ואלס השושנים בקרית טבעון

ואלס השושנים בקרית טבעון

ביום שני רקדתי את ואלס השושנים בקרית טבעון,ריקוד מדהים,והרוקדים אוהבים אותו מאוד . האם הריקוד הזה נרקד במקומות נוספים ?ואם כן, היכן ?. אשמח לקבל פרטים נוספים על הריקוד.

ריקוד משגע של מושיקו הלוי.

מבין עניין שלום. לפני כ-7 חודשים, אני עשיתי עליו חזרה, בהרקדה שלי. הוא התקבל בהתלהבות רבה, אני שם אותו מדי פעם, כמו גם את הריקוד: "וואלס עגור הזהב". ואלס השושנים כאמור, ריקוד זוגות של: מושיקו הלוי. לדעתי, ריקוד מדהים, עם אלמנטים מיוחדים, זורם נהדר, והמוסיקה משגעת. לילה טוב. יום טוב.

ריקוד משגע -יום טוב אוחיון ../images/Emo45.gif

יום טוב אוחיון תודה עבור תגובתך המהירה. האם אתה יודע מי המלחין ,או מה המקור ? כל הכבוד לך על כך שאתה מרקיד אצלך את הריקוד הנפלא,האם ידועים לך מקומות נוספים ?. רקדתי אותו רק בקרית טבעון.

עממי

New member
למבין ענין

"ולס השושנים" ריקוד זוגות של מושיקו הלוי הלחן גם הוא של מושיקו הלוי הריקוד נוצר ועבר השתלמות ב- 1992

ואלס השושנים ופרח לעממי../images/Emo141.gif

תודה על האינפורמציה. האם אתה יודע היכן רוקדים את הריקוד ?

ואלס השושנים

רוקדים אותו מדי פעם גם אצל איציק המאירי במוצאי שבת בספורטק בפארק הירקון ליד בית הקפה "הקומקום "(משהו כזה).זהו ריקוד זוגות די ישן. אני מסכימה שהמנגינה והריקוד מאוד יפים. בילוי נעים.

עממי

New member
לסאלי, 1992 זה ישן?

כבר כתבתי אהפרטים של הריקוד, ריקוד כזה שווה שנכתוב שוב, "ולס השושנים" ריקוד זוגות של מושיקו הלוי הלחן גם הוא של מושיקו הלוי הריקוד נוצר ועבר השתלמות ב- 1992 הריקוד נרקד כמעט בכל החוגים, הדר יוסף, סביון, הספורטק כמו שציינת, ירושליים, ב"ש, חיפה ולמעשה, היכן לא? (אני מתכוון לחוגים רציניים)

../images/Emo59.gifישן חדש-לעממי ולחברי הפורם

בסטנדרטים של היום :ריקוד של אתמול נחשב ישן,ריקוד של מחר- מחרתיים יחשב ישן,ריקוד בן שבוע=ותיק,ריקוד בן חודש ומעלה -מהנפטלין. לצערי,בקצב שהריקודים נוצרים ונלמדים המושגים משתנים. לדעתי,אנו הרוקדים נשאבנו לסיחרור -וקיים בנו חוסר שקט של :מה למדו בחוג ההוא? מה הפסדנו?... ועוד שאלות .
להפסיק לרדוף אחרי הזנב. אז מה דעתכם על המצב ?!

למבין עניין וכל חברי הפורום הנכבדים

קודם כל אני חדשה בפורום אז שלום לכולם. אני חובבת ריקודים ישנים ויפים, ועל כן אני חייבת להסכים עם כל כותבי ההודעות בנושא ואלס השושנים - ריקוד מקסים, מנגינה משגעת ו...כן ירבו. דרך אגב רקדנו אותו בשבת זוגות בטבעון וגם בחוג בים שני - גם בטבעון. ריקוד נהדר,יפה - אין ויכוח. אבל חבר´ה, כמה אפשר לדוש בנושא מסכן זה? הרי כולם מסכימים עם כולם ולאף אחד אין מה לחדש. אם אין מה להוסיף - לא חייבים להגיב!!!! אגב. הוואלס באמת מדהים.

יבנאי

New member
ל- מחול רחל

ד"א "מחול רחל" שם השיר המקורי הוא "הללויה" ללחן של בועז שרעבי

והמנגינה לעולם חוזרת- מבין ענין

החזרת אותנו לדיון שכבר דנו בו הרבה, בקשר ללימוד רקודים חדשים. והתחרות ה"מטורפת" מי ילמד ראשון וכמה ילמדו וכבר צעקנו דיייייי וזה לא עזר וגם לא יעזור. והישנים נפלאים.....

k7

New member
לעממי- הכל יחסי

בכל אופן זה לא ממש חדש.סאלי

למעלה