ואייי מוניקה סקס - ביקורת

ואייי מוניקה סקס - ביקורת

איזה הופעה, איזה הופעה מה יש כבר להגיד? מי שהיה יודע בדיוק מה היה ואיך היה הופעה מצוינת של מוניקה סקס בבארבי בכפר סבא אם תשאלו אותי לדעתי הבארבי היה מלא (אני הייתי מקדימה ככה שאני לא יודע בדיוק מה היה מאחורה אבל אני ראיתי הרבה אנשים) מוניקה פתוחו באיחור ואפילו שחר אבן צור אחר כך התנצל בפני הקהל הופעה מצוינת של מוניקה השירים שאני זוכר: (לא לפי הסדר) מכה אפורה סאן חוזה כל החבר'ה 180 פצעים ונשיקות הר של ביגלך (ביגלך זה לא כשר) על הריצפה רקוואים לבלונדינית איש קש מילי גשם חזק שנים חסומות הקונפורמיסט בעיר הזאת מספיק בנאדם מתחפר באלנבי לא רוצה לדעת לא מתבייש באהבה שלי בהחלק הופעה מצוינת!!!!! והלכו לי ממש האוזנים רק חבל שזה צריך להסתיים בסביבות 12 כי יש הופעת מחווה ליו2 מעיין

shaai

New member
היה ענננקק!!!!

לא כתבתי פה אף פעם כי.. חח לא ידעתי שיש פורום מוניקה סקס אבל אני מתה עליההםם וההופעה היתה ענקיית!!!!! גם אני הייתי מקדימה.. מה לבשת?! חחח

חלולה1

New member
יא גם אני הייתי מקדימההה

איזו הופעה קטלניתתתתת!!!!!! יאאאא.... וגם אני הייתי מקדימה.. !!ממש מול הבלונדי! חיחי... היה פשוט ענקקקקקקקקקקקקקק.... את שתיכם אני מכירה מהפורום של אביב.. איזה צחוקים! חיחי..... חבל שלא יצא לי לראות אתכם!

shaai

New member
אמממ יש לך במקרה תלתלים בלונדינים??

אני הייתי ממש ממש צמוד ליהלי והאוזניים שלי הלכוו אני עדיין שומעת צפצופים......

חלולה1

New member
יאאאא גם לי יש צפצופים נונ סטופ!!

האוזניים שלי הלכככווו! חחחח! לא אין לי תלתים בלונדינים... אני לא בלונדה.. ואני הייתי ממש מול הבלונדדי !!! חיחי...!

ברוכים הבאים!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

אני חן הוכמן, ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהצטרפתם אלינו
אני מאוד מאוד מאוד
מקווה שתישארו כאן ותהיו חברים איתנו בפורום. אתם מוזמנים לעיין בכל הפורום, גלריות, מאמרים וכו'... להשתתף בחידון והכל! עכשיו, לעניין ההופעה..., יאאאלללה תעשו סיקור כזה של איך הייתה לכם ההופעה, קטעים מעניינים ממנה, השירים שמוניקה חידשו וכל זה..
מישהו צילם?!
תהנו כאן!!
חן הוכמן

blinkgirl182

New member
היי אני חדשה וגם אני הייתי אתמול

היה פצצה היה מעולה!!! אני עמדתי ממש מתחת ליהלי!!!! ויש לי תמונות!! אני יעלה אותם לפה כשאני אפתח אותם !!!!!

shaai

New member
מתחת ליהלי?

גם אני גם אני ממש ממש מתחתיו אמממ מה לבשת!?

אני לא שייכת לפורום ממש...

אבל הייתי בהופעה אתמול...ואם אני זוכרת טוב מתחת ליהלי הייתה ילדה גי'נגי'ת מחומצנת בורוד כזה...ועוד אחת עם חולצה גזורה וסרט במצח...וגם חברה שלי צילמה...אני אעלה לפה זה רק שתי תמונות נראה לי... קניתם את הדיסק?..אני קניתי...

למה לא?!?!?!?!?! ../images/Emo168.gif

עכשיו את כן שייכת!!
את מוזמת להיות חברה אצלינו בפורום!!

shaai

New member
אההה אני עם הסרט....

והחולצה הקרועה לא גדורה קרועה וחברה שלי עם הוורוד בשיער היא לא ג'ינג'ית!! השיער שלה חום זה היה נראה בגלל התאורה
יום טוב

מה המצב כולם?

פעם בערך שלישית שאני אומר אני חדש אז הנה אני חדש היי אני דרור מימון מעומר האמת היא שאני לא שומע הרבה מוניקה אבל הם טובים מאוד אבל אם למשהו יש איזשהו שיר להציע

מימון!!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

מה המצב אח?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!! אני מקווה מאוד מאוד שתהנה פה אחי!!! |חיבוק!

the king 25983

New member
ברוכים הבאים כולם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

אני סמיון, מקווה שתהנו פה ותישארו. את מוזמנים לאמץ אייקונים...

איייייזזהה כיף עוד חדשים../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים לכל החדשים מקווה שתישארו ותהנו פה... קוראים לי רותם גוזלן (רותם גוזי בת)
ב
ר
ו
כ
י
ם
ה
ב
א
י
ם אוקי מקווה שזה בסדר ושוב התלהבתי מהאיקונים
נ.ב אני חייבת להחליף את הניק שלי מישהו מוכן לעזור לי למצוא משהו יפה ומקורי
והלחטתי לאמץ אייקון
אין לי מושג למה אבל הוא חמוד...

../images/Emo163.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני רוצה משהו מקורי.. שיהיה רק לי.. לא משהו מוכר.. שיהיה משו משו(משו=משהו)..

למעלה