ואיעך אתם הגעתם לפה בכלל?

ואיעך אתם הגעתם לפה בכלל?

איך אתם הגעתם לפראצ´ט? איך לעזאזל הגיע אליכם ספר הנושא את שמו?! מי קשר אתכם בחבלים והכריח אתכם לקרוא את עולם הדיסק, או להקשיב לבריטני ספירס? זה יכול להיות דיון מעניין... אני אישית.. סתם החלטתי לקנות את מורט בגלל שהיתה לו עטיפה יפה.. אבלח התחלתי במעשי קסמים בגלל שיש לי סמפטיה לצהוב.. וככה הידרדרתי עד לכתיבת הודעות בפורום הזה... ולאספנות כפייתית של ספרים... מאגנה, שמישהו יעזור לי! ,בע"מ

DviRincewind

New member
אממממם...

אני הגעתי דרך משחק המחשב הראשון- כל כך אהבתי אותו, ורציתי לדעת מי הבחורה (טרי זה גם שם של בת
) שכתבה אותו- וכך הגעתי לספרים, לאט לאט...

The Mad Hatter

New member
:)

הייתי אצל חברה שלי והיא המליצה לי על ספרים של טרי פראצ´ט (אני עוד בהתחלה הבנתי שזה בן, בניגוד לכמה אנשים...) שיש לו סדרה מאד החמדה. סמכתי על הטעם שלה, אז חיפשתי בכלמיני מקומות, אבל הספרנית סרבה לשתף פעולה. ובביקור משפחתי מצאתי את "אחיות הגורל" בבית של דודים שלי. אחרי שקראתי את הכריכה האחורית של הספר הבנתי שזה שיך לסדרה הזו שהמליצו לי עליה ו...זהו? :) ומתברר שיש בספריה את כל ספרי פראצ´ט שתורגמו לעברית, הם כנראה לא היו רשומים כ"עולם הדיסק". אולי כל ספר בפני עצמו. והם נמצאים במדפים של הילדים. :/// הספרנים האלה.....:///

SaidinsTaint

New member
אני פחות או יותר

עברתי בשיטתיות על מדור "מד"ב ופנטזיה" בספריה - ויום אחד הגעתי למדף שעיו ישב אור מופלא הצבעוני. קראתי אותו, קראתי את צבע הכשף - ואז קראתי את כל השאר... כרגע חסרים לי רק ה2-3 האחרונים, כשאת אריק ואת סוול מיוזיק נאלצתי לקרוא אלקטרונית ולא בפייפר באק....

tooli

New member
אני אישית הגעתי...

אחרי שמשהי משכה אותי לפינת רחוב אפלולית ואמרה לי "רק תנסה" כשהיא מציגה את בשורות טובות מתחת למעיל ניסית ו
התמכרתי

זה בסדר.. זה בסדר..

כולנו במצב דומה... נחשפנו אל החומר הטסטואלי הממכר הזה מגיל צעיר... ואין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות.. קל מאוד לומר.. אני לא מכור, אני סתם קורא... אבל מתחת לפני השטח.. כולם עמוק בפנים... אין טעם להכחיש.. כל מה שנותר לנו לעשות הוא לאסוף את רסיסי הביטחון העצמי שנשארו לנו, להיישיר מבט. ולהתעמת עם המציאות חסרת הפשרות... מאגנה,זה והירואין , בע"מ

SaidinsTaint

New member
או פשוט

לתת למציאות ליפול על ראשינו like a ton of rectanguler things תמיד תהיתי מה זה ה"עז" בשם שלך - goat או "חזק"? אגב, מגיע לפורום מזל טוב כי הוא כבר לא "חדש"?

johnny maxwell

New member
צבע הכשף בגרסה הראשונה שלו

לפני יותר מ-10 שנים מצאתי בספרייה עותק של צבע הכשף. זה היה בגרסה הראשונה שהוציאו בעברית, מישהו ממכם עוללים :) זוכר או מכיר? ספר בגודל של פנקס בצבע סגול עם ציור של קוסם נוזלי במקצת (תחשבו על השעונים הנוזליים של דאלי). את "אור מופלא" כנרת תרגמו רק שנתיים אחר כך ואז הם החליטו בצדק לעבור לכריכות המקוריות של קירבי. התמכרתי.

Fingertip

New member
היה לי אותו...

ואז ההורים שלי קנו לי אותו במתנה ליום ההולדת (את העותק החדש) אז נתתי את העותק הישן לחבר שלי. חבל שהם לא תיקנו אף טעות... אהד.

Ogg Vortis

New member
בשורות טובות

חבר הלווה לי את בשורות טובות, ואיזה חצי שנה אח"כ את צבע הכשף באריזה הישנה...ועוד חצי שנה עברה עד שהבנתי שזה אותו סופר. אחרי זה כבר לא יכלתי לעצור את ההתדרדרות

Cross17

New member
זה היה מזמן, אבל

את הספר הראשון קניתי בגלל שהכריכה שלו הייתה הייתה הפוכה. "אחיות מוזרות" (מסרב להשלים עם התרגום "אחיות הגורל"!!!) אני אוהב דברים שקשורים לפילוסופיה של אגדות, גורל וראשולוגיה, אז לקחתי. משם הדרך ל"מעשי קסמים" הייתה קצרצרה. אז ניסיתי ספרים מהסדרה בכלליות- "פירמידות", "שומרים שומרים" "איש הקציר"... אח"כ סרבתי לוותר על ההומור הבריטי שהולך פייפן בתרגום וכבר קניתי את "מורט" "מוזיקת נשמה" "ג´ינגו" "מכשפות בחול" ו"הוגפאדר" באנגלית... גם מפה של הראם טופס (הרי רמות אייל) יש לי. כרוניקה של מכור אמיתי. -עמית

למעלה