ואלללה...

אלמרה

New member
חחח. אני מזמן סבור כי נחוץ חוק אחר:

יופסקו הנישואים בבני אדם

R a c h e li

New member
נג נישואים......

עוד חוק שבו החליטו.....להגביל את החברה שבה אנו חיים..... רחלי

אסקורט

New member
הבעיה שאני רואה בנישואין...

הבעיה שאני רואה בנישואין זה שמקבלים החלטה ברגע נתון בנושא חשוב כמו זוגיות למשך זמן ניצחי כמו "שארית החיים". אולי במקום לקבל את החלטה עם מי נבלה את שארית ימינו בטקס חד פעמי, נקבל את ההחלטה הזו כל בוקר מחדש? אולי במצב כזה נהיה עם אצבע צמודה יותר לדופק לגבי כמה טוב לנו בזוגיות? אולי כך ימנעו המצבים האלה שבהם אחד או שני בני הזוג "מתעוררים" לגלות שבעצם לא טוב להם ביחד רק אחרי שכבר ממש אין חיבור?

אלמרה

New member
../images/Emo42.gifהתדירות של בחינה בכל בוקר...

אולי מוגזמת (את לא נסחפת לקיצוניות אסקורט?) אך ראויה בחינה כל תקופה קצובה ובלבד שתהיה עניינית, מוקפדת ושיגרתית (השיגרה הטובה), שהרי גם התובנה ש"לא טוב לי עם הזוגיות הזו" לא באה בבוקר ככה סתם ללא התראות וסימנים מוקדמים. פרט לבחינה זו אני בעד עוד שני כלים בארגז:
כתב ההסכמה (חוזה הגירושין) בכיסו של כל צד חתום ומוסכם מראש.
בחינה יומיומית (עצמית) עם אתגר - מי יהיה היום יותר מפתיע ולא שיגרתי. אז ככה בבוקר אנו מתעוררים, אם אתמול עברנו את הבחינה החודשית וממשיכים בזוגיות - מתחיל מרוץ אתגרי במה אפתיע? איך נצא מהשיגרע (השיגרה הרעה) ועד לחודש הבא, על כל עיון בכותרות העיתונים נחוץ גם עיון רענון בדף המקופל בארנק... זה... החוזה... אבל בכל בוקר מחדש: אלף
אף לא אחת פחות.

אסקורט

New member
כל תדירות שהיא גבוהה יותר

כל תדירות שהיא גבוהה יותר מפעם בעשרים שנה היא שיפור.. דווקא בחינה עצמית על בסיס יומיומי נראית לי מעייפת יותר מלשאול את עצמך כל בוקר אם טוב לך... אי אפשר פשוט להיות אתה עצמך ושזה יהיה מספיק בלי להתאמץ??? בעיניך אין שיגרה שהיא טובה??

גיברת אסקורט מתוקה שלי ../images/Emo140.gif

אהבתי את ההצעה שלך להתחיל כל בקר מחדש. עכשיו אני מבין את הרמזים של השכנות שלי בכל בקר כשאני יורד במעלית. אם יש לך הצעה לשעות הצהריים אשמח לשמוע.

אסקורט

New member
חשבתי שצהרים זה שעות הקבלה במחסן

אבל אם אתה פנוי: כלים, כביסה ושאר הירקות בבית שלי זקוקים לזוג ידיים נוספות...

רות 2

New member
טקס חד פעמי ..או רב פעמים

ההחלטה להתחייבות ולא פחות ממנה לנאמנות הוא חוזה בלתי כתוב בין שניים.. אלה אם מראש הגדירו את סוג היחסים בינהם... -ולמי קל להתחייב בחוזה כתוב או לא כתוב?.. -לאחד ש מבין כי "שארית חיים" יכול להיות עד מחר ..ואו עוד מספר דקות ואו עד ששניים מבינים כי לא כך הם רוצים לבלות את.."שארית החיים" ששארית חיים הוא זמן מוגבל ..זמן מושאל "היום הוא האתמול של המחר" אז נהנים מרצון משותף, ואם רצון מביא להחלטה אז יש שיכניסו את החלטה תחת הגדרה הממצא ת'החלטה... בנישואין, בהסכם חוזי... כך או,כך מי שלא ישקיע..ישקע מי שלא יתן לעולם לא ירגיש מקבל... (רות בכל זאת ולמרות הכל מכבד את המוסד הזה נישואין...)

רות 2 המתוקה בנשים ../images/Emo140.gif

איזה כיף לראות אותך גם כאן! תכנסי אלי ביום ראשון בבקר למחסן שלי. דבל מילים לי אליך.

רות 2

New member
אךךךךךךךך יא..מלעון...

אמנם אין לרות זוג ישבנים כמו של איך קוראים אותה..... גם חזיות תואמות לא מצאתי לזוג הקלמנטינות של... אבל ביאמת התורה ת'געגעתי.... בוסה בסבוסה לךךך

למעלה