ואיך שכחתי, חוגים בחיפה/קריות/טבעון

michal24

New member
ואיך שכחתי, חוגים בחיפה/קריות/טבעון

מי יודע מי מכיר ?

av_i_va

New member
פירסום כתובות../images/Emo63.gif

אודה לכל מי שמצרף כתובת אם יעשה זאת במקביל גם בלוח המודעות, לטובת כל הגולשים.

עינתפ

New member
סוף סוף משהו שגם אני יכולה לתרום

מהאזור שלי. אז ככה, יש את עיצובים בחוצות המפרץ. אני עשיתי סדנא של 6 שעות ביום שישי על צביעת קירות. יודעת ונרשמת גם לצביעת ריהוט ועץ. בזכרון יש את עצטרובד, טלפון עם את רוצה בהמשך. שם אני רוצה להירשם לצביעה על בדים. מי שמכירה את הדברים שלהם/לא מכירה, הם עושים וילונות, פופים והמון דברים מקסימים. בטבעון אני חושבת שפעם עשו בארט טבעון אבל כדאי לברר. יש ברחוב כרמל משהי בשם משפחה רווה- פעם ביררתי על סדנא שהיא מעבירה גם בנושא צביעה - פשוט לא היה לה מקום אז עשיתי בעיצובים. ביוקנעם יש במושבה מישהי שמעבירה צביעה כפרית. תבררי גם במתנסים באזור אני יודעת שיש.

lilachh

New member
עושה רושם שעדיף לעבור לצפון ../images/Emo8.gif

נראה כי שם יש מבחר רב ומגוון יותר של קורסים וחנויות

lilachh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

האמת שכבר חשבנו פעם לעבור לאיזה מקום שקט בצפון, קצת רחוק מהמרכז המאוס והעמוס...אבל מה לעשות שיקולי עבודה....

psa

New member
חשבתי שבמרכז יש הכי הרבה חנויות../images/Emo6.gif

lilachh

New member
גם אני חשבתי....

אבל ממקריאת ההודעות עולה שמוזכרות כאן המון חנויות יצירה בצפון - אז או שבנות המרכז נמצאות כאן במיעוט ויש פה הרבה מהצפון
או שבאמת החנויות במרכז מעטות או יותר...או שלא זה ולא זה...

ayelet i

New member
חוג לציור כפרי...

בחנות ב"לב המפרץ". משום מה אני אף פעם לא זוכרת את שמה - החנות נמצאת בקומה שניה, ליד עולם המזרון - שווה ביקור בכל מקרה - ואני יודעת שיש בה קורסים לציור.

עינתפ

New member
נכון, ואני שכחתי אותה לגמרי

וגם את החנות בחיפה פני לי שגם שם יש קורס של ציור ועוד...

dili

New member
לחנות קוראים פנינת האומן ../images/Emo13.gif

אגב, ברבמ"ד בקרית מוצקין יש חנות בשם פיקסו, יש להם שם מלאי די גדול של מוצרי עץ (אבל לא הכי זולים
) ועוד דברים רבים ליצירה כמובן

למעלה