"ואם יהיה לי קר.. אף אחד לא יעטוף אותי"

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
"ואם יהיה לי קר.. אף אחד לא יעטוף אותי"

שאלון "זוזי זוזי" לכבוד החורף.. "זוזי זוזי, נו תזוזי זוזי, נהיה לי חם": * איך אתם מצליחים לחמם את עצמכם בימים קפואים אלה? * אתם שמים גטקעס מתחת? * אקססוריז: צעיף, כפפות, כובע גרב? * תסתכלו קצת למטה, תמשכו את החולצה בצווארון - כמה שכבות אתם לובשים עכשיו? "זוזי זוזי, נו תזוזי זוזי, אני נרדם..": * אם אתם כבר מצליחים להתחמם איכשהו בקור הזה - החום גורם לכם לעייפות? "ואם יהיה לי חם, אף אחד לא יעטוף אותי.. בטח לא את, אולי אמא אמא אמא": * גם אתכם אמא הלבישה ב4875638745 שכבות בחורף כשהייתם קטנים והלכם כמו זומבים?

nuna19

New member
חחחחחחחחחחחח שאלון חמוד!

"זוזי זוזי, נו תזוזי זוזי, נהיה לי חם": * איך אתם מצליחים לחמם את עצמכם בימים קפואים אלה?אז ככה:מפזר חום צמוד לרגליים,גרביים חמות,נעלי בית (מהסוג של הכלב אבל יותר נורמליות...) * אתם שמים גטקעס מתחת?לא! מה אני סבתא?! ואגב סחתיין על המילה ארתור! הייתי בטוחה שרק אני משתמשת במילה הזאת (ואני ענתיקה.) * אקססוריז: צעיף, כפפות, כובע גרב?כל מה שצויין כולל חותלות. * תסתכלו קצת למטה, תמשכו את החולצה בצווארון - כמה שכבות אתם לובשים עכשיו?2 "זוזי זוזי, נו תזוזי זוזי, אני נרדם..": * אם אתם כבר מצליחים להתחמם איכשהו בקור הזה - החום גורם לכם לעייפות?כן קצת. לפעמים זה קצת מרדים. "ואם יהיה לי חם, אף אחד לא יעטוף אותי.. בטח לא את, אולי אמא אמא אמא":"ואם יהיה לי קר!" לא חם! (עכשיו יש תיקו...) * גם אתכם אמא הלבישה ב4875638745 שכבות בחורף כשהייתם קטנים והלכתם כמו זומבים?נו מה לעשות?! אמא! פולניה!

RTur

New member
ככה זה כשמדברים איתך יותר מדי.. זה משפיע ../images/Emo6.gif

עונה

שאלון "זוזי זוזי" לכבוד החורף.. "זוזי זוזי, נו תזוזי זוזי, נהיה לי חם": * איך אתם מצליחים לחמם את עצמכם בימים קפואים אלה?תה חם,כפפות,רדיאטור * אתם שמים גטקעס מתחת?מה זה גטעקס? * אקססוריז: צעיף, כפפות, כובע גרב?כן ברור * תסתכלו קצת למטה, תמשכו את החולצה בצווארון - כמה שכבות אתם לובשים עכשיו?עכשיו 3 שכבות דקות כי הייתי בביצפר "זוזי זוזי, נו תזוזי זוזי, אני נרדם..": * אם אתם כבר מצליחים להתחמם איכשהו בקור הזה - החום גורם לכם לעייפות?ליפעמים אבל בדרך כלל אני כל הזמן פעילה כדי שיהיה לי חם "ואם יהיה לי חם, אף אחד לא יעטוף אותי.. בטח לא את, אולי אמא אמא אמא": * גם אתכם אמא הלבישה ב4875638745 שכבות בחורף כשהייתם קטנים והלכם כמו זומבים?שהייתי קטנה ברור אבל עכשיו רק אני בוחרת איך להיתלבש ומתי להיתלבש...

RTur

New member
עונה:

"זוזי זוזי, נו תזוזי זוזי, נהיה לי חם": * איך אתם מצליחים לחמם את עצמכם בימים קפואים אלה? האמת שזה לא כל כך הולך לי.. קר לי בכל זאת חח * אתם שמים גטקעס מתחת? כן. נו קר לי, אין לי ברירה * אקססוריז: צעיף, כפפות, כובע גרב? צעיף, כפפות.. כובע גרב אסור בצבא מסתבר.. * תסתכלו קצת למטה, תמשכו את החולצה בצווארון - כמה שכבות אתם לובשים עכשיו? 4 "זוזי זוזי, נו תזוזי זוזי, אני נרדם..": * אם אתם כבר מצליחים להתחמם איכשהו בקור הזה - החום גורם לכם לעייפות? לפעמים "ואם יהיה לי קר, אף אחד לא יעטוף אותי.. בטח לא את, אולי אמא אמא אמא": * גם אתכם אמא הלבישה ב4875638745 שכבות בחורף כשהייתם קטנים והלכם כמו זומבים? אוהו.. כמובן!

RTur

New member
עונה:

"זוזי זוזי, נו תזוזי זוזי, נהיה לי חם": * איך אתם מצליחים לחמם את עצמכם בימים קפואים אלה? האמת שלא כל כך הולך לי.. עדיין קר לי * אתם שמים גטקעס מתחת? כן, נו קר לי מה אני אעשה? * אקססוריז: צעיף, כפפות, כובע גרב? צעיף וכפפות כן.. כובע גרב אסור בצבא * תסתכלו קצת למטה, תמשכו את החולצה בצווארון - כמה שכבות אתם לובשים עכשיו? 4 "זוזי זוזי, נו תזוזי זוזי, אני נרדם..": * אם אתם כבר מצליחים להתחמם איכשהו בקור הזה - החום גורם לכם לעייפות? כן לפעמים "ואם יהיה לי חם, אף אחד לא יעטוף אותי.. בטח לא את, אולי אמא אמא אמא": * גם אתכם אמא הלבישה ב4875638745 שכבות בחורף כשהייתם קטנים והלכם כמו זומבים? אוהו.. כמובן!

למעלה