ואי איזה כיף לא ידעתי שהפורום הזה קיים

Lola85

New member
ואי איזה כיף לא ידעתי שהפורום הזה קיים../images/Emo2.gif

אני ממש צריכה עזרה אם אפשר...
לא מזמן סיימתי ללמוד איפור ודווקא הצילום שציפיתי ממנו להכי הרבה די התחרבש...
לא ברור מה הלך שם אבל במקור התוצאה הייתה מדהימה ואחרי כ"כ הרבה השקעה גם אני וגם הדוגמנית המהממת שלי לא יכולות לשים את זה אפילו בבוק... אז אני ממש אשמח אם תוכלו לשחק עם התמונה מבחינת הרקע ומבחינת "החלקת התמונה" כי זה מה שהרס הכל (וכמובן הריסים שמההתחלה היו לבנים בשורש :( ) האיפור בעיניים יצא די דומה אבל גם בו צבעים נבלעו... בקיצור הבנתם.. שיהיה לכם יום נפלא ותודה!

Lola85

New member
אופס הנה קובץ יותר נורמלי

פשוט שניהם עברו סריקה

bug a boo

New member
כנסי../images/Emo11.gif

אני עדיין בשלבים של לבהות בתמונה מבלי להבין מה הבעיה. תיקונונים מזעריים-> כאן. *רצית שנשנה את צבע הרקע?

DanaLior

New member
תגובה

גם אני לא הבנתי כ"כ מה יש לתקן כאן.. העור שלה דרש ממש מעט תיקונים, אולי קצת תאורה וכאלו.. ממש לא משהו רציני.. נו טוב =]

bug a boo

New member
"אם תוכלו לשחק עם התמונה מבחינת הרקע ומבחינת

החלקת התמונה" נמקי והבהירי: הרקע האפור מאחור-להפוך לאחיד? "החלקת התמונה"=החלקת הפנים שלה?יש לה עור חרסינה..את מתכוונת לתיקון פגמי עור מזעריים..נקודות? +חידוד צבעי האיפור?

DanaLior

New member
כנסי

לא ממש הבנתי למה התכוונת בבקשה שלך אז עשיתי מה שנראה לי לנכון...

Lola85

New member
קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה!

ועל הריטוש :) ועכשיו אני אפרט למה התכוונתי סורי שזה לא היה ברור... :) אני רוצה שהאיפור שלה ישאר אותו דבר אבל-כל הנקודות הקטנות האלו בעור,הפצעונים וכל החוסר אחידות שיעלם אך שעדיין יראה טבעי.. עם גימור חלק לפנים. מעבר לזה הפס בריסים נורא הפריע לי והרקע..שוב אני לא מפרטת כי אני לא הכי מבינה בזה כשעשינו את הצילומים דווקא רציתי שעם הרקע יצא לה מראה מלאכי כזה (כאילו בא אור מאחורה אבל זה לא ממש עבד...) וזהו...אני מקווה שזה לא טונות של עבודה ומקווה שהפעם הבהרתי את עצמי יותר טוב... ושוב תודה

Lola85

New member
ובלי קשר אם בא לכם לשחק עם זה זו גם אופציה

כי זה איפור השראה ואיתו אפשר להשתולל קצת יותר מבחינת רקע וכל זה (בנפרד מהבקשה המקורית כמובן חחח)

מ א י ל ה

New member
ואוו תקשיבי האיפור ובכלל התמונה עצמה פשוט

מדהימה!!! יש מצב את מעלה עוד תמונות מהבוק? חח :) אני אנסה יותר מאוחר לעשות משהו עם התמונה בפוטושופ =]

Lola85

New member
כרגע אין לי את שאר התמונות פה

אבל בהזדמנות אחרת אני אעלה את השאר והמון תודה על המחמאות!! בכיף שחקי עם התמונה :)

Lola85

New member
כן שחר פשוט מהממת ומקסימה!

היא הייתה כזאת מקצועית שעוד יותר התאכזבתי כי רציתי שהתמונות יצאו טובות בשבילה גם...

Lola85

New member
זה הכל נראה מעולה! תודה רבה!!

אבל משום מה ואולי זה הצילום זה נראה לבן מדי ועדיין רואים את הלבן בריסים :( אולי זה רק אני?

Lola85

New member
כן נו..אם תסתכלי איפה שהדבק יש פס לבן...

איפה שמתחילים הריסים (השורש)

stavnir

New member
*תסתכל ../images/Emo122.gif

כל דבר שאני אנסה לעשות רק יזיק במקרה הזה... זה לא כל כך נורא..

Lola85

New member
דווקא חברה שלי ניסתה וזה היה מושלם רק שמבחינת

ריטוש שאר התמונה לא הלך לה... איזה חבל זה כ"כ מפריע והורס..(תקראו לי פרפקציוניסטית חחח)

למעלה