ואיך אדע מי לי נועדה

ואיך אדע מי לי נועדה

את דעת הרוקדים אשר את הפורום פוקדים ובריקודי זוגות מעט מבינים מבקש אני לדעת. "כרקדן" בשנות הארבעים ארבע שנים חג במעגלים ובאמת תמיד מאיר פנים, היום על הגדר יושב על בת זוג קבועה חושב. רבות הן הבנות, נאות וחמודות מפליאות הן לחולל ואני רק מהלל. אך פעמים אני נתקל ותודו שזה מקובל, ברקדנית מאלתרת - על צעדים נכונים מוותרת ברקדנית קצבית - אך מאחרת ב"ביט" ברקדנית טכנית - מאד יצרית ושתלטנית אחת נשמה - אולם קצת גרומה וזאת התוססת - הרקדות מפספסת. הדמויות דמיוניות כמותן רבות ומגוונות, למציאות דומות ללא ספק גם לבנים מתאימות. ריקוד העם אינו מושלם אולם כשהוא זורם זה מהמם. עד מתי אתייגע לחפש את ידיה... היש תקווה....?

אהבתי

יפה מאוד זה היה. מעניין אם חברות הפורום יכולות למצוא את עצמן באפיונים שבשיר - אם כי מן הסתם בשיר הדברים נאמרו בהקצנה. אני - התוססת שהרקדות מפספסת...

ואני

סתם זו שמאלתרת מדי פעם צעדים חדשים לריקוד

../images/Emo68.gifיד של אישה

מניצפוני אם אתה רוקד \אתה כבר אמור לדעת שאישה וקבועה רק מסבכת "יד בונה והורסת" "יד לבנה של אישה" אפילו יש שיר כזה אז תחשוב על זה בהצלחה ;) (צוחקת)

מניצפוני לא להתייאש../images/Emo151.gif

חרוזים איני חורזת אך בבעיה דומה אני מתלבטת. גם אני בן זוג מחפשת. ולו לפחות ליום אחד, ומנסה פתרון למצוא דרך אתר "רוקדים" אך עד עתה לשוא... אין תגובה ואין נענים ואתה צפוני רחוק ממני. אבל אין לאבד תקוה מצבך טוב ממצבי כי הבעיה העיקרית היא למצוא בני זוג ולא בנות זוג כי מאלה יש בשפע. בהצלחה

CHENPROG

New member
השיר שלך

חמשיר מקסים ומעניין. הישיבה על הגדר היא בהרקדה ? או בכלל ? לדעתי צריך לבוא להרקדה ולהנות מהריקודים. אני חושב שכדאי לבוא רגוע ונינוח ובלי ציפיות ואז (במקרה של מי שמחפש בת זוג) זה יהיה יותר קל מאשר מי שבא לרקוד בלחץ עם רמת צפיות מסויימת. חוץ מזה שריקודי עם זה גם מקום למפגש חברתי... שנה טובה...

קורין1

New member
חמשיר?

חמשיר זה לא שיר בעל 5 שורות? גם אני אהבתי את השיר.... באהבה

תודה../images/Emo51.gif

בריזה מן הים ביום חם-אהבה קורין שלחה קרן של אהבה. שוגי היחידה חדה ונחמדה חרצה לדעתה-הבעיות של הבנות. דנדונית-מרדנית (מאלתרת) בצעד תימני מביט לימיני מחפש את יד הבלונדה שצוננים שפכה ודעתי הפכה. ואחד שחוקר ומחפש הסבר. הנושא רגיש וציבור הרקדנים די אדיש משב נעים של תגובות ועל כך רוב תודות.

למעלה