ואם אתם כבר פה... למה שלא תמלאו את הסקר שמופיע בראש הדף? ספרו מה הדרך שלכם לפתור כאבי ראש
ע עומר בריגר New member 20/3/05 #1 ואם אתם כבר פה... למה שלא תמלאו את הסקר שמופיע בראש הדף? ספרו מה הדרך שלכם לפתור כאבי ראש
K kung fu New member 23/3/05 #2 אין לי כמעט כאבי ראש ../images/Emo13.gif פעם במלא זמן יכול לכאוב לי הראש, ויש לזה סיבה, שכאשר אני מודעת אליה ועובדת איתה הכאב עובר. מהסקר אפשר לחשוב שזאת בעייה נפוצה אצל אנשים - כאבי ראש.
אין לי כמעט כאבי ראש ../images/Emo13.gif פעם במלא זמן יכול לכאוב לי הראש, ויש לזה סיבה, שכאשר אני מודעת אליה ועובדת איתה הכאב עובר. מהסקר אפשר לחשוב שזאת בעייה נפוצה אצל אנשים - כאבי ראש.
ע עומר בריגר New member 23/3/05 #3 התכוונתי בלינק לסקרים בחלק העליון של הפורום יש לינק שנקרא "סקרים". יש שם סקר לגבי כאבי ראש. תודה, חמודה!
התכוונתי בלינק לסקרים בחלק העליון של הפורום יש לינק שנקרא "סקרים". יש שם סקר לגבי כאבי ראש. תודה, חמודה!
K kung fu New member 23/3/05 #6 כן, כן הבנתי שזה סקר ../images/Emo23.gif פשוט ציינתי שמניסוח הסקר, אפשר לחשוב שזאת בעייה שהרבה אנשים סובלים ממנה. זה פשוט הפתיע אותי אולי זה כך, ואני לא מודעת לזה.
כן, כן הבנתי שזה סקר ../images/Emo23.gif פשוט ציינתי שמניסוח הסקר, אפשר לחשוב שזאת בעייה שהרבה אנשים סובלים ממנה. זה פשוט הפתיע אותי אולי זה כך, ואני לא מודעת לזה.
ת תשע וחצי New member 23/3/05 #4 לי יש המון כאבי ראש לפחות פעם בשבוע. אני מנסה כל מיני טיפולים מונעים וטיפולים כדי להפחית את הכאב. כדור זו אחלה שיטה, חוץ ממנו , ומלשתות הרבה כטיפול מונע, עוד לא הצלחתי לעלות על טריק כדי להשתחרר מהעניין הזה.
לי יש המון כאבי ראש לפחות פעם בשבוע. אני מנסה כל מיני טיפולים מונעים וטיפולים כדי להפחית את הכאב. כדור זו אחלה שיטה, חוץ ממנו , ומלשתות הרבה כטיפול מונע, עוד לא הצלחתי לעלות על טריק כדי להשתחרר מהעניין הזה.
ע עומר בריגר New member 23/3/05 #5 איפה חיפשת? ניסית צמחי מרפא? פרחי באך? ארומתרפיה? מדיטציה? מה ניסית?