"ואם ביום שלישי לא בא לי?"

babusus

New member
"ואם ביום שלישי לא בא לי?"

שלום לכולם. אני בן 22 חברתי בת 21. מרבית הקשר התקיים בזמן צבא מה שאומר על מפגשים בסופי שבוע. מפגשים שכללו סקס מדהים.בחודשים הראשונים אפילו מרתונים מטורפים של סקס ללא הפסקה.לאט לאט זה התמתן אבל עדיין היה תדירות טובה של סקס מבחינתי.בחודשיים האחרונים."לא בא לה". אני באמת כבר לא יכול לשמוע יותר את המשפט הזה.לא בא לי, אין לי חשק, לא יודעת מה יש לי. עד שאנחנו עושים סקס.היא נהנת בטירוף ואומרת כמה שזה מדהים ועושה לה טוב. אבל להתחיל,להגיע למצב שעושים-זה קשה.אני מרגיש כבר לא נעים "לבקש" ממנה.אני עושה לה פרצופים על זה שהיא לא רוצה,ומשם מתחילים ריבים ובאלגאן.היא יודעת שאם נשכב יהיה לה הכי טוב בעולם. אז למה בכל זאת היא לא מוכנה לעשות את זה? אנחנו גרים רחוק ולא יכולם להפגש כל יום ועד שאנחנו נפגשים לעיתים קרובות "לא בא לה". למה? נמאס לה? מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את אותו טירוף שהיה בהתחלה??

מאזניים

היי, יכולות להיות מספר סיבות לכך שלא בא לקיים יחסי מין. עם זאת, לפי מה שכתבת, ייתכן שזה לא שלא בא לה אלא שהיא רוצה שיבוא ל ה ולא לעשות זאת כי לך בא. מה אתה חושב יקרה אם לא תיזום שום דבר ופשוט תהיה איתה ותהנה מלהיות איתה מבלי לבקש סקס?

למעלה