ואלי היקרה,

ואלי היקרה,

אוהבים אותך. (אם במקרה שכחת)

vali9

New member
אפרת ובן היקרים

אוהבת אתכם ....מאד ! אם במקרה שכחתם...חיוך אז שנפתח יומנים ?! בשבוע הבא אני בחופש כמה ימים ובין שיפוץ הבית לצביעה אשמח מאד שניפגש לצ'אי או עוגה מלאת שוקולד וסירופ חם בגלידת וניל .... נ ש י ק ו ת @@@@

smadar20095

New member
בן ואפרת, תגיבו לשאלתי בבקשה

אני חושבת שהבנתם על מי כתבתי והיגבתי. האם ניתן לעצור אותו, לפרסם אותו בתקשורת ובאינטרנט ולהגיש נגדו תביעה משטרתית ואזרחית על סמך הגישה שלו בדרך הזו כלפי נשים? כיצד זה נעשה? לא רק הוא אלא כל מי שתואם לגישתו כלפי נשים. מה דעתכם? מה אתם אומרים?

0 אור 0

New member
לא בן ואפרת ובכל זאת מתייחסת

אין חוק במדינה הזאת שאוסר על אנשים להיות מניאקים, מטומטמים ואפילו שוביניסטים. לכן אין דרך לתבוע אדיוט כזה שמסתובב בפורומים. ממילא, הדרך הטובה ביותר להתמודד עם אדם כזה היא התעלמות ומחיקה - במידה שאפשר למחוק דברי שטנה ולחסום כניסת אותו אדם לפורום,אז עושים זאת. במקרים אחרים, פשוט מתעלמים ממנו וסומכים על הסביבה שתבין עם מי יש לה עסק. בחיים האמיתיים אמנם זה לא תמיד עובד, אבל זה היתרון של העולם הוירטואלי - כאן הוא לא יכול להזיק לך.

smadar20095

New member
אור, ערב טוב שבוע טוב

כלומר, כל אחד כמוהו יכול להיסתובב בפורומים למיניהם,לכתוב ולהגיב לנו ועלינו איך ומה שבא להם? לאפשר לו להיסתלבט ולצחוק עלינו? לעשות מאיתנו קרקס ולהשפיל אותנו? שמת לב באילו מובנים ומושגים הוא מגביל אותנו המניאק הזה? נושאים ספציפיים שהוא בקיא בהם ואנחנו לא, הוא תפס על זה טרמפ,המניאק הזה.

0 אור 0

New member
אני לא ראיתי שהוא מבין במשהו

ובטח לא מרגישה מושפלת, אם כבר די הצחיק אותי שהוא הגיע למסקנה שאם הגבתי לו בכלל, אז סימן שאני לא בזוגיות, ולכן אם כתבתי שאני בזוגיות אז אני משקרת (זה בערך היה הויכוח שלו אתי). לדעתי כל מי שהספיק לקרוא מה שהוא כתב לפני שמחקו אותו, מבין שהוא סתם שונא נשים שבא לשפוך את הרעל שלו עלינו. מה שאני מציעה, זה שתשחררי את הפרשה הזו ותשאירי אותה מאחוריך, ותתעסקי עם הדברים שחשובים לך בחיים - מה שאת אוהבת, אנשים שחביבים עליך, תחומים שמעניינים אותך. ואם הקטע שלך הוא הכרויות, אז יש מספיק גברים מקסימים, גם בעולם וגם ברשת.

vali9

New member
הוא הגיע גם אלי ...חחחח

שלח לי הודעה שמעידה על " חוכמתו ותבונתו ו" במיוחד את לקסיקון הקללות העשיר שהוא כנראה אלוף בו ....הצחיק אותי (-: שם המשתמש שלו - jukalpis10 והוא באמת בדיחה .........

smadar20095

New member
שיגיד ויכתוב עלינו

איפה איך ומה שבא לו. הגמל לא רואה את הדבשת שלו.

smadar20095

New member
ואלי,אני לא מתפלאה שהוא הגיע גם אלייך

אתמול בשעות הערב, היתה לי שיחה קצרה עם מישהיא (לא דרך האינטרנט ולא דרך פורום כלשהו). אותה אישה(למדה בפסיכולוגיה), מבינה וקולטת את הגבר,עליו כתבנו והגבנו ביומיים האחרונים. לדעתה- בשום פנים ואופן,לא להיתייחס ולא להגיב,לשום הודעתו/תגובתו,בשום פורום ובשום מסר אישי, בלי שום קשר איפה איך ומה הוא כותב ומגיב, לנו/עלינו. לדעתה- לאור העובדה שאנו כן מתייחסות אליו ומגיבות לדבריו/לו, הוא מרגיש ובטוח בעצמו, שהוא היצליח להוציא אותנו מהכילים,להרגיז ולעצבן אותנו,לרדת עלינו,לעשות מאיתנו קרקס ולהשפיל אותנו. לפי קו מחשבתו, אם אנחנו לא כאלו כפי שהוא מציג ומגדיר אותנו ואם אנחנו בטוחות בעצמנו, כניראה שדבר מה מהודעתו/תגובתו שכוון ומדבר אלינו ועל כן אנו כאלא כי היתייחסנו והיגבנו לדבריו, כך לדבריה. כל מי שכותבת/מגיבה עליו/לו דבר מה וזה לא נראה/נשמע כראוי לו,הוא לא ינוח ולא ישן בלילה עד שהוא יחזיר לאותה אישה בפורום כלשהו ו/או במסר אישי, לפיכך ומבחינתו במובן זה,הוא נרגע והעונג כולו שלו. לדעתה- עד היום הוא הצליח להרקיד אותנו לפי צליליו, הוכיח לנו לפי דבריו(שאנו לא שלמות ופגיעות מדבר מה כלשונו) איך ומה שניראה לו ובזאת הוא מסופק בכיף עילאי. לדעתה- הוא לא הומו ולא שונא נשים, פשוט אחד שמחזיר לאישה בהתאם לכתבה/תגובה שלא ניראת כראויה,עליו/לו. שאלתי אותה אם הוא יפסיק מכל הגישה הזו עלינו/לנו ויצא לתמיד מכאן ומפורומים בכלל מתישהו? לדעתה כן, אך ורק בתנאי שנפסיק להיתייחס/לכתוב/להגיב אליו/עליו/אישית, אחרת אנו מסומנות אצלו בx, כניראה אינו יחיד ויש עוד כמוהו בפורום כלשהו, שמוסרים ביניהם מידע כניראה במסר אישי, מה ומי כתב/ה הגיב/ה בפורום כלשהו ולגבי מי. אין לי מה להוסיף ומהיום אני יודעת איך לפעול. המשך יום נעים.

0 אור 0

New member
תובנה נכונה

אצלי בפורום ובכלל בתפוז אנחנו נוהגים להגיד "אל תאכיל את הטרול" לא מגיבים ולא מתייחסים ולא מתווכחים, לפעמים קשה לזהות אותו במבט ראשון ואז הוא מקבל מספר תשובות, עד שמזהים במי/במה מדובר ואז פשוט מתעלמים לחלוטין וההודעה נעלמת ונשכחת במעמקי העמודים האחוריים של הפורום.

smadar20095

New member
בוקר טוב אור

מה שלומך? אצלי הכל בסדר, כמו באחד משיריו של בועז שרעבי.

0 אור 0

New member
יום ראשון בבוקר

לא השעה שבה אני במיטבי, המוח עוד לא התעורר, והגוף עוד רוצה להמשיך את השבת, ואת הלילה שמחה שאצלך הכל בסדר - שרק ימשיך כך שבוע נפלא

smadar20095

New member
אור,אני בדרך לב"ח תל השומר

אימי מאושפזת במצב קשה, לקראת ניתוח להוצאת גידול סרטני ממקום ספציפי. אני מקווה בעזרת השם והמנתח, היא תיצא מזה בשלום,בריאה ושלמה ואחזיר אותה הביתה בהקדם. אמן!!!

smadar20095

New member
אור,אני מסכימה איתך,את צודקת.

נפסיק לדבר עליו ועל אלו,שמדברים וכותבים עלינו כאן ובפורום כלשהו. לא ניתן לאף מניאק צ"אנס,כאילו משפיע עלינו איפהשהו בדרך כלשהי. תודה עבור ההצעה שלך.

אלכס135

New member
כן יש מקום לתבוע אותו ואת כל מי שנוהג לפיו

מה עם לשון הרעה? פגיעה לשונית מכוונת? בכבוד וערכי האדם? עוגמת נפש? שמעתי וקראתי פעם על מישהיא,שהגישה תביעה וזכתה בב"מ לתביעות קטנות,בנדון. לדעתי,אף עו"ד לא יעזור לו לצאת נקי מהתיק הזה ואף שופט לא יתחשב בו, אף אם אין הרשעה/ות קודמת/ות. אחד כמוהו עשוי לסגור את התביעה כזו בפשרה,רחוק מעיניי בתי המשפט והנמצאים בו,תקשורת ומצלמות. הוא יעדיף לשלם לתובעת אישית (אם התובעת תסכים) לפחות 70 אחוז מתביעה,מאשר להישרף. זאת דעתי.

ערב טוב אהובה

מספר דברים לנו אליך בנוסף לכל מה שכתבו לך בחכמה ואהבה רבות אור וואלי. ראשית חכמה - מתוך עשייתה והוראותיה, דרכה ורוחה, טנטרה מלמדת אחריות אישית, ומדגישה את יכולתנו לבחור בחירות על בסיס החופש הפנימי שלנו. אם את בוחרת ללבות אש, את מושכת אלייך עוד ועוד מאותה אש. אנחנו מלמדים: אם אדם ברמה כלשהיא (רוחנית, מנטלית, חברתית) נמוכה מרמתך, אל תרדי אל רמתו, אלא גרמי לו לעלות לרמתך. אנחנו מבינים את רמת הפגיעה, אבל את יכולה לבחור להתבטא ברמה שמשקפת את מי שאת באמת, לא את הרמה אליה הוא גורר אותך לרדת. תבחרי בעוצמה!!! התגובות הפומביות הנסערות שלך רק נותנות דלק באוקטן גבוה למדורות שלו. זה לחם עבורו. הוא בחר לא להגיב כאן יותר, אבל הוא קורא כל מילה שלך. על פי כל מה שקראנו בפומבי (וגם קיבלנו חלק מהמסרים האישיים שנשלחו), יש כאן אמנם גישה רדודה ופוגעת, אבל אין בסיס לפלילים. את בהחלט יכולה לפנות להנהלת תפוז ולהתלונן. יש להם הרבה יותר כלים טכניים לטפל בעניינים כאלה (איתור כתובות וכו') וגם ידע משפטי מעמיק יותר לגבי מה מותר ואסור, מה פלילי או סתם מציק. היי סמוכה ובטוחה שאם יש בסיס לפלילים, הם יגישו את התלונה עבורך. לנו כמנהלי הפורום אין כרגע שום בסיס להתלונן על שום דבר כיוון שאותו משתמש בחר במוצהר להדיר רגליו מכתיבה בפורום. יש לך כאן בחירה פשוטה מאד (אנחנו אוהבים פשטות). את יכולה לבחור לחתור במעלה הזרם, במאמץ גדול, ולהלחם בו מלחמת חורמה. את יכולה לבחור לצוף במורד הזרם ללא מאמץ, ולעסוק בשלך ולתת לו להימוג ולהיעלם. במה תבחרי? את לא יכולה לבחור את המציאות סביבך שאינה תלויה ישירות בך (מי כותב ואיך ומה הוא חושב). את כן יכולה לשלוט שליטה מוחלטת ולבחור את תגובתך לאותה מציאות. אם את רוצה בעצתנו - חבל על המלחמות בטחנות רוח. ילך הוא, יבוא אחר... תתמקדי באהבה ותראי איך הכל משתנה.

למעלה