ואם בבני זוג עסקינן

rotrot

New member
ואם בבני זוג עסקינן ../images/Emo68.gif

זה גם כן קטע מעניין בין תאומים ותאומות... החברים שלי לשעבר היו מתקשרים הביתה וכשאחותי התאומה היתה עונה הם היו מתחילים לדבר איתה כאילו זו אני.. ואז... פדיחות..
או למשל שנינו היינו מאוהבות בנעורינו באותו בחור (אני אחרי שהיא התחילה) וכמובן שלא גיליתי לה לא לפגוע בה.. עד היום היא לא יודעת על כך...

nonana

New member
ואו איזה מזל שהתאומים שלי הם בן ובת

אבל מה קורה אם היא תתאהב באחד מהחברים שלו? אני חושבת שכאן הבעיה יותר חמורה. מה את חושבת?

rotrot

New member
לא נראה לי בעיה חמורה יותר מדי

כי זה כמו להתאהב בחבר של האח בין אם הוא תאום או לא. דווקא עם תאומים בני אותו זוג זה יותר קשה נראה לי, בגלל תחרותיות / הערכה עצמית וכו´ וכו´. עם תאומים בן ובת זה ברור שכל אחד שונה..

nonana

New member
ואני קראתי שישנה בעיה לא פחות חמורה

משום שהם בן ובת אז ישנה דאגה משותפת אחד לשני. הבת מעין אמא קטנה והבן מגן עליה מכל רע. אומרים במאמר שאל לנו לחשוב שאם אילו הם ממין שונה אין זה אומר שחל עלינו נשימה לרווחה בנוגע לאינדוידואליות אלא התלות יכולה להיות אף יותר גדולה. מה יקרה שאם נעמה תתאהב בחבר של נדב? איזה מוזר זה רק לחשוב על זה. אבל מעניין מה קורה אם באמת שתיכן התאהבתן באותו אחד? האם קרה שאחת מכן היתה חברה של מישהו אחרי שהוא והשניה נפרדו?

rotrot

New member
האמת שלא חשבתי על זה ככה ../images/Emo12.gif

וכנראה שיש משהו בכך שהם יכולים להיות די רכושניים אחד לשני כשיהיו גדולים - למרות אני מכירה גם אח ואחות רגילים שרכושניים באותה מידה. ולשאלתך - לעולם לעולם לא קרה וגם לא יקרה שאני אהיה חברה של מישהו שיצא עם אחותי. זה כמו שלא עושים את זה לחברה הכי טובה....

nonana

New member
ומה קורה אם זה ה"אחד"?

אם היית מתאהבת במישהו שהתברר לך שגם אחותך מאוהבת והוא התחיל לצאת איתה. ולבסוף אחותך החליטה שזה לא זה וגמרה איתו. מה היית עושה? ואתם ידידים טובים.

rotrot

New member
גם לא, זו החלטה פסיכולוגית

לא לעשות את זה ולא להכניס ראש בריא למיטה חולה מלכתחילה.

קרנושה

New member
ואני זוכרת ש.........הייתי דלוקה...

על אחד החברים של אחותי בשקט בשקט......יווווו כמה חיכיתי שהוא יבוא אליה.....(היא מעולם לא ידעה)....מין הידלקות ילדותית שכזאת ששמרתי בבטן....בהמשך זה נעשה גרוע יותר ויותר כי.....כל פעם היה לי חבר חדש ואחד יותר חתיך מהשני.....ואני התחלתי לחשוש שמא לא ישאר לי מישהו שווה בשבילי מהעיר....אני רצינית!! (ההבדל ביננו הוא שנתיים וזה לא הרבה)...חחחחחחח

שלום לך רוטרוט

דעי לך שאני קורא את דברייך ומידי פעם שואל את התאומות שלי שאלות הרי כך אני יכול יותר להבין מה עובר עליהן והם לפעמים מופתעות מדיוק השאלות שלי אני חושב שזה די משמח אותן לדעת שאבא שלהן מתעניין בהן

keren1

New member
זה מזכיר לי שהייתי בהריון שאלו אותי

למין העוברים. עניתי בת ובן. התשובה המתבקשת "איזה שילוב מנצח ככה לא יהיו תחרויות קשות מדי". האמת שאני באמת מקווה ששני תוכל לספר למתן מי דלוקה עליו והוא יספר לה. הם יהוו צוות מרגלים אחד לשני. אני באמת מקווה שהם יגדלו וישמרו אחד על השני.

rotrot

New member
או.. תודה תודה ../images/Emo9.gif

אני יודעת שעל ההורים שלי נפלנו כ"תיק" - לא היו לנו לפני זה תאומות במשפחה המורחבת וזה נפל עליהם כרעם ביום בהיר. ANYWAY אני שמחה לעזור לכולם!

keren1

New member
NONANA את ממש צודקת - בעניין הדאגה

עכשיו שאני חושבת על זה שני כבר מעשכיו מתפקדת כמו אמא קטנה למתן. כל פעם שהיא מקבלת משהו (בקבוק, במבה, לחם, סנדויץ) היא קודם הולכת לתת למתן ואז חוזרת ומבקשת לעצמה. היא גם עומדת מעליו ואומרת לו נונונו (בא לי לאכול אותה שהיא אומרת ככה). מתן עד לא למד להגן עליה. להרביץ כן. להגן כנראה יקח לו עוד קצת זמן. שאלה ROTROT : הכינוי שלך כפול בגלל התאומה שאת או סתם?

nonana

New member
אצלי זה גם ככה

שניהם דואגים מאד אחד לשני. בהתחלה זו היתה רק נעמה ועכשיו גם נדב.

קרנושה

New member
רוט רוט....

אני מברכת על תרומתך לפורום....נקודת מבטך חשובה לכולנו...שולחת לך זר של
המון
מכולנו...

למעלה