ואחת ולתמיד

מיטללל

New member
ואחת ולתמיד

אתה פוגש מישהי. מתחילים לדבר וזה.. מחליפים טלפונים. קובעים לצאת. יוצאים לבית קפה. משעמם בטירוףףף. (אתם אשכרה מדברים על הציונים של הבגרויות...
) אחרי 40 דקות חותכים.. כבר מאוחר... איך אתם נפרדים ממנה ? "היה אחלה.. נדבר?" אפשר להימנע מהמשפט הזה ? איך ?

ilana4ka

New member
חחח שאלה טובה...

בעקרון, כל הבנים האלה שסוגרים עם המשפט הנדוש-"אני אצלצל אלייך"-ולא מצלצלים, פשוט אידיוטים לדעתי. מה הביג פאקינג דיל לומר תאמת?! זה כולה פירסט דייט. אני בטוחה שזה לא שהבחורה תכננה חתונות וצילצולים, ואם הוא יגיד לה דוגרי,[לא בצורה מגעילה ובוטה], שזה לא יילך לדעתו, אז למה לא? בכיף, אם לדעתי זה לא זה, אז אני פשוט אומרת,[בעדינות כמובן] שלדעתי זה לא ממש יילך. וסה טו. למה לשקר?!

flowers girl

New member
נראה לי שאין מוצא..

"אין מוווווצא
"
סליחה.. שיגוע קל
אממ.. לא נראה לי שיש דרך אחרת. תמיד אפשר להתשגע ולצרוח עליו: "אתה משעמם אותי למוות, חתיכת קקי מטומטם, לך מפה
" אבל זו דרך עדינה קצת יותר

9hanT0M

New member
קודם כל למה את מתייחסת אל עצמך

בתור גבר? עכשיו איך אפשר להמנע? אם מדובר על המנעות אז אפשר מלכתחילה לא להפגש אבל אם כבר נפגשים וזה לא זה או שאפשר להגיד מה שמרגישים ישר בפנים, אבל לא הרבה מסוגלים לזה אבל מצד שני למה להמנע מזה? זאת התחמקות אלגנטית וברור לשני הצדדים שזה לא זה אז..?

לא מתאים אז לא מתאים-

דייט ראשון, זה לא שהיא מכירה את החברים שלי ואני את שלה, FUCK IT- אומר לה מה שאני חושב בפנים, "לא הולך, אין לנו על מה לדבר, היה נחמד אבל לא יותר. שלום וביי".

seeyou

New member
משעמם בטירוףףף-אחרי 40 דקות ?

קצת מוגזם! אם זה נמשך (אצלי) בפגישה ראשונה 40 דקות אז אני נותן סיכוי גם לפגישה נוספת...ישנם קשרים שמתפתחים במהירות קטנה ממהירות האור! לא כול המערכות יחסים שהיו לי ,היו על בסיס של תשוקה ממבט ראשון.

h e n y

New member
לדעתי

זה ממש פוגע שאומרים על ההתחלה זה לא יילך בינינו הכי טוב שאומרים: אני אדבר איתך כבר ככה לפחות יש לך הרגשה טובה...

אורית15

New member
"היה נחמד אבל לא בא לי"

ככה אמרתי פעם.. למרות שזה היה יום שהייתי מלאת עצבים ובדיכאון, וכשאני במצב רוח כזה לא אכפת לי מאפחד למרות שהייתי אומרת משהו בסגנון גם במצב רוח רגיל

למעלה