ואיפה הבת שלך?

גב ריאל

New member
ואיפה הבת שלך?

החופש הגדול, זמן חירותם התחיל. האם את/ה יודע/ת איפה הבת שלך כל יום בחצות?? במקרה הטוב היא סתם משוטטת לה ברחבי הישוב, מכסימום צועקת ומרעישה עולמות ברחוב או בגן הציבורי. מתנדנדת, מתגלשת, ועושה חיים. אבל האם עברת ליד הגן הציבורי שליד בית הספר/ ברחוב הדקל למעלה או למטה, וראית מה היא מעשנת? והיא רק בת 14 או 16... ואם את/ה רוצה גם שידור חי, לכ/י לבתים שמשקיפים על הגינה שיורדת מהכניסה לישוב ותוכלו ללמוד הרבה על נסיונם המיני של מיטב בנינו. אז איך אתה ישן בלילה? כנראה טוב, כי יש שקט בבית. הרעש והאקשן הם ברחוב.

תודה על שהארת את עיניי

ומקווה שלא רק את שלי. לא להתעלם מההודעה!!! ותודה שטון ההודעה לא מתלונן אלא מנסה לשפר את איכות החיים פה. (בניגוד להודעות בפורום בד"כ). כל הכבוד!

yuditshalvi

New member
"שיפור איכות החיים"? הצחקת אותי

אם ההודעה נכונה אז יש כאן קריאה טובה להורים שיש להם ילדים בגיל העשרה ורמיזה איפה אפשר למצוא את ה"פושעים הקטנים" בשעת מעשה. זה יפה ואני מחזקת את ידי ההודעה. אבל בתור אחת שעדיין זוכרת את גיל ההתבגרות שלה, אני שואלת את עצמי במה מופרת "איכות החיים" כאשר זוג עושה אהבה על איזו מדשאה. ולגבי מה שהם מעשנים: ראית משהו? התקשרי למשטרה. זה תפקידם. בכל מקרה אהבתי את התגובה הפוריטנית המותנית שלך.

גב ריאל

New member
איכות חיים

בתור אבא למי שכבר התבגרו להם, וכמי שזוכר את התבגרותי אני, זה הגיל, וזה המצב לסקס תחת כל עץ רענן. משום מה הייתי מעדיף שבתי תעשה זאת בחדרה בבית, אבל אני לא תמים. באשר לאיכות חיינו, מלבד אותה סיגריה ראשונה, אני לא מומחה לריחות, ולא יכול לחתום על מה בדיוק נכנס ללב ולריאות, אבל כשנלווים לסיגריה, גם צעקות עד לב שמיים שמרעידים את כל השכונה, זו איכות חיים שנפגעת. וחוצמזה, אני לא מבין הורה שבתו/בנו מסתובבים בשעות המאוד קטנות של הלילה (שלא לדבר עם מי ומאיפה), והוא ישן בשקט ובשלווה בביתו.

כמה טוב

שהילדים שלי כבר עברו את הגיל ואין למי לדאוג. גם ההורים שלי לא ישנו בשקט, כשעשינו את זה בלילה על הגורן...

למעלה