ואם בכל זאת נורא בא לי?

ואם בכל זאת נורא בא לי?

אני וחבר שלי תיכננו הרבה זמן לסוע בחמישי-שישי הקרוב לצימר באיזור החרמון, לבלות יום אחד באתר החרמון ויום אחד לטייל בסביבה, קצת דרומה מהחרמון. כנראה שמזג האוויר בסופ"ש לא יאפשר לנו להגיע לחרמון, וגם אם כן, לא להנות מהחוויה כמו שרצינו. אנחנו לא רוצים לבטל את הסופ"ש, כי אם כמה שאנחנו רוצים, האפשרות שלנו לצאת באופן ספונטני בתאריך אחר מאוד מוגבלת, החבר שלי לקח במיוחד חופשה מהעבודה, ואני חיילת, כך שאני לא גמישה מבחינת יכולת לשנות תאריכים. במקום זה, אנחנו מנסים לחשוב על שינוי בכיוון הטיול, אנחנו לא מפחדים מקור או קצת גשם(בחודש הזה לפני שנה, עשינו חלק משביל ישראל וישנו באוהל במשך שלושה שבועות ) אבל אנחנו גם לא רוצים שהטיול יהפוך לגמרי לסיוט.. יש למישהו רעיונות?

Cobe Anan

New member
אפשר לקחת צימר ברמות-נפתלי,

ולעשות טיול טרקטורונים בוצי <כמו שטיול צריך להיות, לא...?>; ביקור במבצר נמרוד עשוי להיות מעניין ביום חורפי; אפשר לעשות טיול ברכב על דרכים סלולות (בגשם לא מומלץ בכלל לרדת מדרך סלולה! גם ג`יפים עלולים לשקוע בבוץ!); טיול בצפון הארץ יכול להיות גם בין סמטאות של עיר עתיקה או כפר דרוזי (למזלנו יש כמה וכמה מאלה בגליל העליון ובגולן)- זה מאד נחמד לשבת ביחד באוהל מחומם ולאכול פיתה עם לבנה וזעתר כשבחוץ קר וגשום; לשבת ב`קופי ענן` על הר בנטל שמעל קיבוץ מרום-גולן תהייה בחירה מצויינת ליום סוער, וכמובן- ניתן לעלות ברכב לחניון העליון בהר מירון, ולהשתעשע בשלג. אפשרות שונה לחלוטין היא התארחות באכסניה המקסימה במעלה החמישה, וטיול בבירה המושלגת. שיהיה בהצלחה, כיף, והרבה רומנטיקה לכבוד חג האהבה, וגם סתם- לכבוד האהבה:)

למעלה