ואלה שמות:

ואלה שמות: ../images/Emo220.gif

Bossa do Brasil אוסף נחמד, קצת חורג מהבנאלי. קניתי אותו בעיקר בגלל הביצוע של מריה קראוזה ל-Insensatez ושל וונדה סה ורוברטו מנסקאל ל-Telefone.
FOTOGRAFIA - Os anos dourados de Tom Jobim עוד אוסף של ז'ובין. לא מחדש הרבה, אפילו שהעטיפה מבטיחה הקלטות נדירות עם גדולי האמנים הברזילאים.
Rio For Lovers הבנתם כבר שהייתי במתקפת בוסה-נובה, כן?
Caetano Veloso - Federico e Giulietta טרם יצא לי להאזין לו במלוא תשומת הלב הראוייה, אבל קאיטנו זה קאיטנו...
Vinicius e Caymmi no ZUM ZUM com o Quarteto EM CY האמת היא שהייתי בטוחה שאני קונה "עוד" דיסק של ויניסיוש ומישהו או של EM CY ומישהו, אבל שמחתי מאוד להופתע ולגלות שיש שם כמה ביצועים נהדרים לשירים נהדרים לא פחות.דווקא לא השירים הטחונים של קאימי.
Clara Nunes - Com Vida שמתם לב לכפל המשמעות בשם הדיסק? עוד הפתעה נעימה. קלה נוניש בדואטים מיוחדים עם שיקו, מרטיניו, ננה, מילטון, אלסיוני ועוד רבים אחרים...
Chico Buarque - Construcao כן, אני יודעת שזה דיסק חובה ושזה לא בסדר שלא היה לי עד עכשיו. המעוות תוקן.
Yele Brazil פסיפס מעניין של מוזיקה אפרו-ברזילאית הכולל מגוון מאוד רחב של אמנים ברזילאים, כמו מריסה מונטי, אראקטו, קלרה נוניש, פאראלאמאש, דוריבל קאימי ואחרים.
Beleza Tropical 1 אחרי ששמעתי את חלק 2 של האוסף הזה, אני מוכרחה להשיג לעצמי גם את חלק 1. מיטב הטרופיקליה, פשוטו כמשמעו, ודווקא השירים הפחות מוכרים שלה. טום זה, שיקו סיינס, ליניני, גנוזגיניה, ארנאלדו אנטוניש ואחרים לצד קאיטנו ושר התרבות. מעניין ששמה של גל קוסטה נעדר מהאוסף הזה.

ועוד כמה שקיבלתי בחינם ולא קניתי במיטב כספי:

Teresa Salgueiro & Septeto de Joao Cristal - Voce e Eu מהמעולים והמוצדקים
עיבודים משובחים לקלאסיקות ברזילאיות. מומלץ ביותר. ומי שלא היה בהופעה - פשוט הפסיד. מוזיקה ברזילאית כמו שמוזיקה ברזילאית צריכה להיות.
Daniela Mercury - Bale Mulato
Daniela Mercury - Bale Mulato Ao Vivo אלה שני הדיסקים שקיבלתי מדניאלה אחרי ההופעה שלה ברעננה. אני מעדיפה את גרסת האולפן, אבל זה באמת עניין של טעם.
Elisete - Thinking About You (סינגל) אחרון-אחרון-חביב. רגאיי חמוד, באנגלית. לא מצאתי בקרדיטים מי עושה את הראפ ואת קולות הרקע, אבל אני מרשה לעצמי להניח שמדובר בסמיילי והנעמה ההיא, שראינו בירושלים. אליזט?

giba70

New member
אז מתוך Beleza Tropical 1

השמעת את Rios, Pontes e Overdrives של סיינס?

החתולית

New member
זה הכל בתו ?

אם אני עולה לעיר החודש בשבוע הבא, גם אני אוכל לקנות ? את פוטוגרפיה קניתי בפעם הקודמת ודי התאכזבתי ממנו. את הדיסק של קאיטנו גם קניתי בפעם הקודמת והוא ככה ככה.

shellyland

New member
שום דבר לא בתו.

חלק מצאתי ביזע רב באוזן השמינית בת"א, אחרי שספגתי יחס מגעיל של המוכר, שגם לא הבין שום דבר במוזיקה (למה את מחפשת את דניאלה מרקורי במוזיקה ברזילאית? היא מוזיקה לטינית!) והשאר, המשובחים יותר, בחנות הדיסקים האיכותית שנמצאת ברחוב קרן היסוד. שכחתי איך קוראים לה.

החתולית

New member
האוזן השמינית ?

אני מכירה השלישית - ברח' קינג ג'ורג' (במקום בו היה קולנוע מקסים, אללה ירחמו). לזה את מתכוונת ? החנות בקרן היסוד, זה אצלכם ?

giba70

New member
כנראה יש איזה מרכז גרעיני באזור...

ואלה התוצאות...

shellyland

New member
../images/Emo6.gif השלישית... השלישית... מול דיזינגוף סנטר.

לא נחמדים. וקרן היסוד זה הכי אצלנו.

אכן חנות דיסקים משובחת

שגם אני קניתי שם דיסק של מוזיקה ברזילאית בעבר( אולי אפילו את הדיסק של גילברטו גיל שהראתי לך כשנפגשנו באקראי בתחנה המרכזית בי-ם לפני... מי יודע..). ואגב - בשעה טובה מגיע לי( ולאשתי אודיה כמובן ) מזל טוב נולדה לנו בת בכורה לכבוד חג האהבה, בחג האהבה, יום טו באב( יום ב האחרון 30.7) נעם

giba70

New member
../images/Emo49.gif הרבה אושר ../images/Emo95.gif

שתגדל לצלילי קולות יפים ומוזיקה טובה

shellyland

New member
קולולולולו!!!!!!!!

ככה אתה משחיל את זה, במקרה? איך קוראים לה? יש תמונה?

למעלה