ואיך עבר ה1 בספטמבר שלכם

ואיך עבר ה1 בספטמבר שלכם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אצלנו (אבישג שימי לב) הילדה עדיין חולה(כיתה ג'). הגוזל ב - א' והגדול בכיתה ו'. בטקס קבלת כיתות א' (הם עוברים מתחת לקשת של פרחים) פתאום הגדול לקח את הגוזל ועבר איתו מתחת לקשת....
איזו התרגשות....חוץ מזה במהלך הטקס הגוזל קצת בכה , אותתי למורה והיא הרגיעה אותו. לשימחתי היא בדיוק סיימה ללמד שנתיים את בתי וחזרה לא'
אין מאושרת ממני. תיכף אני הולכת לבי"ס, הגוזל בן 6 היום הכנתי עוגיות ובטח איזה בובה תרצה להופיע
ואצלם מה היה
המשך שנה נפלאה לכולנו. חגית

אצלי? חידשתי המינוי לבריכה , התעמלתי ושחיתי

כי רק היום יצאתי לחופש אחרי הנכדים, וביום ראשון מתחילה שוב לעבוד..אז שנה מוצלחת

barak97

New member
היה משעמם XD ../images/Emo40.gif

אבל לפחות השנה יש יותר מורים טובים מלא טובים.

שיניים, שיניים ועוד...שיניים

זה מה שהעסיק אותי
במהלך השנה אאלץ לעבור עוד טיפולים לא פשוטים ועוד 2 ניתוחים
אבל זה מה יש ונעבור את זה בגבורה וב"ה גם בקלות
אתמול הצטרפתי בגאווה גדולה ל 406 אלף הישראלים שיצאו לרחובות בהפגנה מרשימה, מלאת כוח, אנרגיות ואור גדול בעיניים שם פגשתי גם את טלייה וקרלוטה - תיאטרון ארץ קסמייה שהצטרפה אלינו * ראו הודעתה וזהו, מחר כבר חוזר להופיע, אומנם לצערי לא בקצב שהיה בקייץ אבל כל הצגה היא ברכה

קצת באיחור, אבל הנה! שמתי לב../images/Emo23.gif

אני מקווה שהיא תבריא בקרוב!!!! אני נהניתי מהשקט! בבקר עשיתי יוגה מול הטלויזיה כי: התאומים ( הנכדים)שלנו זכו בפרס, בתחרות בתוכנית הבקר של גיא ואורלי בערוץ 10 ( תחרות של סרטונים על התעוררות בבקר. הוריהם ה"עצלנים" לקחו קטעים מהמצגת שהוכנה לפני כמה זמן למסיבת ההולדת שלהם- עם קטע שהם מתעוררים בפגייה ואז קטעי התעוררות כשהם גדלים ומשמינים.. הסרט היה כל כך מרגש שהם זכו בחופשה ברודוס ובהמון תגובות של הצופים. עד כדי כך, שביום שישי הקרינו את הסרטון שוב!!!) ואז ארגנתי את ה"משרד" וצ'יק צ'ק עבר הזמן... ביום ראשון גם יסמין, האמצעית שלי הצטרפה ללומדים ואני כבר עסוקה שוב!!!! ( וגם פצועה.. אתמול הROLL-UP שלי התנפל עלי ונחתכתי עמוקות בזרוע ובאצבע....) בקיצור- שתהיה שנה נפלאה ובריאה!!!

ברכותיי לזכייה, כן ירבו ../images/Emo13.gif. מקווה שאת מרגישה

טוב (חתכים)
. ומצטערת לספר שלאורן יש דלקת ריאות, בוודאות
אתמול היא הלכה להצטלם
. הרופא הראה לי בצילום את המקום של הדלקת, עכשיו היא על אנטיביוטיקה מספר 2, נקווה שבקרוב הכל מאחורינו (לפחות היא חיונית). אבל, כן מה לעשות פה בפולניה דואגים מאוד

למעלה