ואם יהיה סרט איחוד...
(אין סרט)

ואם יהיה סרט איחוד...../images/Emo35.gif (אין סרט)

((הסוגריים למעלה- להרגיע את המתרגשים...)) חשבתי על משהו- אם יהיה סרט איחוד- מה אתם רוצים שיהיה בו? אני אישית רוצה להחזיר את כל הדמויות באופן הבא:
קווין - סוף סוף הצליח להפריד את עצמו ממלורי (עילה מצויינת להעפת מלורי מהסרט אחרי 10 דקות).
וויד - לא מתה- הכל היה אשליה - אשליה!!!, והיא בעצם כל הזמן הזה נשארה ב-EarthPrime ועבדה כזמרת בארים (כל שאר האנשים שאמרו שראו את וויד במהלך העונות- הן ראו כפילה שלה).
הפרוספור- בעקבות הגילוי המרעיש שהפרופסור ה"רע" מהעונה השנייה מת ולא ארטורו שלנו- לדעתי הסיפור יהיה בנוי בדיוק ככה- הגולשים מגלים שהם לקחו את הפרופסור הלא נכון, וקרומגס עוזרים להם להחזיר אותו- מסמל עידן חדש של שלום בין הסליידרס לקרומגס ובין הקרומגס לזן האנושי.
קולין - הגולשים חוזרים לעולם הבית של דיאנה ומלורי, ודיאנה מגלה רשימות שד"ר גייגר השאיר על מנת לצאת מהמצב ה"לא-תקוע"- היא וקווין (שכבר הופרד ממלורי- מלורי חזר הביתה לאימא או פשוט מת- לא ממש איכפת לי) עבדו ועמלו והצליחו למצוא דרך, בעזרת התרשימים, להחזיר את קולין ולהפוך אותו ל.."תקוע"...
רמברנדט- בגלישה האחרונה הוא לא גלש הביתה, אלא לעולם בו טכניקת השילוב כבר הומצאה ונאסרה ע"י החוק- רמברנדט מגלה מכשיר שיכול להפריד את כל הדברים שהשתלבו- מימדים, אנשים וכד', ובעזרת האנשים מאותו עולם מצליח לחזור לעולם של החוזה (עם מד זמן חדש ועם המכשיר) ולהפריד את קווין ממלורי (ואז מתחיל כל מה שרשמתי למעלה).
מגי- נשארת אותו הדבר.
דיאנה- אחרי שהיא חוזרת עם מלורי לעולם הבית שלה- היא גם נשארת שם ביחד עם מלורי. הדמיון שלי פרוע....

Lockergnomie

New member
רעיון טוב!

אבל יותר מידיי דמויות. אני מציעה להשאיר את מגי איפה שהו ולחזור לצוות המקורי...! אבל אם הקרומגס לא יהיו רעים והם יהיו איתם בשלום, אז איפה יהיה כל האקשן והמתח?:)

Lu Tze

New member
יהיה צריך שעה רק בשביל האקספוזיציה.

רעיון יותר טוב: מגי מלורי ודיאנה נשארו בעולם של החוזה למשך כמה שנים, נפתחת איפשהו מערבולת ורמי, וויד, מקס ואיזה קרומג בשלשלאות שלבוש במדים מהמאה ה-17 יוצאים. כולם רצים אל כולם, מתחבקים "איפה היתם?" מה קרה?" "מי זה הקרומג הזה?" וכו'. רמי מסביר שהוא לקח כבן ערובה קרומג ששיך לשושלת (מעמד המלוכה של הקרומג) ושהוא השיג מהקרומג שני גאג'טים: האחד, מכשיר לפיצול מלורי לקווין, השני, טיימר משוכלל שמאפשר פתיחת מערבולת בכל נקודת זמן וגם יש אופציה למצוא את עולם הבית של הגולש וגם אנשים מעולמות ספציפיים (ככה הוא מצא את וויד ומקס). בנוגע לוויד, הוא הכריח את הקרומג לשכפל לה גוף. מפעילים את המכשיר שיפצל את מלורי מקווין, הם מתפצלים וכולם מאוד שמחים. פתאום הקרומג משתחרר מהשלשלאות שלו והורג את דיאנה ומלורי (ייפי). כל זה לא אמור לקחת יותר מחצי שעה, שזה הזמן המקובל לאקספוזיציה. עכשיו הסיבוך: הקרומג פולט בטעות שהם מפתחים ווירוס שיכול להרוג בני-אדם מכמעט כל עולם, אבל הקרומג חסינים כלפיו, אז הגולשים (שכרגע מורכבים מקווין, רמי, מקס וויד ומגי) גולשים לעולם הבית החדש של הקרומגס, (אה, לא ציינתי שיש להם עולם בית חדש?) והאקשן מתחיל.

King Of Kromags

New member
רולז!!

אם כל אחד יכתוב "תקציר" לסרט שלו, אני אערוך את זה למאמר(ים)...

Charmed 4ever.

New member
רעיון נפלא לטופיק |חלב|

אני לא מתכוונת לכתוב כאן תקציר של סרט כי אף פעם לא תכננתי איך הוא יראה, אבל אני בכל זאת מתכוונת לכתוב מה הייתי רוצה לראות.
קולין פוגש את וויד - תמיד תהיתי מה היה קורה אם אחרי התפתחות העניינים בין קווין למגי הם היו פוגשים שוב את וויד, הרעיון הראשון שעלה בראשי היה מערכת יחסים של אהבה בין קולין לוויד. אני באמת חושבת שהם יכולים להתאים, וכך גם היו לנו שני זוגות בסרט.
קווין פוגש את מלורי - לכל אורך הענה החמישית חיה נשמתו של קווין בתוך גופו של מלורי, מלורי וקווין לא נראים אותו דבר ואני מניחה שזה אומר שמלורי אף פעם לא ראה איך נראה קווין. לכן יהיה מעניין לראות את שניהם נפגשים אחד עם השני.
מפגש מחודש של וויד עם הפרופסור - יכול להיות פשוט מרגש ומדהים. אני ידועה כרגשנית בקטעים האלה ולכן הייתי אוהבת את זה מאוד.
חזרה של קולין לעולם בו חי בהתחלה - פוגש את בחירת ליבו מתחילת הסדרה וגורם לאמא שלה לקבל אותו סופסוף ולתת לה לגלוש איתו. מכל הסיפור אני מחברת עכשיו איזושהי עלילה פחות מסובכת. אחרי שוויד שלחה את רמברנט במערבולת בסיום פרק 16 (אם אני לא טועה) בעונה החמישית, תפסה גם אותה המערבולת, אך רק את גופה ולא את כל המכונה. וייד נוחתת גם היא באותו עולם אליו הגיעו בפרק 16 מכוסה בג'ל ירוק משמר. החבורה מביאה את וויד אל נחל בקרבת מקום כדי לשטוף ממנה את הג'ל ומגלים כי המים בנהר מרפאים (כמה טבעי
). וייד, שעד אותו רגע הייתה חסרתך דופק, החלה לנשום אך עדיין הייתה במצב של תרדמת. החבורה, יחד עם וויד, גולשת לעולם הבא במסעם ומגיעה לעולם (מהעונה הראשונה או השנייה, או שמא שלישית) בו ישנו מעבר אל "מתחת לאדמה" למקום מהמם ביופיו (מו כמו העולם שמתחת למים...) בו חי רופא-מכשף (אותו רופא שריפא את ארטורו מהסרטן שהיה לו בעונות הראשונות), רמי, שכבר היה בעולם ההוא בעבר, זיהה מיד את העולם והחל לחפש את הכיוון לכניסה ל"גן העדן ההוא". הוא תר סביב עצמו כמה פעמים עד שזיהה את דרכם והם הגיעו אל הכניסה בדיוק כשהגיעו לשם שודדי הדרכים שהיו שם בפעם הקודמת. מגי, דיאנה ומלורי החלו להלחם איתם בעוד רמי נשא את וויד אל הרופא המכשף, שגם הוא זיהה מיד את רמי. הרופ העיר את וויד מהתרדמת בסצינה מלאת רגש של רמי ו-וויד, והם פנו לצאת מ"גן העדן". לאחר שיצאו רמי ו-וויד, מיד פתחה מגי את המערבולת והחמישה קפצו כאשר וויד ורמי מחובקים ויריית רובו של אחד משודדי הדרכים נשמעה מאחור. החבורה הגיעה לעולם הבא במסעם וגילתה שדיאנה חטפה את הכדור הנפלט בגבה והכדור חדר לליבה. ווייד, בעזרת כוחות ריפוי שלמדה מהקרומגס, ניסתה לרפא את דיאנה, אך ללא הועיל מפני שדיאנה כבר מתה שניות ספורות לפני כן. מלורי, שעד אותה עת לא הביט בעיניה של וויד, הביט בהן כעת. גופו החל לרעוד בעוצמה והוא החל מרגיש את נשמתו של קווין שמה לחיים מהתרדמת שהייתה בה, מגי הבינה מיד מה קורה ופנתה אל הטיימר כותבת את הקורדינטות של עולם ביתם של דיאנה ומלורי. החבורה גלשה אל העולם הנ"ל, אל מעבדת הניסויים של דוקטור גייגר. פתאום קם מלורי ואמר בקול חלוש שהוא מותיר למגי לנסות את הניסוי על מנת להחזסיר את קווין ולהפריד בין השניים. הניסוי מצליח וקווין פוגש את וויד בסצינה סוחטת דמעות בעוד מלורי מסתכל (המום מהעובדה שהוא חי) מהצד. ואז מגי קולטת את רשומותיו של גייגר על איך לצאת ממצב ה"לא תקוע" (כמו שמישו כבר כתב) וקווין מסייע לחבורה להוציא את אחיו מהמצב. וכך מתייסם החלק של וויד וקולין... אחרי זה גולשים כל החבורה ומגיעים לעולם עם הפרופסור האמיתי ומתייסם החלק עם הפרופסור.

dugy

New member
הרעיון שלי :)

אז ככה:
נתחיל בזה שלאורך כל הסרט לחבר'ה הולך להיות מאבק א-ד-י-ר בקרומגס, מאבק שעוד לא נראה.
גייגר יחזור, ובגדול, באמצעות איזשהו מכשיר משוכלל של הקרומגס, והוא יהפוך באופן זמני לעוזר שלהם, כשבעצם 2 הצדדים (הקרומגס וגייגר) מתכננים לעבוד אחד על השני.
רמי ווויד יחזרו, בעזרת מלורי ודיאנה שחיטטו קצת בכל מיני מסמכים כאלה. נו דיאנה חכמה כזאת, היא תמצא משהו להחזיר אותם.....
וויד ומגי ירקמו מזימה לחטוף מכשיר מגייגר שיכול לפצל בחזרה את קווין ומלורי, אבל בתנאי שמלורי ימות. מלורי מאידך, יגלה \את וינסה לעצור אותן. האו כמעט יצליח אבל בסופו של דבר, ימות, לשמחתם והלקתם של הצופים.
בינתיים הקרומגס, בעזרת גייגר יכבשו עוד ועוד עולמות, בערך פי 4 ממה שהם כבשו עוד מקודם, בעזרת שילוב של מימדים זה בזה.
קווין חוזר, מגלה שאין יותר את מלויר, ונחוש להשיג בחזרה את אחיו לא משנה איך, הוא מגלה למורת רוחו שזה בלתי אפשרי ובינתיים נאךץ לכסח לכמה קרומגס את הצורה.
כל החבר'ה מגלים את הקורדינאטות לעולם הבית של קווין, הם מגיעים לשם ומצליחים לשתף פעולה עם ההורים של קווין (הביולוגיים, לא המאמצים)
ווי ומגי רבות על קווין, קווין מצידו חש הרבה יותר אהבה כלפי מגי וווידי שלנו נפגעת קשות. אבל רמי עוזר לה להתגבר.
וכאמור יש המון קרבות בין הבני אדם לקרומגס, בין גייגר לבין כולם, ושמחה וששון לכולנו, סוף טוב.

Boran

New member
גאוני!

גייגר יתן לקרומגס את הטכנולוגיה של מיזוג עולמות! אהבתי! אבל לפי דעתי יותר מדי קרומגס יהיה משעמם מאוד, היה לנו כבר עונה שלמה (ומיותרת) כזו.

dugy

New member
נכון, אבל בכל זאת,סרט בלי הקרומגס?

הם צריכים להיות שם. הם חיוניים לסרט. אגב שימו לב שהגולשים צברו המון ארכי-אויבים. קרומגס, גייגר,ריקמן. כיף חיים

למעלה