עוץליגוץלי, שים ../images/Emo23.gif
הדברים פה באמת לא נאמרים מתוך רועה, או מתוך כוונה לעצבן, לפגוע או להעליב, אנחנו בסך הכל מאירות ומעירות לך כיוצר, כמישהו בוגר שצריך לשים לה למעשיו. אני יכולה להגיד לך אישית שזה מאוד הרגיז אותי שראיתי את זה ולא סתם, כי כמו שנאמר פה לפניי, זאת "סתם" ילדה תמימה שרצתה עיצוב ותראה למה גרמת, המטרה שלנו בפורום היא לעצב (!) ולא להשתמש עם התמונות של המעצבים. אני בטוחה שאת זה כבר הבנת, ואני יותר ממבינה את ההתנצלות שלך. כמו כן אני חושבת שקוקי ואורלי לא התעצבנו על זה שלקחת והצטערת אלא על הדיבור שלך, על הייחס שלך, שים לב איך את עונה- מפיל את האחריות למישהו אחר "היא לא ענתה, והמנהלות יכולות למחוק" אז ידידי, אני יחדש לך שהעבודה שלנו לא למחוק והעבודה של הילדה לא לאשר, אלא העבודה שלך מלכתחילה לחשוב על זה! ואני לא מדברת רק על המקרה הזה, שים לב שהרבה פעמים אנשים ומבקשים עיצוב ואתה עונה להם שזה פשוט והם יכולים לעצב בעצמם וממליץ להם על תכונה מסוימת +הסבר. אז בוא נחלק את הדברים לשניים, זה שאתה מעלה הסברים זה מעוללה ואפילו מצוין ומוערך מאוד בעיניי, ראוי להעצרה!! לא לכולם יש כוח להכין הסבר, ואני יותר מבטוחה שאנשים משתמשים בו, ולא פעם ראיתי שאנשים באמת התחילו לעצב בזכות זאת, א-ב-ל אם כל זאת אין לך את הזכות לבוא ולהגיד לאנשים "תעצבו לבד, זה קל" הפורום נקרא 'תפוז מעצבים בשבילך' והוא פתוח לאנשים שרוצים שיעצבו להם לא אנשים שרוצים ללמוד לעצב- בשביל זה יש פורום פוטושופ ועוד כמה.. אני בטוחה שהכל מכוונה טובה, אבל הכל מתחיל ומסתיים במילי, אם תכתוב זאת בתור הצעה ולא בתור משו קופא אני בטוחה שיהיה יותר נחמד. יכול להיות שרק אני חושבת ככה אני לא יודעת, אבל הייתי חייבת לשתף אותך, להסביר לך.. מקווה שלא פגעתי או העלבתי! ואם כן אני מבקשת את סליחתי. מעריכה מאוד אם קראת את כל החפירה הזאת שיהיה יום מקסים