ואחרי שסיימנו עם הזרועות

אליןלין

New member
ואחרי שסיימנו עם הזרועות

מה לגבי חצאיות? אני לעולם לא אעיז ללכת עם חצאית. החלק שיותר מדאיג אותי הוא פחות הפולקע אלא יותר החלק התחתון מאחר והוא תמיד נראה לי עבה יותר. פעם סיפרו לי על שיטת מסג´ שעוזרת לשומנים באיזור הקרסול (יש בנות שמתעבה להן גם שם תתפלאו..) אבל לי הוא לא עזר במיוחד... אח חצאית לו יכלתי ללבוש....

DREAM111

New member
היי

אני לא חובבת חצאיות אבל לשמחתי הרבה השוק אצלי יפה ולא שמן מידי אז אני יכולה להרשות לעצמי. נדיר שאני הולכת עם חצאית למרות שמצאתי לא מזמן חצאית עם שסססססססע מכל הלב שיושבת עלי שיגעון אז אמרתי בהזדמנות אחגוג עליה. אבל אם בקטע של נוחות זה מכנסים בלבד פחות נוח לשבת פחות נעים כי מזיעים ובכלל אין כמו מכנסיים לדעתי.

אביטל +

New member
חצאיות

חצאיות ושמלות זה ממש לא בשבילי פשוט לא אוהבת וגם צריך לטפל בשערות שזה בכלל טרחה גדולה מבחינתי אז לא בשבילי

ריניני

New member
גם אני ../images/Emo10.gif

הקרסוליים המרשימים שלי לא ממש הולמים חצאיות. מצד שני, תמיד אני רואה את אחותי עם כל החצאיות רון מנדלמן היפהפיות האלו, וחושבת אולי בכל זאת. אבל לא עושה. ובדיוק ככה בגופיות - חושבת, שוקלת את האפשרות בחיוב, בסוף לא קונה. אבל יום אחד אני אקנה! גם גופיות, גם חצאיות. עובדה - בשבוע שעבר קניתי שני מכנסי שלושת-רבעי (שבע-שמיניות?), וגם שם רואים קרסוליים. מבחינתי, זה סוג של התבגרות (במובן החיובי, לא זה של החצ´קונים וכל זה). ואם כבר הזכרתי שקניתי בשבוע שעבר, אספר על זה קצת. איכשהו נהיה לי מין בוקר חופשי, וניצלתי אותו לסיבובים בעזריאלי. מה יצא? יצא שעדיין אני לא מבינה איך אפשר לקנות בגדים במתאים לי. תמיד הכל שם נראה כל כך רע עלי - זאת אני שמוזרה? הכל תפור בערך, בלי גזרה. לא מתאים לי בכלל. אחר כך הלכתי לשאר החנויות לשמנמנות שיש שם: אשה, קרייזי ליין, שרהלה. בכולם הבגדים ממש הולמים לחמותי - בדים עבשים, הדפסים סבתאיים. בחנות הזאת עם הבגדים המרפרפים, שכחתי איך קוראים לה (ממוקמת קרוב ל"אודם"), היו בגדים יותר מוצלחים, צבעוניים ורלוונטיים, אבל לא מצאתי כלום. בסוף הלכתי ל-cotton line. פעם ראשונה שהלכתי לשם, ומצאתי שם המון סריגים מקסימים, אבל צפופים לי מדי בציצים, וגם מכנסיים מאד שווים (אלו השבע-שמיניות שהזכרתי קודם), שמיד קניתי בשמחה. יומיים אחר כך לבשתי אותם לראשונה, והבת שלי ציירה עליהם בטוש
(בטעות, בטעות. ואני אוהבת אותה בכל זאת. וגם די הצלחתי להוריד את הכתם, אחרת..
)

lital_helmer

New member
אני לא הלכתי עם חצאית אף פעם..

אולי פעם עוד אצליח. חוץ מזה שלדעתי זה מתכון בטוח לשפשפת...לא?! ליטל

DREAM111

New member
היי ליטל

אם הולכים קבוע אני מניחה שזה גורם יותר לשפשפות. אבל המלצה חמה לחובבות החצאיות יש טייצים קצרים חצי רגל או ממש קצרים ואז הרבה יותר נעים כאשר לובשים את החצאית. תנסי ותני דיווח.

למעלה