ואחרי שאורנה בנאי

Ungareska

New member
ואחרי שאורנה בנאי

התלוננה שערוץ 2 רדוד מדי, קיילי מינו מתלוננת כאן שיש יותר מדי סקס בקליפים של היום. מה זה פה, צדקניות כל העולם התאחדו?

אמאילי

New member
וצדקנית נוספת - גלית גוטמן

שהתראיינה בחדשות נגד הדי גי'י של כן ולא שקרא לבחורות להתפשט כשהיא בעצמה מופיעה בפרסומות בפריים טיים בבגדיה התחתוניים (כי היא קיבלה החלטה שקולה ובוגרת ואלו שהתפשטו .... נו, הן לא מודעות לעצמן כמוה)

סליחה אמאילי אבל לדעתי גלית

גוטמן צודקת. היא בת שלושים, זו העבודה שלה, יש לה חוזה וכו'. כאן מדובר בבנות צעירות קטינות אשר עודדו אותן להתפשט בכיכר העיר לעיני כל !

נויהאחת

New member
אבל באמת יש הבדל בין ילדה בת 14

שמפשטת ברחוב ונותנת למישהו להדביק לה על הציצים שטרות של כסף, לבין אשה בת 30 שיש לה זכות מלאה לעשות בגוף שלה כרצונה

siv30

New member
קילי מינו? ../images/Emo5.gif

זו שבפעם האחרונה שראיתי קליפ שלה (שהלך בסגנון הבא : לה לה לה לה לה לה לה לה לה או משהו כזה) ראו לה גם את הפטמות וקצת מהשער במקום שהשמש לא זורחת בו? אמרתי כבר, נראה לי שיש איזה וירוס נשי שגורם להן להפריח שטויות על ימין ועל שמאל או שסתם עצם העובדה שהיא בכסאח עם חבר שלה (שו איסמו לא זוכרת) משגע לה את השכל וזה מה שיוצא.

Rivendell

New member
אכן, קיילי בחורה עמוקה ורגישה

ועל זה מעידים השירים הכה עמוקים שלה, עם המילים הרגישות כ"כ (dance with me... slow. slow. slow וכו') והבגדים שהיא לובשת בקליפים, כמובן, שהם ללא ספק אמירה מתריסה נגד שימוש בגופה של האישה לקידום מכירות. וזה בסדר. זו התדמית שלה, וככה היא בוחרת למכור את עצמה. זכותה. אבל גם לבסס את עצמה על זה, גם לעשות מזה הון, וגם להתלונן?!

siv30

New member
עמוקה אולי, רגישה do me a favor

כאן גבול הסיבולת שלי. אני מקווה שעד שהילד שלי יגיע לגיל שאפשר להתחיל הדגם הזה (ובמיוחד אב טיפוס מסוג מינו) יכחד מהעולם. תגידי לי מה עובר לה במח בזמן שהיא מנענעת את הטועכס שלה מול המצלמה בשמלת פייאטים שיש בה יותר חורים משימלה? שלא לדבר על ההתנייה של בני נוער (במיוחד בנות נוער) לגבי לבוש, הצלחה, מיניות וכד'. אני כל כך שמחה שיש לי בן, אוףףףף, את לא מתארת לעצמך.

Ungareska

New member
ואחרי שאורנה בנאי התלוננה

על הרדידות של ערוץ 2, ואחרי שקיילי מינו התלוננה על עודף סקס בקליפים של היום, מקדונלדס התחילו לפרסם מזון בריאות, "סלט קליפורניה". איזה עידן תעתועים הוא זה?

למעלה