../images/Emo46.gif אני מתאפקת. תגובתי בעניין--->
אני אשמור על תגובה הולמת. 1/ למה את פותחת בשליליות? את יכולה להגיד את דעתך בצורה יפה יותר. ועל המשפט הזה, מה שאני יכולה להגיד- את מבלבלת כנראה בין ליאל אחרת
. 2/ היא לא צצה פתאום. היא כבר 3 שנים וכמעט 4 בקריירה. 3/ הקול השתנה. ברור! אבל... הרבה לטובה! את כנראה לא מכירה את ליאל, וחוששני שאת מבלבלת. ככה זה נשמע
. 4/ היא בכלל לא מנסה לחקות את בריטני! היא שרה מהלב, מתפרסמת לאט-לאט, ובריטני היא לא המודל לחיקוי שלה, אם כבר. 5/ יש קהל מעריצים שמעריץ אותה, והפורום כנראה לא מפורסם במקומות הנכונים, כך שמעט יודעים עליו
עדיין.
6/ המנהלת היא אחת המעריצות הגדולות והאוהדות שלה. תתפלאי!
אני רק רוצה לסיים ב...
ליאל מקסימה ונהדרת. אני עוזבת לרגע את השירה, ורוצה לספר לך ולכולם שהיא עשתה טובה ענקית בשבילי. אני עדיין לא יכולה לציין, רק במסרים, הסבר שם...
. ועוד משהו- אני מקווה שתביני שלכל מפורסם יש אחד לפחות שמעריץ אותו. חבר/ה, ידיד/ה, הורה, סבא/תא, אבל לליאל- יש כבר הרבה. ואני גרה בדרום, בנגב, ואני מבין המעריצים הראשונים שלה, עוד מההיכרות שלה בבראבו, אפילו לא בגמר. ותתפלאי שוב
, יש לי את זה מוקלט ואני רואה את כל הזמן. שתביני.
כנראה הקליפ 'רואים עלי' נתן הרגשה שהיא כבר בוגרת. את לקחת את זה בשלילי, ואני לא יכולה לשנות את דעתך. רק לנסות.......
אביטל, מנהלת פורום ליאל קולט/1022, שמעריצה אותה כ"כ, שאין סיכוי שתביני. ויש לי סיבות, ולכל אחד יש. רק את לא מודעת עלייה.
.