ואיך זה אצלכם 3? די זה הסוף.

רעל

New member
ואיך זה אצלכם 3? די זה הסוף.

תגידו באמת ניכנסתם לקרוא את זה? בקיצור שמנו פעמנו או יותר מכוניותניתו של חברי לכייון הרצליה, מאחר ואני כבר לא משהו בין החבר`ס אז למה שיקשיבו לי, הרי דעת מסכן בזויה לא? בקיצור איזה לרקוד ואיזה נעליים, חברי היפים החליטו שהיום אנחנו אוכלים, איזה כיף, בואו נהיה בני 30+, נישב, נדבר על ספורט ואומנות איפריאליסטית. עמדנו חצי שעה, כן חצי שעה ככה זה במקומות גרועים, אתה עומד חצי שעה, שומע את המוזיקה הטובה שיש בחוץ אבל יודע שבפנים את ה הולך לשבת, כי הרמקולים רק מכוונים החוצה, מכירים את המקום הזה בהרצליה שעולים 80 מדרגות ליד התחנת דלק, שם. בקיצור כמובן שהרבה לא היה מה לעשות שם, אומנם הייתה שיחה על רמה, ואני ירדתי לי על שני מרטיני יבש ורביולי לא זוכר כבר איזה טעם, (אגב מתכון בטוח למוות מהיר), שכמובן לא ידעו איך להכין אותו שם. יצאנו מאוכזבים אך עייפים, פשוט שעות השינה שאגרתי לא הספיקו לי ואני הרי ישן ואוסף כוח בשביל שיהיה לי כוח לישון, החלטנו לפצות את עצמנו והלכנו לבקר את ארתור ברדיו, עלינו ל - bu99 וחיכינו איתו עד 7 בבוקר לראות את קלגנוב מביא אותה, סוף סוף. ראיתם מה זה, באתונה 2004 יהיה מדליה גם למקום רביעי מפח, פיתוח חדש עבור הישראלים, אבל בטח נגמור רק במקום חמישי, לא שאני גורע מההישג, בכל זאת להיות רביעי או חמישי ואפילו עשירי מבין כל אוכלוסיית העולם זה כבוד גדול אתם יודעים מה זה מקום 10 מתוך 6 מיליארד בני אדם, אבל זה עוד יגיע גם אלינו. הקיצר, די אתם עוד קוראים..... את יום ראשון זחלתי בשינה אל תוך אחה``צ עד שבערב הלכתי לשמור על ילדיה של אחותי הקטנה שגם היא כבר יותר גדולה ממני. היו איזה 8 סרטים במקביל שכל אחד מהם בצבע, (ותודה לחברת הלווין yes על המסך המפוצל המשכולל ), היה run lula run והיה טריינספוטינג, ועוד סרט בערוץ 1, כן אני זה אחוז הריטיינג הבודד שלהם, תרביצו לי אח``כ. וככה עבר הלילה כולו, מה באמת הגעתם עד לפה? אם כן אני ממש אוהב אתכם. ותודה להורי שהביאוני עד הלום. שלכם ושל עוד אלפים וטובים אחרים....... רעללללללללללללללללללללללל (יו כמה ל` יש לי בשם) תגידו היה פה יותר מידי סוגריים בהודעות האחרונות או שרק לי נדמה. שנה טובה, קחו עוד אחת. שלכם רעללללללללללללללל.

למעלה