ואם בחידות עסקינן...

ואם בחידות עסקינן...

תמיד סיקרן אותי לדעת למה יש תמיד יותר בנות מבנים בחוגים, אבל - יותר מדריכים ממדריכות ויותר מזה - מבול של ריקודים חדשים שיצרו כמעט אך ורק יוצרים גברים. חידה היא ותשובה לי אין...

בי

New member
דווקא יש תשובות

למה יש יותר בנות רוקדות? זה די ברור. ריקוד עדיין נתפס כ"נשי". למה יש יותר מדריכים? כי זו עבודה שלוקחת לילות, ולנשים בעלות משפחה זה תובעני יותר מדי. למה יש יותר יוצרים? שאלה טובה. בעבר היו יוצרות גדולות, כמו רבקה שטורמן, שרה לוי תנאי, בעצם את תנועת ריקודי העם החלו נשים. אולי בגלל התחרותיות הגדולה כיום?

תוספת לתשובה היפה והנכונה של בי

יכול להיות שהסיבה שיש רוקדות יותר מרוקדים עוד משחר ההסטוריה היא אולי גם מבנה הגוף של האשה שונה ממבנה הגוף של הגבר למשל אגן הירכיים של האשה הוא רחב וחופשי מאגן הירכיים של הגבר.מבנה זה נועד להקל על האשה לגדל תינוק בגופה וללדת אותו.לכן הבחורה גמישה יותר בתנועה וגם רכה יותר בתנועה ובגוף.שימי לב איך שכאשר הבחורות נשכבות על הגב הן מסוגלות להרים בקלות את רגליהן למעלה ב-90 ואפילו יותר עם רגליים ישרות ואילו הגברים לא מסוגלים(לא התקוונתי דווקא לסקס).פשוט לבחורות קל להן להניע את גופן בקלילות ובעדינות יותר מהגבר.לכן לדעתי באופן כללי הבנות נהנות בריקוד יותר מאשר הגברים.לדעתי הגברים אוהבים לרקוד יותר ריקודי זוגות מאשר מעגל.כי הריקוד מהווה לגבר בעיקר אמצעי חיזור.אילו היו רק ריקודי מעגל היו עוד יותר פחות בנים רוקדים ריקודי עם.אם תשימי לב הרי שכאשר יש ריקודי מעגל יש הרבה בנות שרוקדות והרבה בנים בצד.כשמגיע רקודי זוגות מצטרפים כל הבנים שישבו בצד ולא דווקא כדי לעשות טובה לבנות כדי שיהיה משהו שירקוד איתן כבן זוג.

עזרא - מה עם הדבקות

אני חושב שדבקות הם ריקודי הבנים. ולפי חיפושי בן זוג לריקודים - רצון הבנות לא קטן מרצון הגברים אין כללים בנידון. יש בחורים צעירים שיכולים להרים רגליהם 100 - 90 מעלות ויש נשים שבקושי מרימות רגליים עד 40 מעלות באשר לשלמה ממן אני מסכים שהוא בחור זהב. אבל לא נגעת בממניעים שלו ליצירה אלה רק הערות מאזנות , אבל אני מעריך מאוד את כתיבתך בפורום.

לבי, עזרא ולחבר של כולם

אל תשכחו שנשים כן עובדות בלילות, גם אם יש להן משפחה. קחו לדוגמא עבודה המזוהה כל כך עם המין הנשי - סיעוד (אחיות בית חולים) האם כאן מפריעה להן בעבודתן המשפחה?! רובן בעלות משפחה ועובדות גם משמרות ערב ולילה. לגבי הגמישות ומבנה הגוף - נו באמת... לא נדרשת לריקודי העם גמישות גוף ברמה אולימפית. ולגבי חיפוש בן/בת זוג - שני הצדדים נהנים מכך, ושניהם מעוניינים באותה מידה בדרך כלל. וזה שנשים נמשכות יותר לריקוד ולכן הן מהוות את הרוב - עובדתית זה נכון - מכאן הרי התחלתי לשאול את שאלותי שעדיין נותרו פתוחות. מירי - אשמח לשמוע גם את תגובתך.

למעלה