ואלי,אני לא מתפלאה שהוא הגיע גם אלייך
אתמול בשעות הערב, היתה לי שיחה קצרה עם מישהיא (לא דרך האינטרנט ולא דרך פורום כלשהו). אותה אישה(למדה בפסיכולוגיה), מבינה וקולטת את הגבר,עליו כתבנו והגבנו ביומיים האחרונים. לדעתה- בשום פנים ואופן,לא להיתייחס ולא להגיב,לשום הודעתו/תגובתו,בשום פורום ובשום מסר אישי, בלי שום קשר איפה איך ומה הוא כותב ומגיב, לנו/עלינו. לדעתה- לאור העובדה שאנו כן מתייחסות אליו ומגיבות לדבריו/לו, הוא מרגיש ובטוח בעצמו, שהוא היצליח להוציא אותנו מהכילים,להרגיז ולעצבן אותנו,לרדת עלינו,לעשות מאיתנו קרקס ולהשפיל אותנו. לפי קו מחשבתו, אם אנחנו לא כאלו כפי שהוא מציג ומגדיר אותנו ואם אנחנו בטוחות בעצמנו, כניראה שדבר מה מהודעתו/תגובתו שכוון ומדבר אלינו ועל כן אנו כאלא כי היתייחסנו והיגבנו לדבריו, כך לדבריה. כל מי שכותבת/מגיבה עליו/לו דבר מה וזה לא נראה/נשמע כראוי לו,הוא לא ינוח ולא ישן בלילה עד שהוא יחזיר לאותה אישה בפורום כלשהו ו/או במסר אישי, לפיכך ומבחינתו במובן זה,הוא נרגע והעונג כולו שלו. לדעתה- עד היום הוא הצליח להרקיד אותנו לפי צליליו, הוכיח לנו לפי דבריו(שאנו לא שלמות ופגיעות מדבר מה כלשונו) איך ומה שניראה לו ובזאת הוא מסופק בכיף עילאי. לדעתה- הוא לא הומו ולא שונא נשים, פשוט אחד שמחזיר לאישה בהתאם לכתבה/תגובה שלא ניראת כראויה,עליו/לו. שאלתי אותה אם הוא יפסיק מכל הגישה הזו עלינו/לנו ויצא לתמיד מכאן ומפורומים בכלל מתישהו? לדעתה כן, אך ורק בתנאי שנפסיק להיתייחס/לכתוב/להגיב אליו/עליו/אישית, אחרת אנו מסומנות אצלו בx, כניראה אינו יחיד ויש עוד כמוהו בפורום כלשהו, שמוסרים ביניהם מידע כניראה במסר אישי, מה ומי כתב/ה הגיב/ה בפורום כלשהו ולגבי מי. אין לי מה להוסיף ומהיום אני יודעת איך לפעול. המשך יום נעים.