"ואילו ג'קו אייזנברג

רנה6

New member
"ואילו ג'קו אייזנברג

גם נכנס לפורם של עצמו והודיע שהוא ירחיב את הרפרטואר בהופעות ויגוון קצת עם שירים" ציטוט מהעלוקה " ידיעות אחרונות".

דורית41

New member
שירוש!פתחת מעבדת ניסויים על הבוקר..

למה הניסוי? כך כתוב בעלוקה?זה רק מחזק את התחושה המאוד חזקה שהיתה לנו,שאנחנו וג'קו "לא לבד" בפורום הזה,ויש לנו אי אלו עיניים (עתונאיות) בולשות.

דורית41

New member
ומה שיותר חשוב-ושכחתי לכתוב

בהודעה הקודמת,שאני מאוד מאוד לא אוהבת את הרעיון שמשהו שג'קו כתב בפורום הגיע לידיעות אחרונות,זה לא אמור להגיע לשם. (שלא תבינו לא נכון,אני לא חושבת שאחת מחברות הפורום הדליפה,כמו שכתבתי קודם-"עיניים לכותל" מה,מחר יכתבו שיש כאן שרשורי ג'קו תעשה לי?

שונית 7

New member
רק מחזק את מה שאמרנו אתמול

הרכילאים מוציאים אייטמים מהפורומים וצריך לשקול מילים.אפשר ומותר להעביר ביקורת והביע דיעה אבל כדאי מאד לעשות זאת בצורה שקולה ומתונה

kapit5

New member
שמחה שכתבו על ג'קו אבל....

פחות משמחת העובדה שהדברים מחזקים לגבי הצורך בלחשוב פעמיים באיזה ביטיים מישתמשים.

רנה6

New member
דורית...

הכי מצחיק שבעלי אמר לי : " רוצי רוצי , תכתבי את זה!"...אוף, נעשה יותר מידי מעורה בעינייני הפורם ונדמה לי שהוא בר תחרות עם טליטל...."...צריך להזהר ממנו. על כל פנים, לא הבנתי למה ההודעה לא ננעצה למעלה ולכן ניסיתי פעם שניה...חשבתי שבכלל לא נקלטה כאן... זהו, הולכת להתרחץ...בוקר טוב, שנה טובה...

דורית41

New member
אה...זה כי-

נעוצה ההודעה לגבי סיכומי שנה.ולכן הודעה חדשה לא יכולה לטפס למעלה. גם אני הולכת ,לעת עתה,בוקר טוב,יום טוב,ושנה טובה.

Karina85

New member
אבל למה, למה אי אפשר

להשאיר לנו את הפורום החמוד שלנו לבד?!?! מה זה השטויות האלה שהם קוראים פה??? טוב, לפחות כתבו עליו...

talytal

New member
האמת, שזה ממש לא מפתיע

הרי כולכן זוכרות שגילינו עד כמה הפורום חשוף לעיניים הבולשות של "העלוקה" כשהייתה את תקרית התמונות לפני שבועיים, לא? אז לא מפתיע שזה לא נעצר שם. ודרך אגב, ההודעה גם מופיעה במומלצים בדף הראשי של תפוז, אז בטח ראו אותה די הרבה אנשים שלא כותבים בפורום בכל מקרה. כמו שכבר אמרתי - פורום זה לא קומונה. אנחנו הרבה יותר חשופות פה. לא צריך להילחץ מזה, אבל בהחלט צריך לקחת בחשבון.

שונית 7

New member
טליטל בוקר טוב-הצד החיובי בענין

שטכשיו ידוע לכל שיש לו פורום וזה מאד חשוב למעמדו של אמן חוץ מזה זוכרת את הפיתרון ביניים שהצעת? אולי עכשיו יהיה כדאי ליישם אותו ???

Nova5

New member
תמיד אפשר לקפוץ למקום שקט ובטוח

ולקשקש קצת...

אסתילי

New member
הפורום הוא מקום טוב לעדכון

מי שמחפש ונובר בודאי מגיע לכל מיני מקומות ואין סיבה לפסוח על הפורום הזה אני בטוחה שיש עוד הרבה עיניים שמציצות לכאן בלי שנראה אותן ובלי שיזדהו. אני יכולה להעיד על עצמי שאפילו שאין לי שמץ נגיעה לענייני עיתונות, בחיפושי הנואשים אחרי מידע, הגעתי הנה, התעדכנתי מידי יום (אם לא מידי שעה)-בלי להזדהות...עד שהזדהיתי. בעידן שלנו כל מה שעובר ברשת ובודאי שפתוח לכולם יכול להוות מקור בלתי נדלה לאינפורמציה גם אני פתחתי את העיתון הבוקר וראיתי את הידיעה הזו ואמרתי לעצמי: וואלה...!!? בוקר טוב לכולן.

Nova5

New member
מזל טוב, הגענו ל"עלוקה"

בהמשך - 7לילות ו7 ימים

דורית41

New member
נובה,בקצב הזה הופעה בקיסריה של הפור

של הפורום-להקת ג'קו והבנות.-תוך מקסימום חודש. נלבש כולנו את החולצה של דידה (ושלך)-אבל עם הכיתוב של מאחורה-מקדימה. צריך לבחור סולנית ללהקה-מתנדבות?ורפרטואר?אני מעבד אותך-שיר פתיחה..חח.. (
) וההדרן למופע-ההתנצלות של ג'קו לחברות הפורום על שורת הסעיפים שציינת.

Nova5

New member
אגב, שימו../images/Emo23.gif

מכתב של "התנצלויות" הופיע בפורום שבוע לפני כל הראיונות ב"שיר שלנו 4"...גונבי רעיונות ככמותם... לכל הקוראים הסמויים - המשך יום נעים

קניה 1

New member
אני כבר אמרתי לכן מזמן

זה לא חדש ששלומי לאופר לוקח אייטמים מפורומים בתפוז... כתבי רכילות הם אנשים משועממים

דורית41

New member
כן,ראיתי שאייטם אחד מעל

האייטם של ג'קו,הוא כותב גם על אמיר פיי גוטמן שנכנס לפורום שלו והודיע על צאת דיסק. מישהו מה קוראים אותו שלומי,ערך אתמול סיור כתובות בפורומים.

למעלה