ואלס הלטאה

ואלס הלטאה

בעצמות כלטאלה זוחלת התשישות והראש בלב לא נלחם בנוקשות לא משתנק ממהירות ההתרחשות והדם לא קופא מהתרגשות הגרון לא נחנק מאהבה עצבים על סף פקיעה-תרצה תקרע תלויים רופפים כחבלי כביסה ולא משנה מי את מי, אניאו אתה לא שותה מים פן יקפאו שיניי ולא מאיץ באנשים ובגורל בקשתי הבלויה המיתר רקוב בחיצים השבורים אני מסיק את התנור. זה מכבר איני שואף ולא נדרך ולא מרגיש במבול ההשראה הניטח מהלכי צפויים, אני שקוף כמו חלון וחסר יחוד כפיסת בד פשוט אן תדחוף מגב הסוס אני אפול רק אל, רק לא- אצלי. הפציעות והצלקות כבר לא מציקות עליהן תחבושות סטריליות מונחות ולא מסריחות ולא מגרדות ולא מדאיגות המחשבות, החלומות, השאלות. המאבק על כוח המשיכה אותי שחקקקקקק שוכב, כך גדל המרחק מתחושת המחנק, והלב מפרפר כמו לא בתוכי הגיע זמן ללכת לאן שרק לא, ורק אל ורק לא, ורק אל ורק לא ורק אל.. <רגע של הרגשה שכזו>

בוזיקית

New member
ווווווווואו ../images/Emo12.gif

בוזיקית

New member
ועוד משהו יפהפה בשבילך ../images/Emo20.gif

היי שקטה עכשיו הכל בסדר אפילו המחנק עומד להשתחרר זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן זה העולם שיש ואין עולם אחר היי שקטה כמו לא עברת אף פעם כמו לא היית צרימה בנוף המטופח כמו ראית כף יד בתוך אגרוף הזעם כמו אלומת האור הנה מצאה אותך. היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האוויר נותן לה הגנה כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי כאילו מעפר פורחת שושנה. היי שקטה כמו אפשר לשטוח את הפגיעות מבלי לחשוש מהשפלה כאילו הפגיעות עצמה היא סוג של כח כאילו השלווה היא חוף הבהלה. היי שקטה...

בוזי שלי../images/Emo24.gif

געגעתי אליך:) מקווה שהלכת לישון.. וחלומות צבעוניים עוטפים אותך ..

בוזיקית

New member
גחגח... לישון?? אני?? הא!!! ../images/Emo6.gif

אבל מבטיחה שעוד כמה דקות אעשה כן ואם לא אל תקראי לי בוזיקית!!!

למעלה