ואם בנושא בשמים עסקנו, מה אם קרמים

אופה3

New member
ואם בנושא בשמים עסקנו, מה אם קרמים

באיזה סוגים של קרמים אתם משתממשות, האם אתן אוהבות קרם גוף, איזה קרם ידים, איזה קרם לחות לפנים, ואיזה קרם לשיער. אני באופן אישי סולדת מקרמים, לפעמים אני שמה קרם גוף של קליאו, שיש לי אותו כמעט שנה, וקרם לחות לפנים, של חלבין hamel yoav , וקרם לחות לשיער עם סיליקיון של carin ´ קרם ידיים בדרך כלל של עלמה, או מה שיש בסביבה. שבוע טוב לכולכככככככםםםםםם האופה

רחלילי

New member
לא שמתי לב ששאלת

וגם אני שאלתי משהו דומה בשרשור של הבשמים. אין לי מושג לגבי קרם גוף אבל יש קרם לשיער שמאד הפתיע אותי ועושה לשיער שלי טוב. וזה קרם ירוק של נטורל ביוטי (אמרתי, הפתיע אותי) שעליו קיבלתי המלצה חמה והוא מעולה. הוא בקוספא עגולה נמוכה ושמים טיפונת ממנו על השיער אחרי החפיפה מבלי לשטוף. הוא כזה מין מרגיע את השיער עושה אותו יותר כזה לא יודעת איך להסביר. מומלץ מאד במיוחד למי שיש לה שיער חלק אבל לא לגמרי ולפעמים מתעופף לו ברוח ובא לה שהשיער יהיה יותר כזה - נו לא יודעת איך להגדיר.

אופה3

New member
בתור אחות לספרית אני לא ממליצה לך

רחלילי, להמשיך להשתמש בזה, נטורל פורומולה, גורם לקשקשים, ולקפקפת מאוד יבשה, אחותי היא ספרית, והיא אמרה לי לא להתקרב לזה, היא תשבור לי את היידים, היא רואה במספרה את הנזקים שזה עושה. אבל בכל אופן כדי שכל אחת תבדוק את השיער שלה, לפני השימוש בזה. כל טוב ושבוע טוב האופה

אתי@

New member
הקרמים שלי...

קרם עיניים וקרם לחות - חובה
לא נעולה על קרם ספציפי, אבל מקפידה שהקרמים יהיו טובים. קרם עיניים מצוין שגיליתי לאחרונה הוא של ניוטרוג´ינה. ויש את הקרמים שאני קונה מהקוסמטיקאית שלי... קרם ידיים - דאב. עוד לא היה לי קרם שנספג כל כך טוב והשאיר תחושה כל כך נעימה בידיים. קרם גוף - מעט מאוד (מעדיפה את ריח הבושם ולא לערבב ריחות בשום אופן), ואם כבר אז של דאב. דרך אגב, גם סבונים לגוף אנחנו קונים רק דאב. המוצרים שלהם באמת מעולים
קרם לכפות הרגליים (לא לצחוק
) - שול Scholl.

נופר30

New member
אתי סתם ליידע כללי

ניטרוג´ינה עושים ניסויים בבעלי חיים ( ולכן הפסקתי להשתמש במוצרים שלהם )

אתי@

New member
מה פתאום? אני שמחה שאמרת

לי. התעצבנתי עליהם
לא עליך

נופר30

New member
זה כבר יותר בכיוון שלי מהבשמים

קרמים לגוף: יש לי בלי סוף אבל הכי שימושיים שנים של ניוואה ( סוגים שונים ) שניים של ויקטוריה סיקריט ( גם ריחות שונים ) גינקו סקאי ( הכי הכי לטעמי ) קרמים לידיים : כל מיני יש לי של סופטקר בתיק על יד הטלויזיה יש לי של קליאו על יד המיטה של סופטקר ובאוטו של סופר פארם קרם רגלים של ד"ר פישר + פילינג מקצועי ( אין ממש שם קניתי אותו מהספק של המוצרים לבניית ציפורניים שלי ) לשיער אני לא משתמשת בקרמים

תוכי

New member
לי יש.............

קרם ידיים - אהבה מסכה לשיער (אריזה כחולה לא זכור לי השם) קרם גוף מיד נייט וקרמים לפנים אני לא שמה -

Ronnie*

New member
אין משהו קבוע, אבל כרגע:

קרם לחות: Roc (אני מרוצה ממנו, בהשוואה ל"פושטים" שיש לי בד"כ). קרם ידיים: Dove, אבל כרגע יש לי משהו של ד"ר פישר. אני ממש מכורה לקרם ידיים... קרם גוף: כרגע White Musk של Body Shop, אבל זה ממש לא קבוע.

Aאלינור

New member
רוני, אנחנו "מריחות" אותו דבר

קרם לחות: ROC קרם גוף WHITE MUSK בושם: האהוב ביותר WHITE MUSK רק לגבי הקרם ידיים יש לי אחר: אהבה, נויטרוגי´נה - והם מפוזרים בכל פינה.

Ronnie*

New member
../images/Emo6.gif

טוב, אם כך אני אנסה את הקרם ידיים שלך... גם ככה אני כל פעם מנסה סוגים חדשים (ועוד לא מצאתי אחד שאני מרוצה ממנו לגמרי).

המון סוגים ולפי מצב הרוח...

יש לי קרם גוף מעולה של קרליין בק´ בצבע כחול שקוראים לו ארומה הוא לשימוש יום יומי, לערבים מיוחדים יש לי קרם גוף של קריסטיאן דיור דולצ´ה ויטה ואני חולה עליו. יש לי עוד המון סוגים אבל את אלה במיוחד אני אוהבת. קרם ידיים של פינג´ל - ממש מעולה וממש נעים. קרם לשיער של נטוראל פורמולה בק´ בצבע כתום לשיער צבוע - יש לו ריח מיוחד

fila

New member
ממליצה לכל המכורות לקרם ידיים....

לפחות כמוני על קרם : PREMIER DEAD SEA SPA גם הקרם גוף מעולה......

נופר30

New member
וגם השמפו שלהם

בקיצור הכל ( אני אוהבת את הסבון מקלחת שלהם ) אבל מאחר וכל הזמן אני מקבלת כמתנות קרם גוף יקח לי שנים עד שאוכל לסיים את מה שיש לי

rinutza

New member
איזה נושא כייפי ../images/Emo6.gif

קרם לחות - לא זוכרת שם - משהו מהקוסמטיקאית או של קליניק. קרם ידיים - או של body shoop (הבעל נוסע המון ללונדון אז זה קל) או של לאוקסיטן - שבכלל יש להם מוצרים מדהימים - בייחוד סבונים. קרם גוף - של לאוקסיטן, או של בודי שופ (white musk).

Ronnie*

New member
לאוקסיטן - מעולה...

אבל אני כמעט לא מעזה לקנות שם, הם כל כך יקרים... פעם, באיזה יום הולדת או יום שנה, אורי נתן לי מתנה ואוצ´ר לקנות שם באיזשהו סכום... איזה אושר זה היה...

למעלה