ואם בנושא שמות עסקינן למישהי

נופר 30

New member
ואם בנושא שמות עסקינן למישהי

פה יש אזרחות גרמנית? אנילא מצליחה לתפוס את הקונסוליה בטלפון כדי לראות מה עלי לעשות על מנת לשנות את השם בדרכון האם מספיק תעודת זהות או שאני צריכה להביא תמצית רישום של משרד הפנים או שאני צריכה גם תמונות ולשלם שוב עבור דרכון ? תודה למי שיכולה לעזור

daldan

New member
לי יש!!!!!!!

וגם אני צריכה לעשות את השינויים הנדרשים, כך שאשמח אם תשתפי אותי בפרטים. האמת שרק חידשתי אותו לפני שנה, וזה די מבאס אם צריך שוב לנסוע במיוחד לשם בשביל לעדכן את השם משפחה. אגב, בשמחה ובששון לקחתי אותו עמי לנסיעה לאיטליה בשבועיים האחרונים והייתי מבסוטית מזה שאני לא אצטרך לעמוד בתורים הארוכים של בדיקת הדרכונים.... אבל.. מכיוון שהטיסות מישראל ולישראל נעשות בשעות לא כל כך קונבנציונליות אז העמדות של הביקורת לבעלי פספורטים אירופיים היו סגורים כך שלא הרווחתי מזה הרבה בנסיעה הזו..

נופר 30

New member
זה העניין

שאנחנו מתכננים טיסה לארצות הברית ושם לא צריך ויזה אם יש לי דרכון גרמני אבל בודקים התאמה של השם לשם הדרכון ככה שאני חייבת לתקן את הנסיעה לשגרירות חייבים לעשות השאלה מה חייבים להביא אני אבדוק איתם ביום שני ואחזור אלליך

יעלי2

New member
נופר, את לא צריכה לצאת מהארץ

עם דרכון ישראלי כישראלית? את יכולה לצאת עם הישראלי ולהציג את הגרמני כשנוחתים? בעלי החזיק בדרכון גרמני וחליף צאותו כשעמד לפוג לדרכון של שוק האירופי. זה היה לפני שהכרנו ולא ידוע לי מה ביקשו אבל הכי טוב להרים טלפון. אם את לא משיגה אותם, אני אברר לך כשהוא ישוב.

נופר30

New member
אכן כן

חובה עללי לצאת ולהיכנס עם הדרכון הישראלי אבל אני יכולה לצאת ולהיכנס בכל מדינה בעולם אם איזה דרכון שאחליט לגבי הדרכון של האיחוד זה לא משנה כל כך ברגע שמוחלף הדרכון הוא מוחלף לכזה הדרכון שלי הוא של האיחוד כבר אבל עם השם לפני הנישואין ואני חייבת לשנות ואני לא מצליחה להגיע למישהו שיענה על שאלות רק למענה הקולי שאומר מה להביא עבור דרכון חדש ולא שינוי שם

יעלי2

New member
.....

לצערי בעלי סנילי כמעה וממש לא זוכר מה ביקשו להביא. לדעתי בטוח תמונות, אבל הוא לא זוכר מה עוד. אולי בקונסוליה של מדינה אחרת בארץ ששייכת לאיחוד ידעו להגיד לך. sorry

daldan

New member
אגב הפוטו שאליו השגרירות

שולחת בשביל לצלם תמונות, מצלם תמונות פספורט ממש מעולות וממש חבל לי שלא נשארו לי עוד תמונות משם.

למעלה