מכינה,ושוברת מיתוסים!
לא לשה עשר דקות את הבצק!. מספיק ללוש עד שהוא גוש אחיד. אני עצלנית מכדי ללוש עשר דקות שלמות.
בד'כ לא מתאפקת,ובזמן שהחלות והלחמניות יושבות לתפיחה שניה,(אחרי הראשונית,בה הבצק עדיין בגוש אחד)
אני לוקחת לחמניה אחת,מייד אחרי שצרתי אותה מהבצק,ואופה אותה!!. יוצא אכיל בהחלט!!.
מתכון?- מבוסס על מתכון מתוך ספר 'ארבע עונות'. אני משתמשת בקצת פחות מים,אני חושבת.אם מותר להביא כאן,(כי הוא לא המצאה שלי) אז אביא.