ואם אני כבר כאן - שאלת שמיכה

ואם אני כבר כאן - שאלת שמיכה

בחורף האחרון יואב עוד ישן עם שמיכת התינוק שלו (הולופיל, משהו כמו 100X80 ס"מ), לקראת החורף הבא עלינו לטובה בדקתי אותה והיא נראית לי אפעס קצרה מדי. מאידך בחנויות מציעים רק שמיכת תינוק (100X150 ס"מ) שנראית לי שימושית בערך לשבועיים ובטח לא תחזיק מעמד יותר מאשר את החודש-חודשיים הקרובים (או שאני טועה?) או שמיכות לגדולים - שנראות לי קצת גדולות עליו. עם מה הילדים שלכם ישנים?

האמת היא שאביב (3 וחצי) ישן

בקיץ לפעמים עם שמיכת התינוק שבגלל קוטנה היא די נוחה.עד גיל שנתיים וחודש הוא ישן במיטת תינוק עם שמיכות תינוק. לא בטוחה שהבנתי את "שנראית לי שימושית בערך לשבועיים ובטח לא תחזיק מעמד יותר מאשר את החודש-חודשיים הקרובים" שלך. מאז שעברנו למיטת נוער יש לאביב גם שמיכת קיץ וגם שמיכות חורף (אתמול עברנו לפוך) כבר של גדולים. אם את מתכננת להעביר אותו למיטת נוער עוד כמה חודשים אז תקחי את זה בחשבון, וגם אם אפשר לדחות קניית מצעים.

mom&shaked

New member
לדעתי שווה לעבור לפוך

שקדי יהיה בן שנתיים בעוד חודש ומאז שעברנו ל"מיטה של גדולים" (לא מיטת נוער אלה מיטה בצורת אוטו של טויז אר אס, את המזרן העברנו מהמיטת תינוק, זה באותו גודל) הוא עבר לישון עם פוך טבעי של פריד - מאוד מאוד מאוד ממליצה.

יערה+

New member
ירין ישן עם שמיכת יחיד

והוא לא נאבד בה, אבל הוא כן יוצא ממנה כל הזמן. מה שלומכם? מלא זמן לא שמעו ממך, טוב לראות אותכם פה לפחות
אם לא בפורום השני.
גילינו איך התוכנה עובדת ללא הגבלה. מקווה שאת מבינה על מה אני מדברת.

יערה+

New member
שכחתי לציין שהוא ישן במיטת נוער ולכ

ולכן השמיכה לא גדולה מדי.

כבר לפני שנה קנינו ליובל שמיכה

של "גדולים"...נדמה לי שגודלה הוא 150X200 היא עשויה מחומר שדומה לפליס (בעבר ההורים קראו לזה שמיכת צמר)...את השמיכה קיפלתי לשניים וככה כיסיתי אותו. מאחר והיא היתה קצת כבדה, היא היתה יעילה בכך שבבוקר היא היתה עדיין עליו, לעומת שמיכות אחרות...

אלה_ה

New member
לנו השאלה היא אקדמית בעיקר ../images/Emo8.gif

מכיוון שלא משנה איזה גודל השמיכה-עידן עליה. אז הפתרון שלנו זה שמיכה קטנה קלה (חפץ המעבר שלו), שמיכת פוך לתינוקות (שסרב להיפרד ממנה לטובת הגדולה) ושמיכת פוך גדולה (שקיווינו שהוא ישאר מכוסה בה). מרוב שמיכות לא רואים את הילד
ובבוקר? הילד על הכל.. וטוב לראות אותך בהתפקדות

noa_f

New member
ואני עדיין מחפשת שק שינה רך...

כשהיינו ילדים, אמא שלי מצאה (בארה"ב) שק שינה "ביתי" עבור אחותי הקטנה, שהיה עשוי מפלנל בפנים ובחוץ. אני עדיין מחפשת אחד כזה היום, שכן ילדי הקט, אף הוא, נוטה לישון על השמיכה. אם מישהו ראה, שיקום! זה לדעתי הפתרון האידיאלי.

mom&shaked

New member
יש כזה בדיוק בניו יורק וזה עולה

100 $ לפני מס, הניו יורקרים משתמשים בשק שינה הזה לרוב בחוץ כשהילד יושב בתוך העגלה בגלל הקור הנוראי,אם את רוצה יותר פרטים על החנות שמוכרת את זה (כמו כתובת או טלפון) תשלחי לי אימל.

noa_f

New member
בשביל מחיר כזה...

כבר עדיף לתפור ביחד שתי שמיכות ולהכניס ציפה פנימה, לא?

mom&shaked

New member
המחיר באמת מוגזם ../images/Emo130.gif

אבל בשביל החורף הקשה כאן והשלג חייבים!!! אי אפשר לצאת עם העגלה בחורף בלי זה.

דסי אשר

New member
שק שינה- תוצרת עצמית

כאשר בני היה תינוק שכבר זז הרבה במיטתו, תפרתי לו שק שינה מפלנל עבה, מין שק רחב וארוך, שגופו נע בו בחופשיות. הסגירה היתה עם זוגות כפתורים על כל כתף. על זה הוספתי את השמיכה, ולכן לא קרה דבר אם קצת הזיז את השמיכה, וגם השק שאיפשר תנועה, אך לא כזו כמו ללא השק, דבר שלא גרם להסרה מלאה של השמיכה. גם בתי נהנתה ממנו( השק עדיין שמור, אני לא מסוגלת לזרוק זכרונות של ילדי).המעיל הראשון מצמר של בני הבכור תלוי אצלי בארון הבגדים שלי. דסי

נעה גל

New member
בשילב מוכרים sleaper

שזו חליפה שעשויה מחומר שמאוד מחמם והיא אוגרת בתוכה חום. מלבישים אותה מעל הפיג´מה והיא סגורה גם בכפות הרגליים. בחורף זה פותר את הבעיה של שינה ללא שמיכה (ואם אני זוכרת נכון הם מוכרים סליפרים בכל המידות, גם לילדים גדולים).

יערה+

New member
ירין ישן עם כזה

כי גם הוא יוצא מהסמיכות, וזה מאד נוח לו, לא נראה לי שהוא מתלונן. אני קניתי בחנות פשוטה סליפרים, כי שילב נורא יקרים, וכל אחד עלה לי 25 ש"ח (בזאר שטראוס בירושלים). אני לא חושבת שצריך לקנות כאלו בשילב כי הם באמת יקרנים, תחפשי בבזארים ובשווקים.

נעה גל

New member
כן , כך קוראים לזה. האמת היא שאני

נתקלתי גם בסליפרים של חברות אחרות שבאמת הרבה יותר זולים משילב (שילב יקרנים לאללה), אבל, הבגדים ששילב משווקת איכותיים והם מחזיקים לשנים, ולא מתכווצים בכביסה, לא מורידים צבעים וכו´. ההתרשמות שלי היתה טובה יותר גם מהסליפרים שלהם, אבל האמת היא שלא עשיתי ממש סקר שוק. נכנסתי לשתי חנויות (ואחת מהן היתה שילב) וקניתי את מה שנראה לי הכי טוב. אצלנו סליפר אחד החזיק 3 חורפים!!! לגבי נוחות שינה - אין בעיה עם זה. החומר לא נפוח (כמו פוך) זו פשוט עוד חליפה משוחררת על הבגדים. גם אורן זזה המון בשינה והיא לא התלוננה. להפך, היא מאוד אהבה את הסליפר כי היא נראתה איתו כמו טלטאביז...

noa_f

New member
סליפרים הם מצויינים

"אנחנו" ישנו עם סליפרים כמה שנים טובות - אין להשיג מעל מידה 6 - וזה באמת מצוין, רק לשים לב: לפעמים מספיק להלביש פיז´מה דקה מאוד מתחת. אני ממליצה על סליפרים של "סולוג", הם לא זולים, אבל הם באמת מחזיקים מעמד יפה ואפשר להעביר הלאה. בנוסף, אפשר לקנות סליפר קצת יותר גדול מהמידה הרגילה, זה לא משנה.

שישיר

New member
אצלנו ישנים על שמיכת פוך

כן..הקטן נראה כאילו הלך לאיבוד שם במעמקיה
אבל מתרגלים.. שמיכת התינוק - כבר קטנטונת... אה, אבל אצלנו ישנים כבר במיטת נוער..

אוראושר

New member
בוקר טוב

עכשיו חזרתי ממסיבת יום ההולדת של הבת שלי בגן היה מאוד יפה - כמובן לאן קפצתי ישר... למחשב ממש אמא למופת- במקום לבשל שיהיה לכולם יום נפלא

למעלה