אדם ברוך מעריב יום ו`. אחד בשם ר` חיים בן עטר טוען כי לאחר פרשת פרי העץ אלוהים גזר על האשה כי תשוקתה לא תושלם. הכוונה היא האיש ישבע בתשוקתו והאשה לא....... חוסר שאין להשלימו.... מתוך אדם ברוך.. מישהי/הוא חושב אחרת?
``אחד בשם ר` חיים בן עטר .....`` - הא ? התעלית על עצמך .... צא ולמד ..... הפרוש מעניין, אך לו היית מבין יותר בקריאת פירושי תלמוד, היית מבין שאין הכוונה דווקא לתשוקה מינית, אף כי יתכן שמדובר גם (בין היתר) בתשוקה מינית.
אני לא מוצאת מה מעניין בפרשנות זו. אני חושבת שזו זוית נרקסיססטית, סדיסטית שטלתנית של ``גבר`` על נשים וגם ניצול. אודה לך אם תראה לי זויות נוספות אולי מענינות יותר! טובות יותר? או העולם שלנו הנשים צריך להיות עולם של סבל כזה!
מענין לראות פרשנויות שונות ומשונות .......... עשר אנשים עשר פרשנויות ........ ואולי ... תשוקתה של האשה ממבטו של גבר שלא יודע ולא מכיר את האשה ??? ואולי ... כי אשה היא הרוחנית יותר ... ואולי ... גם לא נדע ? ומי חכם וידע ??? קצין וג`נטלמן
פשוט תירוץ אומלל של מישהו שלא ידע ולא יכל (כפי הנראה) להביא את אישתו לאביונה... וקל היה לו לאומלל להטיל האשמה על זה או אחר. מקוה שלא יהווה תירוץ ומפלט לאלה שאינם יודעים את המלאכה!! קים