ואחרי שהתאמנתי קצת:) עוד חיקוי..

dudwity

New member
ואחרי שהתאמנתי קצת:) עוד חיקוי..

הפעם אני גם מלווה את עצמי בפסנתר. לא ממש הייתי נעול על המנגינה או על המילים אבל הנה זה... אשמח לתגובות. שיהייה לכם לילה מקסים! דודי

grospi

New member
משעשע ביותר

ניכר שיפור מההקלטה הקודמת, אם כי הייתה לי תחושה שאני שומע את ערן צור מחקה את מתי...

מה שהצחיק אותי

מה שהצחיק אותי זה לשמוע את ההקדמה של הפסנתר כשאני יודע שעומד לבוא חיקוי. אה וגם בסוף כשאתה מפסיק באמצע המשפט ועובר ללה לה לה או שזה יה יה יה או משהו באמצע... אבל האמת היא חיקוי לא רע בכלל!

PianoGirl20

New member
אממ...מצטערת, אבל החיקוי הקודם

כבר היה יותר טוב...
הפעם זה היה ממש לא זה, סורי. דרך אגב, השינויים בהרמוניות זה בכוונה?...

dudwity

New member
מממ...

למה את מתכוונת שאת אומרת שינויים בהרמוניות?

PianoGirl20

New member
אממ, אני מתכוונת לזה

שההרמוניות בחלק מהשיר פשוט לא נכונות. אז או שעשית את זה בכוונה כדיי לשנות, או שאלה היו פשוט טעויות... לפחות נראה לי שהן היו שונות, (ואני גם מנגנת וגם יש לי שמיעה טובה, אז לא נראה לי שטעיתי). אבל אם אני טועה אז בבקשה תתקנו אותי.

dudwity

New member
אאהה ובכן:)

כעקרון כל מגניגה שאני יכול לזמזם וזוכר אותה אני מיד יכול לגשת לפסנתר או גיטרה או סקסופון או חליל ולנגן אותה. לא שמעתי את השיר הזה המון זמן אז אני לא זוכר בדיוק איך הוא הולך אז סביר להניח שיש אי דיוקים ולא זכרתי גם איך הפזמון מסתיים לכן סיימתי אותו כך חסרה של מילה או 2 א זוכר:). ובכלל כל מה שאני מנגן הוא מעין עיבוד אלתור ספונטאני. מוזיקה בשבילי היא רגשות והיכולת להעביר תחושה ומצב רוח למישהו אחר לא חיפשתי תוים של השיר או משהו כי לנגן כמו שכתוב לא ממש בקו אחד עם מה שאני מנסה לעשות ומוציא מהמוזיקה כמעט על מימד אישי ואת הסגנון האישי הטבוע בנגן עצמו למרות שאם הייתי רוצה הייתי עושה את זה בקלות אני מוזיקאי מספיק שנים. וכן,כל תו ותו שניגנתי ושרתי הייה בכוונה גמורה ואני חושב שגם שומעים שהנגינה שלי בטוחה ולא חסרת ביטחון. בנוסף אני גם לא זוכר את המילים טוב וחושב שבכלל טעיתי ושרתי להתלהב במקום להתעצב ואולי שרתי בכלל בית מהאמצע חחחח. הבנת את הרעיון:)

שונות?? זה קצת עדין מדי..

ההרמוניות בפיזמון כל כך לא מתאימות שרציתי להטיח את הראש במקלדת.. אבל זה היה מצחיק בטירוף. אהבתי! יופי של חיקוי.

dudwity

New member
חח מעולה:)

תראו שמעתי את זה פעם אחרונה בסרט חגיגה בסנוקר ככה ששש...זה היה לפני המוןןןן זמן. בוא נאמר שזה עיבוד שלי:).

PianoGirl20

New member
חח...../images/Emo13.gif אני נוטה לנסח דברים

בצורה דיי עדינה לפעמים...

למעלה