שוקלד אגוזים
New member
ואם ביום שלישי לא בא לי........ ../images/Emo8.gif
ללכת לעבודה? בא לי לטייל , למשל בעכו והסביבה . שנראית בימים אלו כמו סינדרלה הפושטת מעליה את הבגדים הבלויים, שוטפת פניה ומתכוננת לנשף בו תפגוש את הנסיך. אז עכו שהמשלתי כאן לנסיכה, קבלה מעמד של אתר מורשת עולמי מידי אונסק"ו . אבל למעט מכתב מסוגנן ויפה שתלוי במסגרת מוזהבת בחדרו של ראש העיר , האו"ם נתגלה כדברי בן - גוריון ,כשמום או יותר מדוייק כשון כלון , כי שקחו שם בגזברות לצרף גם איזה המחאה נאותה לשיקום וחשיפת אוצרותיה של אחת הערים המענינות בעולם
. אז ארזתי אוטובוס מטיילות באמצע השבוע , סדרתי עם החזאי הפוגה בגשמים והפלגנו בבוקרו של יום לעבר עכו. תחילתו של המסלול בארוחת בוקר קבוצתית בבית קפה-מסעדה , נפלא השוכן בכפר ביאליק . המקום נקרא "קפה בחורש" והוא מנוהל על ידי ציונה ושני בניה החביבים. ארוחה איכותית ועשירה בסטנדרטים גבוהים , שרות קשוב מהיר ואדיב , אחת מארוחות הבוקר הכי טובות שאכלתי בשנה האחרונה. ( 50 ש"ח) בקושי קלפתי את הקבוצה מהכסאות . המסעדה כשרה עכ' סגורה בשבתות. דרך הקריות הגענו לשמורת עין אפק . השמורה שנוצרה על ידי נביעות תת קרקעיות , היא פנינת טבע אמיתית באיזור. בינות לקנה סוף ושיחי פטל , שבילי עפר המובילים את המטייל לתצפיות נוף ולהליכה על גשרי עץ מבריכה לבריכה. במקום אפשרות לפיקניק בחורש מלא פרחי בר , יש תחנה לטבוע צפרים , סרט הסבר קצר, וכל זאת תמורת 17 ש"ח למבקר.
ללכת לעבודה? בא לי לטייל , למשל בעכו והסביבה . שנראית בימים אלו כמו סינדרלה הפושטת מעליה את הבגדים הבלויים, שוטפת פניה ומתכוננת לנשף בו תפגוש את הנסיך. אז עכו שהמשלתי כאן לנסיכה, קבלה מעמד של אתר מורשת עולמי מידי אונסק"ו . אבל למעט מכתב מסוגנן ויפה שתלוי במסגרת מוזהבת בחדרו של ראש העיר , האו"ם נתגלה כדברי בן - גוריון ,כשמום או יותר מדוייק כשון כלון , כי שקחו שם בגזברות לצרף גם איזה המחאה נאותה לשיקום וחשיפת אוצרותיה של אחת הערים המענינות בעולם