ואיך אפשר סנדוויץ בלי לחם

  • פותח הנושא kriz
  • פורסם בתאריך

kriz

New member
ואיך אפשר סנדוויץ בלי לחם


אתם מכינים לחם לבד בבית?
קונים?

מי שמכין לבד בבית - שתפו אותנו במתכונים מעניינים ללחמים/לחמניות.
ומי שקונה בחוץ - שתפו אותנו במאפיות ששווה לקנות בהן
 

kriz

New member
נראה נהדר

לי משום מה לחם אף פעם לא מצליח.
לחמניות קצת יותר עובד לי
 
קונה....אף פעם לא אפיתי...

במאפייה ליד הבית קונה בגט עם שומשום בשישי וחלה מתוקה על עינת....החלה מאוד טעימה!

אני אוהבת את הגבטות והלחם האיטלקי של שופרסל או הלחם האיטלקי בחצי חינם (יש עם בצל מטוגן, קצח או שומשום).

בטיבטעם יש לחם לבן עם בצל מטוגן שהם מכינים...פעם הייתי קונה, יקר לי מידי (25 שח לכיכר) אבל מאוד טעים....

לחברת מאסטר או משהו כזה יש שני לחמים שחורים שאני אוהבת: לחם עם שום ולחם בורודינסקי...

וכמובן, הפוקצה עם שום באמורה מיו......
 

לביAה

New member
ברגעים אלו נאפה לו לחם מלא+שיפון

+קמח לאפיית לחם + זרעי חמניה.
מעניין איך יצא...

לחם בייתי טרי זה אחד הדברים אם לא 'ה'...
 
מכינה,ושוברת מיתוסים!

לא לשה עשר דקות את הבצק!. מספיק ללוש עד שהוא גוש אחיד. אני עצלנית מכדי ללוש עשר דקות שלמות.

בד'כ לא מתאפקת,ובזמן שהחלות והלחמניות יושבות לתפיחה שניה,(אחרי הראשונית,בה הבצק עדיין בגוש אחד)

אני לוקחת לחמניה אחת,מייד אחרי שצרתי אותה מהבצק,ואופה אותה!!. יוצא אכיל בהחלט!!.

מתכון?- מבוסס על מתכון מתוך ספר 'ארבע עונות'. אני משתמשת בקצת פחות מים,אני חושבת.אם מותר להביא כאן,(כי הוא לא המצאה שלי) אז אביא.
 
כריך בלי לחם זו חוויה אחרת

ניתן להכין משתי פרוסות חציל /בטטה תפוח אדמה מטוגנים .
כמו כן אני מכינה טוסטים בלי לחם מפטריות
 
למעלה