה בטרנינג המג'וייף שלי"
אבל זה נכון שכשמזדקנים ומתברגנים הטייקאווי נהיה פתרון הגיוני יותר ומעשי הרבה הרבה יותר, וגם לומדים שלא צריך להוכיח כלום לאף אחת, כולל למלצרית בדיקסי

SigurRos

New member
"טרנינג מג'וייף"?!../images/Emo12.gif

לפחות אני עושה סקס בלי בגדים.... אבל אני בהחלט מוכן לנסות דברים חדשים,כתומתי,מחמלי......

SigurRos

New member
אגב כתומתי,../images/Emo98.gif

יש משהו שאפילו אני לא מצליח להבין- הרי את תפוסה,כתומתי,הלא כך?! אם כן,נשאלת השאלה המתבקשת מה לך ולמקומות פיק-אפ לוהטים?!
טוף, הלכתי להשקות את האקליפטוסים בגינה

גידי42

New member
מה הקשר?

ואיך אתה חושב אנשים נתפסים? והלו כבר סיכמנו שתפוס או אפילו נשוי אין פרושו קץ החיים. וחוץ מזה אם יורשה לי להעיר לגבי הטרנינג המז´ויף, כתומתי התכוונה שהיא לובשת אותו אחרי הסקס ולא תוך כדי כך שמן הסתם גם היא, כמו רובנו עושה סקס בלי בגדים. תקני אותי אם אני טועה ושלא יעבדו עלינו!!!!!!

כתומתי

New member
סיגור, גידי כבר ענה במקומי ../images/Emo13.gif

זה שאני תפוסה לא אומר שאני לא עוברת את הסלקציה בכניסה של הפיק-אפ ברים... ולגבי הטריינינג, מצטערת, אבל אני לא הולכת לדיקסי ערומה. אז אחרי הסקס אי לובשת את הדבר הכי קרוב לנוחות שיש בערום - טריינינג ישן וטוב.

SigurRos

New member
../images/Emo26.gifכתומתי

אה באמת?!...את עושה סקס בעירום?!.....אהההה....ואני כבר חשבתי....חחחחחח נו אנשים.......קצת הומור יאללה!!!!! כתומתי,שלא אחשוב בטעות שאת מגלה את אותם התסמינים כמו של מושא צידודך....

גידי42

New member
4U - פיק אפ

בהמשך לתחרות ולמשאל, מידע סודי ורגיש שהונח על הדסק בזה הרגע ממקורות מוסמכים, מהיימנים ויודעי דבר. המידע כה טרי ולכן עדין לא אומת.והוא מובא כאן ללא בדיקה. מספיק שאומר שהמקור (במקרה זה המקורה) התלהבה כל כך מהמקום שהיא התעוררה רק עכשו ולקח לה זמן להפטר מהזה שהיא מצאה לידה. המקום נקרא 4U והוא שוכן אחר כבוד בנמל ת"א. ממש NEXT DOOR לבויה. אומרים שזה המקום לפנויים\פנויות במיוחד בסופי שבוע ושגם זרזיר עיור ימצא שם גרגיר!!!! כתומתי, מה בענין גיחה לביקורת המקום ביום חמישי ולדווח מהשטח לנו ביום שישי? וליטי, נא לא להדליף לסינגלס, צריך לישמור קצת על פאסון. שיתאמצו לבד

B r u l e

New member
לא יודע

אין אצלי משהו מיוחד, פשוט אוכלים בבית, זה די מתבקש. והרבה! סקס זה מרעיב.

פינליש

New member
אני איתך ביאלי !!

האגן דאז אם אפשר פרלינים... פיצה עם זייתים שחורים... ויש לי נטיה גם לטחון מרגריטה קפואה.. אבל זה רק אם לא עשיתי מספיק "רעש" תוך כדי כי הבלנדר שלי מסגיר את מעשיי.

גידי42

New member
חבל ש....

השכנה שלי לשעבר, באחת הדירות שבהם התגוררתי לא היתה מפעילה את הבלנדר תוך כדי, או במקרה שלה, שמה נאמר את מכסחת הדשא, ואז היו נחסכים כל מיני קולות ורעשים ומרעין בישין.....מכל אזור א,ב,וז גוד.... למה אתם כל מרעישות ומה אם איכות הסביבה!!!

פינליש

New member
כמה טענות בהודעה אחת תגיד לי ?

אני מבטיחה לך דבר אחד: מעולם לא הערתי אף אחד מהשכנים ואף שכן לא "העיר" לי. לגבי הפרטנירים: אף אחד לא התלונן... לא מדובר בכזה רעש הסטרי שהיה הורס את עור התוף של ה"נוגעים בדבר". הכל היה למען ההדגמה. אגב שנים על גבי שנים גדלתי כשלשכן שלי עם מטע האבוקדו היה תרנגול רעשן מאדר פאקר... אז אני כל בוקר מכינה לי שייק בננות ותפוז... לא שמה קצוץ להיות התרנגול התל אביבי התורן. חוץ מזה שאם אני לא אוכל לעשות דברים בביתי שהוא מבצרי... איפה אני אעשה את זה בשדירה? בחצר? מאחורי קולנוע לב?

למעלה