ואם בתקשורת לטווח קצר עסקינן-->

• פותח הנושא dov98
  • פורסם בתאריך

dov98

New member
ואם בתקשורת לטווח קצר עסקינן-->

אז הנה דברים זזים לאט, אבל זזים:

eladts

New member
לא רוצה BLUETOOTH

רוצה 802.11B
אם היה ניתן להשיג ציוד כזה בארץ היתי יכול להגיד שלום ולא להתראות לבזק ולכבלים גם יחד.

eladts

New member
ולמה להודעות שלי פה יש נטייה להעלם?

אני מרגיש דחוי

dov98

New member
רק אלה שאמרתי לך מראש../images/Emo6.gif ואתה

לא דחוי להיפך , רצוי

dov98

New member
כתבתי לאתר של מיקי איתן

שהצבא עדיין מחזיק תדרים כולל מכשירי קשר שאבד עליהם הקלח. הסיבה היא משיכת תקציבים נוספת תמורת פינוי תדרים.

eladts

New member
אתה זה שמואל?

גם אני כתבתי שם, אבל התגובה שלי עדיין לא הופיעה

eladts

New member
ידעת גם

שלפי פקודת הצופן משנת.... אסור לך להשתמש באמצעי הצפנה ללא אישור קצין קשר ראשי? ולמי שחושב באיזה תוכנת הצפנה אני משתמש? הדפדפן שלך הוא תוכנת הצפנה (בגלל התמיכה בSSL). נדמה לי שגם NETSCAPE וגם MICROSOFT קיבלו רשיונות כאלו (ב96 או משהו כזה) אבל מה עם כל הדפדפנים האחרים כמו MOZILLA? משתמשיהם הם עבריינים

antidot

New member
---->

ועל שימוש בPGP עם מפתח פרטי של 56 BIT אני אקבל כיסא חשמלי עם כך ? האם שדרוג למפתח פרטי באורך 128BIT יוסיף לי 50 יום מילואים בשנה ??? Antid0t (שמאוד אוהב את הPGP שלו)

antidot

New member
---->

ועל שימוש בPGP עם מפתח פרטי של 56 BIT אני אקבל כיסא חשמלי עם כך ? האם שדרוג למפתח פרטי באורך 128BIT יוסיף לי 50 יום מילואים בשנה ??? Antid0t (שמאוד אוהב את הPGP שלו)

eladts

New member
דוקא ההודעות שנעלמו

לאו דוקא קשורות לDARK SIDE של מודם אלקטל... ופרסומות וקללות אני לא חושב שאי פעם כתבתי, פה או בכל פורום אחר.

dov98

New member
בוא נעזוב אותו, האמן לי שבקרוב

אם לא אקבל תשובות כמו שצריך או יחול שינוי דעתי תשתנה, והיא מאד קרובה לכך. אני מכבד את מי שמכבד אותי. מעט סבלנות!

eladts

New member
הסתכלתי פה בהודעות "ישנות"

ואיתי שפעם (לפני שבועיים) היגשה שלך לשדרוג היתה באמת הרבה יותר שלילית. אם יש משהו שאני הכי מעריך באנשים זה נכונות להקשיב ולהשתכנע ולא להיות נעול על תפיסה מסוימת, ואתה בהחלט זכית בהערכתי. רק שיהיה ברור, אני לא חושב שמודם אלקטל משודרג הוא הפתרון לכל בעיות העולם, או אפילו לכל בעיות הADSL. אני רק חושב שכרגע, בתנאים הנוכחיים (הרחוקים מלהיות אידאליים) זה הפתרון הכי טוב לשיתוף אינטרנט בשבילי, ובשביל אנשים שנמצאים בסיטואציה דומה. ועוד משהו - מי שלא קנה את המודם שלא יעשה את השדרוג, זה לא המודם שלו. מי שקנה, זו החלטה שלו, וראוי לדעתי שהוא ידע על היתרונות והחסרונות של השדרוג.

eladts

New member
חשדתי בך לשוא

ההודעה הלא קשורה שחשבתי שנעלמה נמצאה
אז סליחה.

למעלה