ואם אני אומר....

black ross

New member
ואם אני אומר....

ואם אני אומר שאין לי חשק לחיות יותר מישהו בכלל יקשיב לי ? ולפעמים אני חושבת שאין לי כוח יותר אפילו הדמעות כבר יורדות מבלי לעשות סצינה חלילה שלא יקחו עוד אנרגיה ממני .... וזה כאב כזה שלא עוזב ... מה לעזזל אני עושה ? אני קמה בבוקר לובשת את החיוך הכי יפה שלי מניחה אותו בצורה כזו שאף אחד לא ישים לב שהוא בעצם לא קיים באמת ורק העיניים .... כן אלו העיניים ירוקות ככל שיהיו ביום יום כשעצוב הן כחולות כמו הים ..... כשהייתי קטנה מישהו שר "כשאת בוכה את לא יפה " ואני כבר מאז ידעתי אבל אני הכי יפה כשאני בוכה ..... מצחיק לומר .... "הבכי הולם אותה ואולי גם המוות " כי הרי כבר שנים שאינני חיה באמת .... חיי חיים בצל המוות ואולי זה המוות בצל החיים .... ויש כאלה שאומרים לי מה קרה לך זה לא נורא הכל יעבור את תראי אז מה עם קצת קשה בסוף זה יגמר ..... ואני בוכה בשקט בשקט מקשיבה לטיפשות שיוצאת מפיהם ואומרת "נמאס לי מהקשה הזה אתם לא מבינים ? זה הקשה הזה שנמצא בכל דבר שאני עושה שמוציא לי את החשק לחיות ..... למה לעזזל שום דבר לא בא לי קל ? ויש שיאמרו שזה בגללי .... שאם הייתי חושבת אופטימי אז הכל יהיה אופטימי ... ואיך נראה לכם שאני נשארת בחיים ? זו החשיבה האופטימית שאני חושבת כל בוקר כשאני קמה וכל ערב שאני הולכת לישון אבל אל מול כל האופטימיות שאני דוחפת לעצמי בכוח עד שכבר בא לי להקיא אני מתמודדת עם המציאות.... וגם עכשיו .... זה לא בשליטתי לעזזל .... והן זולגות להן ככה במורד הלחי מתרפקות על מקומן הטבעי .... וזה לא מפסיק .... ואם אני אגיד שכבר אין לי חשק לחיות מישהו בכלל יקשיב לי ? יקשיב לי?

הקשבתי לך...

ואני מכירה את ההרגשה שאין כוח יותר למרוח את החיוך בבוקר, לעשות כאילו הכל בסדר... וממש הזכרת לי משהו שפעם כתבתי בשורה שלך על העיניים... "מחייכת רק עם השפתיים, בעיניים אף אחד לא מסתכל..." אני לא יכולה להבטיח לך מפה שמחר הכל יראה טוב יותר, שהכל ישתפר... הלוואי ויכולתי ... אני רק יכולה להגיד שקראתי אותך, והתעצבתי... ואני באמת מקווה מכל הלב שיהיה לך טוב ושתחייכי גם בעיניים, כי טוב לך ולא כי את צריכה או כי ככה אמרו... שולחת לך חיבוק עוטף ! ותקווה לימים יפים!!

מיקי 35

New member
אני מקשיב...

תמיד מקשיב... רוצה להגיד לך את כל הדברים בנאליים שאומרים.... אבל אני יודע שזה לא יעזור מהומה... רוצה להגיד לך די לדמעות... אבל יודע שאלו מילים ריקות מתוכן... יודע שאין דבר שאוכל להגיד או לעשות שיפסיק את הדמעות... שייתן לך את החשק לחיות... הדבר היחידי שאני יכול להגיד לך.... הוא כי אני כאן.... להקשיב לך כן, אני מקשיב לך

ה מוזה

New member
להקשיב

יהיה תמיד מישהו..שיקשיב השאלה אם יהיה מישהו שיבין ..שיבין את התחושות ,את הרגשת המוות הפנימי את ההרגשה ..של האפאטיות ..של הרצון להבלע ולהתמוסס באוויר.... את המצוקה ..כשאין כוחות להשאיר את הראש מעל המים..את הרצון פשוט לצוף על הגלים ולהפסיק להלחם כדי להשאר מלמעלה ולא לטבוע .. את הרצון ..להפסיק להלחם כדי לחיות ..אלא לזרום עם החיים ושהם יזרמו לחוף מבטחים כי אין כוחות לסערות ולגלים .. אני מבינה ..

joyjoy

New member
להקשיב...

להקשיב זה לגמוע את המילים שלך ולהזדהות עם כל מילה? להקשיב זה לשמוע את מה שכתוב אפילו בין השורות? להקשיב זה להרגיש את הדמעות שלך מרטיבות את ה´דף´ שכתבת עליו? להקשיב זה לרצות לצעוק לך שאני כל כך מבינה אותך וכל כך קוראת במילים שלך כאב מוכר כל כך ואפילו שהוא שלך לגמרי הוא גם של הרבה אנשים אחרים? להקשיב זה לרצות להגיב כל כך הרבה אבל לדעת שאין הרבה מילים שידברו אליך כשכל כך כואב? להקשיב זה לרצות לחבק כל כך חזק, הכי חזק כדי שתחזיקי מעמד כדי שתחזיקי בחיים חזק ותאמיני שמגיע לך יותר ותילחמי עבור זה? להקשיב זה לקרוא אותך ופשוט להיות חייבת להגיב על זה כי זה כל כך צועק ...לחיבוק להבנה לשק של כוחות וחיזוקים ? אם להקשיב זה כל אלו ... אז הקשבתי לך. הקשבתי לך בכל נימי נפשי בכל העצב שבי בכל הכאב המוכר הזה בכל הכח שעוד נותר בכל זאת... הקשבתי לך והמילים שלך הידהדו חזק חזק... להחזיק מעמד (כל כך חזק) לחייך לדמעות (כי הן לא עוזבות) ולחלום על לחייך חיוך אמיתי לא מזויף כזה לנשוך שפתיים מול הקושי (שלא עוזב שלא עוזב) להתעורר לכאב ולאכול אותו לארוחת בוקר צהריים וערב... ולהחזיק מעמד כי אין את החשק לחיות אבל עדיין יש תקווה עמוק עמוק בלב.. שמשהו ישתנה... ורק דבר אחד אני ארשה לעצמי לשחרר ( עצה חבויה כזאת ) אל תהיי מוקפת באנשים שרוצים שתעמידי פנים שבסדר שבשבילם את צריכה לחייך בכח... שילכו כולם ל$#$%# תהיי אמיתית , תרשי לעצמך את מה שאת צריכה בשביל לשרוד וזה אומר לבכות כשבא, ולצעוק כשבא ולהגיד מה שבלב.... ואני אקשיב לך מתי שתרצי פה או בתיבת מסרים מחבקת (בלי החיוך הדבילי הזה באייקון של תפוז) פשוט מחבקת בשקט. Joy

למעלה