ואי מושפעים

מואההה

New member
ואי מושפעים

לליאל הזאת לא יודעת מאיפה הפליצו אותה אבל זה נראה סיפור מהתחת... פתאום היא צצה.. יש לה קול יפה ובהתחלה היא שרה יפה אבל היא מנסה לחקות את בריטני ספירס ללא הצלחה.. מההה נסגר איתה ועוד לפתוח עלייה פורום?!!?!?!?!! המנהלת זו בדוק היא או חברה שלההה

SloveK

New member
ילדה את ש-ר-ו-ט-ה!רוצה לדעת למה?

אוקיי,הנה: 1)ליאל ידועה כבר מבראבו מלפני איזה 3 שנים-מאז היא כבר הספיקה לעשות רבות מה שנקרא,כמו לשיר עם ביל קלינטון,אלטון ג'ון,הסולן של יו 2 ועוד מיליון דברים-וגם,היא עוד מעט נוסעת לפגוש את סלין דיון-מה שבריטני לא נראה לי עשתה. 2)היא זמרת גדולה מאוד באירופה ששרה במקומות של עשירים 3)היא מופיעה גם בהוליווד-היא כבר הופיעה שם כמה פעמים 4)מה את חושבת שהיא זונה כמו בריטני המגעילה הזאת???בריטני הייתה מתה להיות היא. 5)יש לה שירים שחבל על הזמן,אולי לא שמעת אותם אבל אני מציעה לך לשמוע אותם בייחוד את האנגלית שלה. 6)המנהלת היא לא חברה שלה וזאת לא היא,היא הייתה בשוק שפתחו לה פורום, ואת יכולה אפילו לבדוק היא עוד לא כתבה פה,היא ביקרה פה כמה פעמים אבל לא יצא לה לכתוב כאן... כמו שאת רואה את ממש טועה לגביה,וכדאי לך להכיר אותה יותר כי אחלה ילדה וזמרת מעולה!

מואההה

New member
סבבה תקשיב\י

אמרתי שבהתחלה היה לה קול יפה עכשיו היא התחילה להתלהב והיא הייתה רוצהההההה להגיע למימדי הצלחה של בריטני... דבר שני בריטני לא זונה.... ואם היא הופיעה בהוליווד אז מעניין למה אף אחד לא שמע על זה חוץ ממך.. ואם היא כל כך מותק של ילדה אז מעניין למה היא לא כותבת פה.. היא כולה ילדה כמו כולם היא לא כזאת אשת עסקים וגם אם כן אז בטוח יש לה 5 דקות להיות פה... אז רואים איך היא מעריכה את זה .. פחח

sisty

New member
משפט אחד../images/Emo26.gif

חכי ותראי, צריך רק קצת סבלנות.

SloveK

New member
תקשיבי....

קודם כל ליאל היא הילדה האחרונה שאפשר להגיד עליה מתלהבת,ותאמיני לי אני יודעת את זה טוב מאוד, הרבה שמעו שהיא הייתה בהוליווד ואפילו אמרו את זה ברדיו כמה פעמים ולא רק אני יודעת את זה........ ונכון היא ילדה כמו כולם,היא לא מראה את זה מחוץ לזה שהיא שרה,והיא לא כותבת פה כי לא מאלו שמסתובבים כל היום באינטרנט אבל היא נכנסת לפה לפעמים. ותאמיני לי היא מה זה מעריכה את הפורום הזה,היא לא מתייחסת אל זה כמובן מאליו כמו כל הזמרות האחרות.

sisty

New member
../images/Emo46.gif אני מתאפקת. תגובתי בעניין--->

אני אשמור על תגובה הולמת. 1/ למה את פותחת בשליליות? את יכולה להגיד את דעתך בצורה יפה יותר. ועל המשפט הזה, מה שאני יכולה להגיד- את מבלבלת כנראה בין ליאל אחרת
. 2/ היא לא צצה פתאום. היא כבר 3 שנים וכמעט 4 בקריירה. 3/ הקול השתנה. ברור! אבל... הרבה לטובה! את כנראה לא מכירה את ליאל, וחוששני שאת מבלבלת. ככה זה נשמע
. 4/ היא בכלל לא מנסה לחקות את בריטני! היא שרה מהלב, מתפרסמת לאט-לאט, ובריטני היא לא המודל לחיקוי שלה, אם כבר. 5/ יש קהל מעריצים שמעריץ אותה, והפורום כנראה לא מפורסם במקומות הנכונים, כך שמעט יודעים עליו עדיין.
6/ המנהלת היא אחת המעריצות הגדולות והאוהדות שלה. תתפלאי!
אני רק רוצה לסיים ב... ליאל מקסימה ונהדרת. אני עוזבת לרגע את השירה, ורוצה לספר לך ולכולם שהיא עשתה טובה ענקית בשבילי. אני עדיין לא יכולה לציין, רק במסרים, הסבר שם...
. ועוד משהו- אני מקווה שתביני שלכל מפורסם יש אחד לפחות שמעריץ אותו. חבר/ה, ידיד/ה, הורה, סבא/תא, אבל לליאל- יש כבר הרבה. ואני גרה בדרום, בנגב, ואני מבין המעריצים הראשונים שלה, עוד מההיכרות שלה בבראבו, אפילו לא בגמר. ותתפלאי שוב
, יש לי את זה מוקלט ואני רואה את כל הזמן. שתביני.
כנראה הקליפ 'רואים עלי' נתן הרגשה שהיא כבר בוגרת. את לקחת את זה בשלילי, ואני לא יכולה לשנות את דעתך. רק לנסות.......
אביטל, מנהלת פורום ליאל קולט/1022, שמעריצה אותה כ"כ, שאין סיכוי שתביני. ויש לי סיבות, ולכל אחד יש. רק את לא מודעת עלייה.
.

למעלה