ואחרי שתפוז הודיעו על "חייזרים"

ואחרי שתפוז הודיעו על "חייזרים"

אז מצאתי בארכיון תמונה מתאימה. וכעת אתגר למתפוז: אני רוצה לראות אותך ליד ההגאים של ספינה קלינגונית, עדיף עם קפטן קירק לצידך.

מלאכיית

New member
סתם שאלה, באיזה רשות לקחת את התמונה הזאת!?

התמונה של הילדה היא תמונה שמישהי העלתה לפורום, באיזה רשות השתמשת בה לעיצובייך הפרטיים??
מצטערת מראש, אם זאת מישהי שאת מכיר\ ביקשת רשות\ או כל דבר הנותן לך זכות להשתמש

אכן, שגיתי.

מפני שהיא לא משיבה במסרים, אשמח אם מישהו יוכל לשאול אותה, ואם לא - מן הסתם המנהלת יודעת למחוק.

מלאכיית

New member
מסכימה עם אורלי ../images/Emo45.gif

מזה היא לא עונה במסרים!? לא עונה- אל תיקח! חסר תמונות של בנות??

מלאכית

כפי שכתבתי - שגיתי. שאלתי אותה רק אחרי שהערת לי, לא לפני. נכון, זה לא בסדר. זו חוצפה וחוסר התחשבות. מה לזה ולהתנשאות לא הבנתי.

התגובה שלך היא לא רק מתנשאת

היא מתנשאת וילדותית שמישהו ישאל אותה ושהמנהלות ימחקו ..כי מישהו פה מקבל ממך משכורת קבועה? אחריות שלך כיוצר לעשות את הדברים מההתחלה עד הסוף להיות אחראי לזכויות יוצרים ולשמור על כבוד העבודה שלך מה שעשית פה היה לא תקין מלכתחילה והאחריות שלך היתה לא להעלות מלכתחילה או לבקש במסר ישיר ואישי למנהלות להוריד ולא להשאיר את זה לשיקול דעתו של מישהו אחר

עוץלי

אחרי שמחקתי את התמונות של ביבי ופרס שהיו על אותו משקל כמו שעשית עם התמונה של הבחורה, אני בטוחה שאתה מבין שזה הרבה יותר גרוע כי מדובר בגולשת בפורום הזה שלא חשבה שיעשו צחוק מהתמונה שלה כשהיא מעלה אותו למטרת עיצוב.. אני לא אסכים למצבים כאלה בפורום שלנו. ודבר נוסף, אל תעלה תמונות כדי שאמחק אותם. תודה.

../images/Emo26.gif

התמונות נמחקו כי לא נמצא להם קשר לפורום וגם הפגיעה בהם לא נראתה לי הולמת.

מלאכיית

New member
עוץליגוץלי, שים ../images/Emo23.gif

הדברים פה באמת לא נאמרים מתוך רועה, או מתוך כוונה לעצבן, לפגוע או להעליב, אנחנו בסך הכל מאירות ומעירות לך כיוצר, כמישהו בוגר שצריך לשים לה למעשיו. אני יכולה להגיד לך אישית שזה מאוד הרגיז אותי שראיתי את זה ולא סתם, כי כמו שנאמר פה לפניי, זאת "סתם" ילדה תמימה שרצתה עיצוב ותראה למה גרמת, המטרה שלנו בפורום היא לעצב (!) ולא להשתמש עם התמונות של המעצבים. אני בטוחה שאת זה כבר הבנת, ואני יותר ממבינה את ההתנצלות שלך. כמו כן אני חושבת שקוקי ואורלי לא התעצבנו על זה שלקחת והצטערת אלא על הדיבור שלך, על הייחס שלך, שים לב איך את עונה- מפיל את האחריות למישהו אחר "היא לא ענתה, והמנהלות יכולות למחוק" אז ידידי, אני יחדש לך שהעבודה שלנו לא למחוק והעבודה של הילדה לא לאשר, אלא העבודה שלך מלכתחילה לחשוב על זה! ואני לא מדברת רק על המקרה הזה, שים לב שהרבה פעמים אנשים ומבקשים עיצוב ואתה עונה להם שזה פשוט והם יכולים לעצב בעצמם וממליץ להם על תכונה מסוימת +הסבר. אז בוא נחלק את הדברים לשניים, זה שאתה מעלה הסברים זה מעוללה ואפילו מצוין ומוערך מאוד בעיניי, ראוי להעצרה!! לא לכולם יש כוח להכין הסבר, ואני יותר מבטוחה שאנשים משתמשים בו, ולא פעם ראיתי שאנשים באמת התחילו לעצב בזכות זאת, א-ב-ל אם כל זאת אין לך את הזכות לבוא ולהגיד לאנשים "תעצבו לבד, זה קל" הפורום נקרא 'תפוז מעצבים בשבילך' והוא פתוח לאנשים שרוצים שיעצבו להם לא אנשים שרוצים ללמוד לעצב- בשביל זה יש פורום פוטושופ ועוד כמה.. אני בטוחה שהכל מכוונה טובה, אבל הכל מתחיל ומסתיים במילי, אם תכתוב זאת בתור הצעה ולא בתור משו קופא אני בטוחה שיהיה יותר נחמד. יכול להיות שרק אני חושבת ככה אני לא יודעת, אבל הייתי חייבת לשתף אותך, להסביר לך.. מקווה שלא פגעתי או העלבתי! ואם כן אני מבקשת את סליחתי. מעריכה מאוד אם קראת את כל החפירה הזאת שיהיה יום מקסים

מלאכית

זו גם שאלה של סגנון. וסגנון הכתיבה שלך - מדהים. וגם הסבלנות שלך. מקווה ללמוד ממך. תודה.

מלאכיית

New member
ואווו לזה לא ציפיתי, המון המון תודה לך!!

מקווה שבאמת אני אוכל ללמוד ממך ואתה ממני, וככה יהיה לכולם טוב, נעים ויפה!
שיהיה יום מקסים!!

הידע שלי הוא רק טכני

את, (וגם קוקי ושאר המעצבות\ים בפורום) בעלי ידע בעיצוב, שזה אמנות ולא סתם טכניקה. להכניס חרב לתמונה לפי בקשה של מישהו - זו טכניקה, קל להסביר וקל ללמוד. להצליח לעצב לפי "תעשו לי את זה יפה" - לדעת איזה צרוף צבעים וצורות "זה זה" - אמנות.

למעלה