ואיפה מוריס גנון - מר טיילת בכל

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
ואיפה מוריס גנון - מר טיילת בכל

העסק. למה לא שומעים אותו. הבנתי שהוא אחראי על הטיילת. אז למה מתנפלים על מלון נפטון. שמעתי הבוקר את הגברת מרשת רימונים(לא קלטתי את שמה) וטענותיה מוצדקות. היא לפחות מודה שהיא לא רוצה להרוס את הטיילת אחרי שזו כבר תהיה גמורה. כבר כמה פעמים שמענו באילת על טרקטורים וכלים כבדים שעשו עבודות והשחיתו מבנים, קרעו צינורות (זוכרים את הפיצוץ הגדול בביוב בשדרות התמרים שנגרם מכלי כבד של העירייה), והרסו ריצוף. סוף סוף מישהו בעיר הזו פועל כמו שצריך, אבל בעירייה מתנהגים כמו שלושת הקופים - לא יודע, לא שומע, לא רואה. איפה היתה החברה לפיתוח חוף אילת, איפה היתה דקלה מור, איפה אלו מהעירייה שהיו אמורים לפקח על העבודה. איפה מוריס גנון. למה בסופו של דבר צריך להגיע לבית משפט, להוציא כספים מיותרים, ובסופו של דבר מי נדפק - התושבים. הטיילת שוב לא תפתח בזמן, מתי היא כן נפתחה, ואני צופה שבחודשי הקיץ המקום יראה שוב כמו מעברה.

pilovich shahaf

New member
באותה הזדמנות תשאל/י אותו בקשר../images/Emo124.gif

לפינוי המימשה שהוקם במחטף במרינה, בקטע החוף מול מלון הילטון/מלכת שבא...
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
הממשה יקום בנמל אבל הממשה בהילטון

מלכת שבא עדין לא יפורק. ממה שקראתי במקומונים, הממשה יקום בשטח נמל אילת, בחלק הדרומי, זה הצמוד לריף הדולפינים. השאלה הנשאלת, כמה זמן ייקח להקים אותו?. באילת, כשאומרים חודש, זה לוקח שלושה חודשים. כשאומרים חצי שנה, זה אומר שנה. ועד אז הממשה המכוער הזה בלב אזור התיירות יונצח. אבל פילוביץ´, אתה מכל האנשים שואל אותי על הממשה, החטף במרינה, מספרים עליך שאתה זאב ים, שועל ים, או פרת ים, או כלב ים - מה שתבחר. אז אולי אתה תספר לי מה קורה. אגב מצאו את הספינה שעשתה זיהום ים. אגב שמעתי שמוריס גנון עסוק כל כך עם הטיילת שאין לו זמן לטפל בשום דבר אחר, אפילו לא בכל התיירים המבקרים באילת. טוב, נו הגזמתי. אולי שמישהו יתקשר למוריס וישאל אותו - אין לי את המספר שלו. ננצקו, מצחיק לא?

למעלה