ואיאני לאדעת איך זה קשור אבל

ואיאני לאדעת איך זה קשור אבל

התקבלתי לבצפר שרציתי ללכת אליו במשך השנתים האחרונות אחרי פגישה מעמיקה אם כל צוותהבית ספר אני קצת מפחדתעכשיו ללכת לשם אנילא דעת אם זה ניקרא חרדה חברתית כי כל החברים שלי שם וכולם חיכו שאני יתקבל כדי שניהיה ביחד אבל זה בצפר ענק אם מלא אנשים וזה קצת מפחיד ללכת למקום אם הרבה אנשים כאלה האמת אני לא יכולה להיות בסביבת הרבה אנשים לפעמים בגלל זה מפחיד אותי:-| אופ... אחרי שהתקבלתי הרגשתי הקלה אבל עכשיו מה יהיה שאני יראה את כל השכבה שלי שהיא 18 כיתות כל כיתה זה 41 תלמידים בערך ואני מקווה שאני לא ילחצ... בעעע:\

בי"ס חדש ../images/Emo63.gif

קודם כל, מזל טוב שהתקבלת לביה"ס שרצית. זה נראה לי מאוד טבעי שזה קצת מלחיץ לעבור לבי"ס חדש, עם תלמידים חדשים. אבל, אל תשכחי שיש לך שם מלא חברים שמחכים לך, ככה שיהיה לך עם מי להיות כבר מההתחלה.
למה את מתכוונת שאת כותבת שאת לא יכולה להיות בסביבה עם הרבה אנשים לפעמים?

אני מתכונת

לזה שאני רואה הרבה אנשים מסביבי אני נלחצת כמו נגיד הקניון אני בקניון יש שם מלא אנשים אז אני נלחצת ורוצה ללכת הביתה...אין לי מושג למה:( חשבתי עלזה גם שיש אפשרות שמתי שאני יהיה בבית ספר הזה אם ההרבה אנשים החרדה מלהיות ליד הרבה אנשים רק תרד לי כי אני אולי יצליח להתגבר עלזה אחרי כמה ימים בבצפר:)

כשמתמודדים עם החרדה... ../images/Emo13.gif

זה כל-כך נכון מה שכתבת, שזה שתהיי בבי"ס עם הרבה אנשים יעזור לך להתגבר על החרדה שלך מלהיות ליד הרבה אנשים. זה בדיוק עובד ככה: כשאנחנו מתמודדים עם החרדה, ומוצאים את הכוח לעשות שוב ושוב את הדברים שקשים לנו - החרדה יורדת. וזו הדרך להתגבר על החרדה ולנצח אותה.
שיהיה לך המון בהצלחה, טלי

תודה לך:)

אני לא הייתי יודעת מה הייתי עושה בלי הפורום הזה ובלעדיי זה שאת פה עונה לי...ולפעמים גם אחרים מנסים לעזור
המון תודה:) מיטל

למעלה