ואי הפורום בקנטים..

ספירקיXD

New member
ואי הפורום בקנטים..

אז כדי להחיות אותו קצת, שאלון סופ"ש
מה שלומך :) ? איך עבר השבוע? (כיף/לא כיף, מהר/לאט)..: היום הכי טוב בשבוע? היום הכי לא טוב בשבוע? (+ הסברים, רצוי
) מחמאת השבוע? שתי סיבות שעשו לי את השבוע כיף כמו שהוא/לא כיף: - - ואם באלכם להוסיף משהו, שתפו.
שבת שלום חבר'ה. :)

ט ר י ג ר

New member
אני :]

מה שלומך :) ? בסייידדדרר ! איך עבר השבוע? (כיף/לא כיף, מהר/לאט)..:מממ... לאט , כי הייתי חולה=/ אררר... חורף.. היום הכי טוב בשבוע?מממ..הימים שלא הייתי חולה?הסבר: הרגשתי טוב היום הכי לא טוב בשבוע?הימים שהייתי חולה? הסבר: לא הרגשתי טוב (+ הסברים, רצוי ) מחמאת השבוע? ממ.. זה מחמאה שהייתה לפני כמה שנים אבלרק עכשיו גיליתי אותה.. אמא שלי אמרה לי ששהייתי קטנה היינו בבת מצווה של מישהו/מישהי ואז הצלם אמר "יאאא.. איזה ילדה מדהימה ויפפה יש לך" חחח.. שתי סיבות שעשו לי את השבוע כיף כמו שהוא/לא כיף:היה שבוע רגיל כזה =] - -

ספירקיXD

New member
סופשבוע. :)

מה שלומך :) ? מעולה, תודה לעצמי.
איך עבר השבוע? (כיף/לא כיף, מהר/לאט)..: אמ.. היה בסדר, קצת מעיק.. היום הכי טוב בשבוע? אתמול, או שלשום.. :) היום הכי לא טוב בשבוע? יום שני..
(+ הסברים, רצוי )- סתם, מצברוח חרא.. מחמאת השבוע? אמ.. לא עולה לי כרגע.. שתי סיבות שעשו לי את השבוע כיף כמו שהוא/לא כיף: - כיף: חזרתי לקשר עם חברה ממש טובה.. - לא כיף: נזכרתי באידיוט שבגללו מאז סוכות כמעט הכל ג'יפה.. ואם באלכם להוסיף משהו, שתפו. : יש לי מלא מבחנים
בשישה ימים 3 מבחנים יחסית גדולים. עצוב. שבת שלום

tofil

New member
אניני :]

מה שלומך :) ? שלומי טוב :] חחח איך עבר השבוע? (כיף/לא כיף, מהר/לאט)..: נחמד הייתי בבית בעיקר חח גמאני הייתי חולה היום הכי טוב בשבוע? יום חמישי אל תשאלו למה :S היום הכי לא טוב בשבוע? יום ראשון :ם בעעע מחמאת השבוע? מממממ את יפה ? שתי סיבות שעשו לי את השבוע כיף כמו שהוא/לא כיף: בקושי היה לי בצפר ואממ גמרתי תעבודה הארוכה שלי במתמטיקה :X

ספירקיXD

New member
ישלך בעיה? אל תענה.

הפורום כמעט מת. אז שאלון מידי שבוע שיחזיר קצת חיים לפורום לא יזיק.

Tabacco 19

New member
ספיר זה לא היה בכוונה רעה...

פשוט שאלונים שהם לא בנושא של הפורום לא עוזרים...

Tabacco 19

New member
יותר התערבות של ההנהלה של הפורום...

ברגע שהם רואים שהפורום רדום שיענו לשאלות, ויעלו שאלות משלהם. כל דבר שיכול לעורר את הפורום.

למעלה