ואי ואי איך אני מתגעגעת....

רחליקה1

New member
ואי ואי איך אני מתגעגעת....

שששלללללללווווווווםםם לכולם. שנים שלא היינו כאן... מה שלומכם? איך מרגישים כל הקטנטנים? אנחנו מרגישים מצויין. אני עסוקה בטרוף ועובדת מאד מאד קשה. מתני המקסימה עושה חיל בגן ומדהימה אותנו כל יום מחד. מתגעגעת לכולכם. רוצה לשמוע מה שלומכם.

רחליקה1

New member
מחד = מחדש...

זה מההתרגשות. אה וגם לא סיפרתי לכם שויינטרוב האריך לנו את הדניס בראון בחמישה חודשים..
. הוא מאד מרוצה מהתוצאות ולא רוצה שתהיה נסיגה. אנחנו דיי התבאסנו מהעניין כי תכננו להוריד לה בשנתיים. אבל, כמו שאלון אומר, שאם אלו תהיינה הצרות שלנו, אנחנו לוקחים אותן בשתי ידיים. שנה טובה לכולנו.

וואו יובלות!!!!!

חשבתי שכבר זנחת אותנו????, כמה פעמים קראתי אותך "לסדר" ולא באת! מה שלומכם. סליחה... טעית בתמונה, זאת לא מתן!! היא הייתה קטנה!!! וואו אני בשוק איזו תמונה וילדה מהממות!!!! מתחילה יותר להיות דומה לך , לא???? מחכה לעדכונים נוספים אורית

טאניוש

New member
באמת נעלמתם לגמרי

וואו מתן עוד מעט בת שנתיים
! איזה חיוך
. למה להוריד נעליים בגיל חודשיים? לנו דר'למדן אמר בביקורת האחרונה עוד לפחות שנתיים וחצי שזה עד גיל 3 וחצי בערך, ואנחנו בנתיים מתכננים להמשיך עד גיל 4. מפחיד אותי העיניין של חזרת ק"פ.

איך את מופיעה לך פתאום עם כל

האנרגיות האוהבות והמצחיקות שלך, איזה כיף. והתמונה של מתן ככה מחזקת הכל. כיף לקרא שאתם עסוקים. נשיקות וחיבוקים עידית

רחליקה1

New member
היי לכולם שוב..

זה לא ייאמן איך אני מרגישה שיש לי זמן ופתאום שוב אני נעלמת לכמה ימים.. אני ממש מתגעגעת. לכולם. ושמחה לראות את כולם כאן חיים ובועטים.. מתן שלי עדיין יונקת... וכל מה שרציתי זה להספיק להניק אותה ללא הדניס בראון המעיק ומעיב מאד על ההנקה.. לכן מאחר שאנחנו מטופלים אצל ויינטרוב ואצלו מורידים בגיל שנתיים מאד בניתי על ההגעה לדצמבר הקרוב.. זה מה שנקרא הפינוק שלי. אנחנו לא ממש "סופרים" את הדניס בראון ברוב ימי השנה אבל נשמח מאד להיפטר ממנו. וחוץ מזה כשמצפים אז האכזבה גדולה.. זה מה שקרה לי באופן אישי בפגישת הביקורת.. וחוץ מזה הכל מצויין. כפי שאתם רואים מתן היא מתבגרת קטנה שמסובבת אותנו על האצבע הקטנטנה שלה!! היא פשוט נפלאה ואנחנו פשוט מכרכרים סביבה בהנאה. אז זהו לעת עתה. אני רואה שמתארגן לו מפגשון? אם כן תרשמו אותנו. נשמח להגיע. (לא ביום שישי בפארק בטמפ' של 58 מעלות בצל...) שבוע טוב לכולנו.

טאניוש

New member
../images/Emo6.gif

בפעם אחרונה שראיתי אותה (לפני שנה) היא הייתה copy של אמא, פשוט מיני-רחלי. עכשיו אני מסתכלת בתמונה ורואה שהיא גם ילדה של אבא. קשה לי להצביע אפילו מה בדיוק יש בה מאבא (חיוך?) אבל ללא ספק אבא לקח חלק בעיניין
. ואל תתלונני! הבן שלי אבא נטו, יותר דומה לגיסתי מאשר לי...

למעלה