ואי!!,הדיסק היסטרי,מכרתי ב 3 שעות אחרונות 9 עותקים ועוד היד נתויה!!!!,מי שלא קנה-חובה!!!!!!!!!1
ז זיו כהן 1 New member 15/8/07 #1 ואי!!,הדיסק היסטרי,מכרתי ב 3 שעות אחרונות 9 עותקים ועוד היד נתויה!!!!,מי שלא קנה-חובה!!!!!!!!!1
N nerod 72 New member 15/8/07 #3 מעלף...אולי... באמת תנסה לעקוב אחרי מס' העותקים שאתה מוכר שיהיה לנו איזה מדד חחחח
ז זיו כהן 1 New member 15/8/07 #5 אחי,בחנות אחת זה ממש לא פונקציה כמדד להצלחה!!!! נקווה לאלבום זהב ופלטינה כמה שיותר מהר,אני אישית קניתי את הדיסק והוא יהיה לדעתי אחת ההצלחות של החגים המתקרבים!!!
אחי,בחנות אחת זה ממש לא פונקציה כמדד להצלחה!!!! נקווה לאלבום זהב ופלטינה כמה שיותר מהר,אני אישית קניתי את הדיסק והוא יהיה לדעתי אחת ההצלחות של החגים המתקרבים!!!
ב בת 17 המהממת New member 15/8/07 #6 מישהו אולי יודע מי זה "דרור קליר"? בדיסק כתוב "תודה גדולה ומיוחדת לדרור קליר על הכל" מעניין מי-זה....
מישהו אולי יודע מי זה "דרור קליר"? בדיסק כתוב "תודה גדולה ומיוחדת לדרור קליר על הכל" מעניין מי-זה....
L lee 86 New member 15/8/07 #7 חבר טוב של דנה... ידוע יותר בתור "דרורית" ../images/Emo22.gif ע כמה שידוע לי הם חברי ילדות... הוא אפילו מופיע בדוקוסלב שעשו על דנה.
חבר טוב של דנה... ידוע יותר בתור "דרורית" ../images/Emo22.gif ע כמה שידוע לי הם חברי ילדות... הוא אפילו מופיע בדוקוסלב שעשו על דנה.