ואם אנחנו כבר בקטע אז...

nani nani

New member
ואם אנחנו כבר בקטע אז...

בעת שלום בין הישראלים לפלסטינים באו לחיות ושאלו אותם איפה הם רוצים לחיות, בצד של הישראלים או של הפלסטינים.... בראשית הלכו לתרנגולת, שאלו אותה איפה היא היתה רוצה לחיות... חד משמעי! היא אמרה, אצל הפלסטינים!! למה?, שאלו אותה כי אצל הישראלים אני חיה בתת רמה כל היום בלול, אוכלת אוכל מיוחד,לא נותנים לי לקיים יחסים ולדגור על הביצים, לעומת זאת אצל הפלסטינים אני כל היום מסתובבת בחצר, חופשיה, מאושרת, אוכלת מה שבא לי, ויש אפילו תרנגולים שרודפים אחריי. הלכו לפרה, שאלו אותה את אותה שאלה. אמרה הפרה:"זו בכלל לא שאלה, אצל הפלסטינים!" שאלו אותה לפשר הדבר והיא ענתה: "אצל הישראלים אני חיה כל החיים ברפת, אוכלת קש, חולבים אותי יומם וליל ומתיחסים אלי כמו למכונה. לעומת זאת אצל הפלסטינים אני חופשיה ומאושרת מסתובבת ברחובות בנחת ואוכלת מה שבא לי" בסוף הלכו לחמור, שאלו אותו איפה הוא היה רוצה לחיות... חד משמעי!!! אצל הישראלים, אין מקום למחשבה, טען החמור. כולם היו בהלם ושאלו אותו לפשר הדבר. ענה החמור בלי להתבלבל: "תראו, אצל הפלסטינים אני בהמת משא, כל היום בשמש, סוחב מטעןואנשים, בקושי שותה ובקושי אוכל, לעומת זאת...אצל הישראלים.... תראו כמה כמוני נהיו חברי כנסת"!!!!!!

nu sh

New member
למרות שחלקכם מכיר, למי שלא...

בנאדם הולך על חוף הים מביט לשמיים ושקוע בשיחה עמוקה מאוד עם אלוהים. פתאום הוא אומר : "אלוהים, הבטחת לתת לי את מה שהלב שלי ירצה. עכשיו תראה לי שאתה עומד במילה שלך ותקיים את מה שאבקש ממך" פתאום, השמיים מתכסים בעננים ואלוהים, בקול רועם עונה לו: "חיפשתי עמוק בליבך ומצאתי שהוא טהור לחלוטין אני מוכן להעניק לך משאלה אחת". האיש מתיישב וחושב מה לבקש, ופתאום קם ואומר לאלוהים: "תמיד רציתי לבקר בארה"ב. הבעיה שאני מפחד פחד מוות מטיסות ואני מקבל מחלת ים על אוניות. הייתי רוצה שתבנה גשר מפה לארה"ב וכל פעם שאני ארצה לבקר שם אני אוכל פשוט להיכנס לאוטו ולנסוע". אלוהים צוחק ואומר: "זה בלתי אפשרי. תחשוב על הלוגיסטיקה של מבצע כזה. איך העמודים שתומכים בגשר יגיעו לתחתית האוקיינוס? לחשוב כמה בטון צריך... וכמה פלדה צריך... הבקשה שלך מאוד חומרית קח עוד קצת זמן ותחשוב על משאלה אחרת". האיש יושב הרבה זמן ומנסה לחשוב על משאלה טובה ממש. לבסוף הוא קם ואומר: "אלוהים, הנה הבקשה שלי, הייתי נשוי כל כך הרבה שנים וכל השנים האלה אישתי אמרה לי שלא איכפת לי משום דבר חוץ מעצמי ושאני חסר רגישות. הבקשה שלי היא להבין נשים... אני רוצה לדעת איך הם מרגישות בפנים ועל מה הם חושבות כשהן עושות את הפרצופים שלהן...אני רוצה לדעת למה הן בוכות... אני רוצה לדעת למה הן באמת מתכוונות כשהן אומרות "שום דבר.... אני רוצה לדעת איך לשמח אותן באמת... זאת המשאלה שלי אלוהים". "אחרי כמה דקות אלוהים אומר לו: תגיד, כמה מסלולים אתה רוצה על הגשר שלך?"

nani nani

New member
תראה לא רציתי לספר את זה אבל..

מה עשית אתמול בשעות אחר הצהריים?? לא היית באיזה מסיבת יומולדת??

Lord_of_Code

New member
גם כן יומולדת...

סתם מסיבה קטנה עם 400 מוזמנים ו 10 מנות אישיות.

nani nani

New member
ואחרון ...

נהג משאית נכנס מאחורה ברכב בו נהגה אישה, וסירב להודות באשמה. לכן השניים הגיעו לבית המשפט. האישה הסבירה לשופט שהנהג נכנס במכוניתה מאחור ולכן הוא אשם. לאחר שתי שניות מחשבה הגיע השופט להחלטה והרשיע את האישה. בכעס רב שאלה האישה את השופט מדוע והשופט השיב לה: אין לאישה מה לעשות על הכביש, היא צריכה להיות במטבח.. האישה ערערה כמובן והגיעה לשופט אחר. שוב הסבירה מה קרה ושוב חשב השופט שתי שניות והרשיע את בעלה של האישה בנימוק של "בעל טוב לא צריך לת לאשתו לצאת מהבית". האישה ערערה כמובן והגיעה לשופט אחר.שוב הסבירה מה קרה ושוב השופט חשב שתי שניות, אבל הפעם הרשיע את נהג המשאית. בשמחה רבה נגשה האישה להודות לשופט, אך לא יכלה להתאפק לשאול אותו מה הסיבה לפסיקתו.והשופט ענה לה שברור שנהג המשאית אשם כי "מה יש לו לעשות עם המשאית באמצע המטבח שלך?"

liat ליאת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איש אחד קנה נעליים חדשות,מגיע הביתה מבסוט עד הגג, אבל,אף אחד מבני משפחתו לא שם לב לנעליו החדשות. האיש התעצבן עשה סיבוב בבית,אך שוב אף אחד לא שם לב . הבן-אדם חטף קריזה,התפשט כולו ונשאר עירום כביום היוולדו מלבד הנעליים החדשות , נעמד באמצע הסלון והתחיל לצרוח:"אף אחד לא שם לב לשום דבר פה" ??? נגשה אליו ביתו הקטנה ושאלה:"אבא,מה זה שתלוי לך בין הרגליים" ? ענה האב בציניות: "זה חץ שמצביע על נעליי החדשות"!! האם ששמעה את דיברי האב צעקה מהמטבח "עדיף אם היית קונה כובע חדש".
בחור אחד עולה לאוטובוס ורואה שנשאר רק מושב אחד פנוי, ליד בחורה מהממת. הבחור הולך להתיישב שם, ושנייה לפני שהוא מתיישב צועקת לו הבחורה, "תיזהר על הביצים!" הבחור מסתכל, ואז הוא שם לב שעל המושב מונחת שקית של מכולת עם מצרכים בתוכה. הוא פונה אל הבחורה ושואל, "מה, יש בשקית ביצים?" אז הבחורה עונה לו, "לא, יש בה מסמרים..."
איש אחד אומר לאישתו "בואי הלילה נשנה תנוחה..". אישתו עונה לו "בסדר, אתה תעמוד ותגהץ ואני אשב על הכורסא ואפליץ!" זהו. למזלכם נגמר האטרף להיום |טמבל{

למעלה