ואיזה מסכנים הדיירים....

klapim

New member
ואיזה מסכנים הדיירים....

אם תחשבו קצת,תאו כמה קשה לחיות בבית, לקחו 12 אנשים שכל אחד שונה מהשני וצריכים להסתדר ביחד, ואיפה הבעיה? קשה לפתח נושאי שיחה מענינים מכיוון שיש אסורים לדבר, דוגמאות כמובן אסור לדבר על הדחות אסור לדבר כל מה שקשור לצבא,ומה לעשות צבא מעצב את דמויתנו והרבה חוויות קשורות לנו כישראלים בצבא מה שנשאר זה לשיר ולדבר על סרטים וזמרים. אולי אחרי שלאון יצא מהוילה יהיה יותר מעניין.

NoKiA2003

New member
נכון, אבל מה הקשר ללאון?

לאון הוא אחת הדמויות היותר מעניינות בבית.

BEAUTY האחת

New member
לאון מעניין? את מי ? הוא ממחזר את עצמו ברמות

מעצבנות צבוע ובעל לב קר קפוא כמעט הכל מחושב אצלו הוא קנאי חושב רק על עצמו ופריק של תשומת לב

morPUMA

New member
לב קפוא לא הייתי אומרת

הוא מעצבן כשהוא שר, זה ממש ממש אבל ממש מרגיז אותי אבל לא הייתי אומרת שכל מה שכתבת הוא נכון

BEAUTY האחת

New member
הוא קר ומחושב לגמרי .כל הרגשות שהוא מפגין הם

אך ורק למצלמה ולמשחק הוא די לא סובל אף אחד שם, רק את עצמו . בימים האחרונים קשה לו במיוחד בגלל החדשים, הוא משקשק כי הוא יודע שהם ראו הכל וראו את ליאון האמיתי לכן הוא משקשק ו"מאבד את זה" כמו שהוא אמר. שימי לב כמה הוא דיבר כי הוא לא סובל ולא יכות לראות את אינה אך לפעמים הוא ניגש אליה ונותן לה בחיוך תשומת לב מזויפת ויש עוד עשרות דוגמאות לחוסר החמלה שלו על אחרים לסיכום - ליאון כולו מזויף ולא אמיתי ובנוסף כבר הופך משעמם וממחזר עצמו לדעת ולא הייתי סומכת עליו גם אם היה אחרון האנשים על הכדור

למעלה