ואיך מסבירים....

מיה30

New member
ואיך מסבירים....

היום הוא חזר מהגן.... יום השואה... איך מסבירים לילד רך כזה מה קרה בשואה ככה מגששת, מנסה בעדינות להסביר אבל...הוא מקשה ותובע ורוצה לדעת ורוצה לראות תמונות ו.....שואל ושואל ושואל.... והאמת לחלק מהדברים לא יכולה לענות לו איך הוא יתפוס מספר של שישה מיליון אנשים כשהוא סופר בקושי עד עשרים וזה נראה לו כמו מיליון... מנסה לגרור אותו לכיוון הטלויזיה ובעצמי לא יכולה להסתכל מנסה להראות לו תמונות בכל מיני אתרים ומעבירה ככה מהר מהר זה נוראי....לא יכולה.... אתם שואלים איך זה נגמר???? טוב.....קרה הנס.... הוא ....נרדם.... מיה30 {מנסה להתאושש}

מסבירים ``בגדול``..

שיש אנשים רעים ושתמיד יהיו.. אני הייתי שואלת אותו מה סיפרה לו הגננת ומשם ממשיכה... רעיון טוב לא? ולגרור אותו לטלוויזיה??? השתגעת?? אני לא צפיתי..אז ילד?? ובכלל, לא סיכמנו שלא מדברים איתם על דברים רעים עד שיגדלו קצת? אגב.. כמו שאני מכירה את ה``תכשיט`` שלך זה שנרדם לא אומר שום דבר.. בטח מחר ישאל..(-: רקדנית (שרק מציצה ושוב נעלמת )

מיה30

New member
סקרן....את יודעת....

אל תדאגי, בסופו של דבר כמובן שהסתדרנו אבל ממש לא ציפיתי ממנו... מה לעשות צריך להודות... התינוקי המתוקי שלי ....גדל צריך לקדם את זה לתודעה מיה30 {המתכחשת} :cool:

למעלה