ואם בימי הולדת עסקנו...

RomiVais

New member
ואם בימי הולדת עסקנו... ../images/Emo65.gif

אז פתחתי למעלה, לוח חדש בשם: ימי הולדת. אני מזמינה את כולכם לרשום בלוח זה את ימי ההולדת שלכם, שכולנו נדע. מזמן עשינו רשימה בשירשור אבל המון חברים נוספו לנו, אז נעשה זאת מחדש... אז קדימה, כולם... בלי להתבייש, לא חייבים שנת לידה
סוף שבוע משגע ל-כ-ו-ל-ם אוהבת...

RomiVais

New member
ועוד משהו קטנטן ../images/Emo77.gif

איזה כיף שיש לי זמן היום............ רציתי מזמן לצרף לכם מצגת, אבל אי אפשר לצרף מצגות כפי שהן, אז ניסיון.... אם זה יעבור - מקווה שתהנו. אם לא - סורי, אולי בפעם הבאה... סוף שבוע נפלא,

RomiVais

New member
../images/Emo45.gif אצלי רואים את זה...... ../images/Emo45.gif

גם אצלכם??? תלחצו על הכפתור הקטן בצד ימין של המסך למטה... לראות את השקופיות במסך מלא... ואז אנטר או קליק כדי לעבור מאחת לשנייה... ליציאה - ESC. תהנו

Yaron5000

New member
לרומי

כאשר מעבירים דפי HTML גרפים הם גוררים אחריהם קריאה לקבצים נוספים וכנראה שזאת הסיבה שלא רואים את המצגת ששלחת יום טוב לך

RomiVais

New member
היי ירון, תודה!! ../images/Emo45.gif

הבנתי את זה אתמול... אחרי שחששתי שזה מה שקורה ומחקתי את הקבצים כדי לוודא שאני עדיין רואה את המצגת, וכמובן שלא הצלחתי. אני כבר אמצא דרך... אני עשקנית בדברים שחשובים לי
שתהיה לך שבת נפלאה ושוב

bali

New member
מנהל
אני חייבת לציין שאני הראשונה

שהוספתי את תאריך יום ההולדת שלי ללוח... נוווו איפה כולם?

anat11

New member
גם אני הוספתי,

עם שנת לידה והכל...
"אם פוגרום אז פוגרום" (למי שמכיר את הבדיחה). אני ילידת 1/1, וזה גם מסביר את הספרות 11 (anat11). רומי, "רוצים" עוד לוחות, גלריות וככה. מה דעתך? ומה לגבי הרעיון לרכז הודעות שעוסקות בתשובות על תרופות וכיוצ"ב תוכן שיכול להיות משמעותי למי שמצטרף? לפעמים כותבים תשובות ממש מפורטות וארוכות
ש"הולכות לאיבוד" ואחרי זמן מה יש רצון להפנות אליהן מישהו נוסף/חדש. שבת שלום לכולם, ענת

RomiVais

New member
ענתי... וכולם... ../images/Emo22.gif <פרוייקט>

אז לפי הסדר: את הבדיחה אני לא מכירה... יש לי אולי חור בהשכלה
את מוזמנת לספר לנו אותה...
לגבי לוחות וגלריות... אני גם רוצה "לשפץ" את הפורום שיהיה כמה שיותר יפה ומושקע. אין לי רעיונות ללוחות או גלריות... אני אשמח לעזרה. לגבי הודעות, אני בהחלט אתחיל לעבוד על זה. אני לפעמים קצרה בזמן, אבל לא משנה כמה זמן זה ייקח, העיקר שיבוצע, נכון? וגם כאן, אם מישהו עובר על הודעה שרוצה שתרוכז יחד עם הודעות חשובות, שישלח לי קישור... והיא תצורף!!! כל רעיון/עזרה תתקבל בשימחה. סוף שבוע נפלא לכולם לילה טוב וחלומות פז,

RomiVais

New member
אז ככה... שני דברים: ../images/Emo63.gif

1. עשית לי חשק... והכנתי גלריה של קבצים עם דברים יפים על ידידות. אז מוזמנת להעיף מבט... 2. קישור: את רואה הודעה שאת רוצה לקשר, עושה קליק על העיגול שלידה, אם זה כתום או כחול. מופיעה לך ההודעה בדף חדש. את מסמנת את כל שורת הכתובת, קליק ימני, העתק. באה להודעה בפורום או במייל קליק ימני העתק ויש קישור. במקרה וזה בהודעה בפורום את מגיעה לכתובת אינטרנט נילוות מוחקת את ה- http:// הקיים, כי הכתובת שהעתקת כבר מכילה את זה. רושמת תיאור לקישור ושולחת. מקווה שהסברתי מספיק ברור....... תודה על כל עזרה יקירתי!!! נשיקות...

RomiVais

New member
../images/Emo36.gif דבר אחרון ../images/Emo26.gif

הכנתי גם גלריה עם השקופיות שרציתי לצרף לכם כמצגת ולא הצלחתי..... אז תהנו.

anat11

New member
אני חושבת שהנסיון הצליח, אבל רומי,

האם אחרי כמה זמן לא נמחקות הודעות בפורום? האם תעתיקי אותן ללוח/גלריה/כו´ כדי שהתוכן ישמר? חוץ מזה, הנה נסיון נוסף והוא לשלב את הקישור (בנסיון --> הודעה על הביקור בתה"ש) בגוף ההודעה הנוכחית...

RomiVais

New member
את לא רק טובה - את 10! ../images/Emo24.gif

את הקישור שביקשת, הרגע צירפתי לטאגליינס שמשתנים כל ריענון או כניסה מחדש לפורום...
לך... הודעות מהפורום לא נמחקות... אפשר לקרוא אפילו את ההודעות הראשונות שנכתבו בו. הן פשוט בארכיון... אבל הגישה חופשית. הלוחות והגלריות הן להודעות או קבצים, לא לקישורים. אני לאט לאט אתחיל לעבור על הפורום מתחילתו ולשאוב ממנו הודעות חשובות ואצרף אותן לטאגליינס, כפי שעשיתי עם הקישור שלך. זה ייקח לא מעט זמן... אבל נעשה את זה! המשך שבת נפלאה לך...

למעלה