ואם השיר הזה נשמע לכם מוכר...

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
ואם השיר הזה נשמע לכם מוכר...

הנה רשימת כל השירים של שאנייה. כל אחד צריך לרשום את השירים שלא מוכרים לו (ואולי ככה לכולם יהיו אח"כ כל השירים...) אני אכתוב יותר מאוחר אילו שירים חסרים לי כי הרשימה שלי בבית ואני כרגע בעבודה

Ain't No Particular Way AMNERIS' LETTER Any Man Of Mine Bite My Lip Black Eyes, Blue Tears Blah! Blah! Blah! C'est La Vie Come On Over Crime Of The Century Dance With The One That Brought You Don't Be Stupid (You Know I Love You) For The Love Of Him Forever And For Always Forget Me From This Moment On Getcha Good God Ain't Gonna Getcha For That God Bless The Child (Extended Version) Got A Hold On Me Hate To Love Her Story Home Ain't Where His Heart Is (Anymore) Honey, I'm Home I'm Gonna Getcha (Good) I'm Holdin' On To Love (To Save My Life) I'm Jelous I'm Not In The Mood (To Say No)! I Ain't Goin' Down I Lost My Heart (When I Found You) I Won't Leave You Lonely If It Don't Take Two If You Wanna Touch Her, Ask! In My Car (I'll Be The Driver) Is There Life After Love? It Only Hurts When I'm Breathing Juanita Ka-Ching Leaving Is The Only Way Out Love Gets Me Every Time LUV Eyes Man! I Feel Like A Woman! Marry Me, Baby Nah! No Means Yes No One Needs To Know Raining On Our Love Rhythm Made Me Do It Rock This Country! Send It With Love She's Not Just A Pretty Face Shoulda Woulda Coulda Still Under The Weather Thank You Baby Thank You Baby! (For Makin' Someday Come So Soon) That Don't Impress Me Much The Woman In Me (Needs The Man In You) There Goes The Neighborhood Tomorrow Two Hearts, One Love Up! Waiter! Bring Me Water What A Way To Wanna Be! What Made You Say That? Whatever You Do! Don't! When When He Leaves You When You Kiss Me Whose Bed Have Your Boots Been Under? Wild and Wicked You're Still The One You've Got A Way You Lay A Whole Lot Of Love On Me You Win My Love (Don't Gimme That) Once Over (If Your Not In It For Love) I'm Outta Here! (Wanna Get To Know You) That Good!​
תהנו.....

Caeser

New member
וואו...כמה שירים!!!

מעניין אם שאניה זוכרת את המילים של כל השירים שלה...(לפחות את אלה שהיא כתבה). בדיסק הראשון (הרשמי) שלה SHANIA TWAIN יש 10 שירים אבל רובם שירים ממש קצרים, של איזה 2 דקות וזה ממש חבל. המנגינות ממש טובות ורק אפשר היה להוסיף עוד איזה בית או משהו. בכל מקרה, אני לא מכיר את השירים מהדיסק של ה LIMELIGHT או איך שלא קוראים לזה. שמעתי 30 שניות מכל שיר ודווקא נשמעים שירים נחמדים, יותר בסגנון רוק. עדיין לא הבנתי את הסיפור עם השירים האלה. מתי היא שרה אותם ולמה זה נחשב כאוסף "פיראטי", למרות שאפשר להזמין את זה באמזון ובעוד חברות? נ.ב הוספתי תמונה של שאניה ב- canada's walk of fame בו לפני כשבוע היא קיבלה כוכב על הרצפה של המוזיאון. כל הכבוד לשאניה!!!

i love gina

New member
חחחח..... מירי, היה לך קצת משעמם?

אפילו סידרת אותם אלפאביתי!!!!!!! חחחחחחחח.....

m L m

New member
חחחח.... נראה לך?

בשביל מה יש את הוורד? משעמם לי. אבל לא עד כדי כך! והנה- הרשימה לפי אלבומים:
shania twain
Crime Of The Century Dance With The One That Brought You Forget Me God Ain't Gonna Getcha For That Got A Hold On Me Still Under The Weather There Goes The Neighborhood What Made You Say That? When He Leaves You You Lay A Whole Lot Of Love On Me
the woman in me
Any Man Of Mine God Bless The Child (Extended Version) Home Ain't Where His Heart Is (Anymore) If It Don't Take Two (If Your Not In It For Love) I'm Outta Here! Is There Life After Love? Leaving Is The Only Way Out No One Needs To Know Raining On Our Love The Woman In Me (Needs The Man In You) Whose Bed Have Your Boots Been Under? You Win My Love
come on ovre
Black Eyes, Blue Tears Come On Over Don't Be Stupid (You Know I Love You) From This Moment On Honey, I'm Home I Won't Leave You Lonely If You Wanna Touch Her, Ask! I'm Holdin' On To Love (To Save My Life) Love Gets Me Every Time Man! I Feel Like A Woman! Rock This Country! That Don't Impress Me Much Whatever You Do! Don't! When You're Still The One You've Got A Way
up!
(Wanna Get To Know You) That Good! Ain't No Particular Way(Enter) Blah! Blah! Blah!(Enter) C'est La Vie(Enter) Forever And For Always(Enter) Her Story(Enter) I Ain't Goin' Down I'm Gonna Getcha (Good)(Enter) I'm Jelous(Enter) I'm Not In The Mood (To Say No)!(Enter) In My Car (I'll Be The Driver) It Only Hurts When I'm Breathing Juanita Ka-Ching Marry Me, Baby Nah! No Means Yes She's Not Just A Pretty Face Shoulda Woulda Coulda Thank You Baby Tomorrow Up! Waiter! Bring Me Water What A Way To Wanna Be! When You Kiss Me​
בדיסק של UP יש משהו מוזר.. השמות של השירים הם לא כמו שאנחנו מכירים
ממש מוזר!

m L m

New member
../images/Emo99.gif

באמת לא הבנתי מה זה ה
הזה! איזה יופי שהיא קיבלה
בקשר לדיסק- לפני ששאנייה התפרסמה היא הקליטה מס' שירים ולא הוציאה אותם בתור דיסק. אחרי שהיא התפרסמה מישהו הוציא את הדיסק הזה ללא הסכמתה (אני חושבת שלא היו לה זכויות על השירים) והיא לא אוהבת את החומר שנמצא על הדיסק הנ"ל. בנתיים הדיסק התפרסם והיא לא יכולה לעשות הרבה בנידון... אני מקווה שאני לא טועה. אתם מוזמנים לתקן אותי! בכל אופן- בטח ביום שלישי יזכירו את זה בVH1..

mays

New member
הוא לא הוצאה רשמית שלה ולכן נחשב...

לפיראטי. מדובר בהקלטות משנת 90 (פחות או יותר) של דיסק שאמור היה להיות דיסק דמו. זמרים בתחילת דרכים מקליטים שירים (שלהם או של אחרים), בדרך כלל באופן לא מקצועי או באולפני מוזיקה זולים, ואת הדיסק הזה הם מפיצים לחברות תקליטים בכדי "למכור" את עצמם. הדוגמא הכי רלוונטית שאני יכולה לתת היא הפרויקט של עידן רייכל, שהכין דיסק דמו כדי לעניין חברות תקליטים בארץ בכישוריו כמפיק מוזיקלי וכמעבד. זה היה גם המקרה עם שנאיה. היא הקליטה את השירים הללו במטרה להציג את עצמה כזמרת מול חברות התקליטים. העניין הוא, שהאולפן בו היא הקליטה, שמר לעצמו את זכויות היוצרים על אותן הקלטות, ואחרי שהיא התפרסמה ומכרה מליוני תקליטים, הם החליטו לרכב על הגל ולנצל את ההצלחה שלה כדי לעשות כמה ג'ובות, ושיחררו את אותן הקלטות דמו כדיסק מלא. הם לא פנו לשנאיה כדי לקבל את שיתוף הפעולה שלה, אלא פשוט הוציאו אותו לשוק. מבחינתה מדובר בדיסק שהוא רחוק מהרמה של שאר הדיסקים שלה (הן בבשלות שלו והן באיכות שלו), ומכיוון שהיא מאוד פרפקציוניסטית, אם זה היה תלוי בה, הדיסק הזה לעולם לא היה יוצא לשוק. אבל כמו שאמרתי, זכויות היוצרים על ההקלטות שייכות לאולפן עצמו, ולכן מבחינה חוקית היא לא יכלה לעצור בעדם מלהוציא אותו לשוק. לסיכום
הדיסק נקרא פיראטי לא בגלל שהוא אינו חוקי, אלא בגלל שהוא הופק והופץ בניגוד לרצונה, ואני לא בטוחה בזה ב-100%, אבל לדעתי היא גם לא מקבלת תגמולים מהמכירות שלו.

mmhbk

New member
תוספת

לא רק שהפיצו את השירים ללא הסכמתה של שאניה, אלא גם עשו מהם קומבינציות שונות והפיצו תחת שמות שונים כך שיצאו כמה דיסקים לא חוקיים של שאניה אבל כולם בעצם אותו דבר חוץ אולי מכמה שירים. אחד מהם קניתי בארץ והוא נקרא For The Love Of Him. הדיסק The Complete Limelight Sessions מכיל את כל השירים האלה ונחשב להוצאה החוקית היחידה שלהם וגם האיכות שם יותר טובה.

Caeser

New member
תודה על המידע MAYS!

עכשיו אני מבין מה כל הסיפור עם הדיסקים האלה...הכל קשור ברדיפת בצע של חברות התקליטים...אבל אפשר להאשים אותם? בעידן של היום שאנשים בקושי קונים תקליטים ומורידים מהאינטרנט, חברות התקליטים יעשו הכל כדי למכור ולשווק, אפילו אם זה על חשבון וויכוחים עם האמנים שברשותן. וחוץ מזה, בעקבות כך, אנחנו זכינו לשמוע את תחילת דרכה של שאניה...
ולמירי- מאיפה צצו כל השירים האלה ב-UP??? לשאניה יש שיר שקוראים לו shoulda woulda coulda?? עוד אחת עם שיר כזה??

m L m

New member
גם אני לא מבינה מאיפה הם צצו ../images/Emo12.gif

זה ממש מוזר. אבל ראיתי את זה כתוב יותר מפעם אחת. אני חשבתי שאולי בדיסק הירוק יש שמות שונים לשירים.... אני ממש לא יודעת למה. כי שמעתי את השירים ואלה אותם שירים כמו בדיסק של UP. וכמו שאמרתי קודם- ממש מוזר

mays

New member
לפני שהדיסק יצא לשוק, היו רשימות...

לא רשמיות, כל מיני ניחושים... ושם הופיעו השמות האלה. יכול להיות שמדובר בשירים שאנחנו מכירים שבסופו של דבר קיבלו שמות אחרים, או שמדובר בשירים שברגע האחרון הוחלפו בשירים שקיימים באלבומים. אולי פעם נדע...

mays

New member
לא חברת התקליטים של שנאיה אשמה

אני בטוחה שגם הם לא ממש מאושרים מהדיסק הזה. גם הם לא רואים ממנו אגורה. מדובר באנשים פרטיים שבבעלותם האולפן שבו הוקלטו השירים, והם אלה שהפיצו את הדיסקים.

למעלה