ואילו פרטי אפנה כן הייתן שומרות

שירי71

New member
ואילו פרטי אפנה כן הייתן שומרות

כלומר על אותו משקל מה לבשתן פעם ותמיד תאהבו? אצלי: * אוברול ג´ינס שיש לי כבר איזה עשר שנים * ג´ינס לוייס מכיתה י"א שהיה אצלי בארון עד לפני שנה (בתקווה שיעלה עלי) * מכנסי "הביל"ויים" שלקחתי בגיל 14-15 מסבא שלי ז"ל כשעוד היה בחיים מין מכנסיים קצרות חאקי כאלה רחבות שתמיד התחברו על החלום שלי להוולד בתקופת הביל"ויים (טוב אני יודעת שאני מוזרה זה מה יצא בשקית). * חולצה לבנה מדהימה שלקחתי בגיל 19 מסבתי ז"ל כשעוד היתה בחיים משהו ממש מקסים עם טעם של פעם שתמיד כשאני לובשת אותה עושה לי תושה כאילו אני במקום אחר ובזמן אחר עם מין תחרה לבנה מקסימה. * עגילי פנינה קטנים צמודים לאוזן שתמיד יהיו יפים לדעתי.

שמופית

New member
לי יש ג´ינס ישן ומהוה, עם קרע

ע-נ-ק בתחת, עוד מתקופת התיכון, ואני שומרת עליהם כעל בבת עיני (ויש אפילו תקופות שבהן אני נכנסת אליהם !!) זהו, זה הדבר היחיד שלבשתי פעם ועדיין אוהבת...

אביבית1

New member
לי יש ...

סוודר שקניתי לפני 10 שנים והוא במצב מעולה!!! זה פריט הלבוש הראשון שקניתי מכספי שלי. עד היום מידי פעם אני לובשת אותו.

אני מרגישה כמו ב"מהפך"../images/Emo13.gif

לי יש ג´נס שקניתי באיטליה לפני 5 שנים בערך, ולצערי אני לא ממש נכנסצ אילו כרגע, אבל שאני רואה אותו זה נותן לי את המוטיבציה להרזות. חוצ מזה יש לי מכנס 3/4 אדום מגיל 5 בערך שאני מתה עליו והוא במצב מצוין , מחכה שתהיה לי בת להלביש לה אותו.

אתי@

New member
לא תאמינו, אבל.......

חולצת בית ספר. ולפני שאתם מתעלפים - תקראו את ההסבר
פשוט בתיכון הייתי במגמת מחול והיו לנו חולצות (סווטשרטים ליתר דיוק) מגמה בצבע אפור אמריקאי (שהיה שיא האופנה). על החולצות היתה הדפסה של נעלי בלט יפות כאלה עם חותלות, קשה להסביר אבל הדפסה ממש ממש יפה. בקיצור אלה היו חולצות משגעות וגזרנו להן את הגומי בפתחים (צווארון, שרוולים ובחלק התחתון של החולצה) והן היו קוליות בטירוף... אז שמרתי אחת כזאת

שמופית

New member
הזכרת לי..... ../images/Emo6.gif

אני שומרת את הסווטשירט מהקורס שעברתי בצבא !!! מה שאומר שיש לי סוויטשירט בן 12 שנה בארון !!!!

אתי@

New member
גם לי יש מהצבא ../images/Emo9.gif

סווטשירט של קורס קציני חילוץ והצלה
פחחחחח

fila

New member
אני יודעת שזה חולני....

אבל אני שומרת בגדים שלבשתי בכל מיני נסיבות שזכורות לי במיוחד
גם אם הם כבר לא אופנתיים או לא עולים עליי... אני מתרפקת על הזכרונות בכל פעם שאני רואה אותם

למעלה