ואם יש לי חוסר שקט תמידי... זו בעיה?
ט טנא לבן New member 29/7/12 #2 בחיי שמשעמם פה! אנשים! קצת עניין, קצת אמת כואבת, קצת משהו... כולם פה רדומים...
E ebi83 New member 29/7/12 #3 ברור! בגלל זה מצאנו בפורום תשובה- שקט תמידי ועכשיו לצד הרציני, מזתומרת חוסר שקט? את לא יודעת מה לעשות עם עצמך או שאת תמיד מוטרדת?
ברור! בגלל זה מצאנו בפורום תשובה- שקט תמידי ועכשיו לצד הרציני, מזתומרת חוסר שקט? את לא יודעת מה לעשות עם עצמך או שאת תמיד מוטרדת?
ט טנא לבן New member 29/7/12 #4 כן אה? אני כל הזמן צריכה לעשות משהו, לא יכולה לשבת בשקט, מחפשת עניין, עשייה...
E ebi83 New member 30/7/12 #5 תתחילי לסרוג אבל באמת.. פשוט תמצאי תחביב שמעסיק אותך לחלונות הריקים האלה והרבה ייפתר
ט טנא לבן New member 30/7/12 #6 זהו ש... אלף, אין לי חלונות ריקים, חורים או דקה של שקט. בית, אני עושה ועושה ורוצה עוד ועוד... לא יודעת שובע!
זהו ש... אלף, אין לי חלונות ריקים, חורים או דקה של שקט. בית, אני עושה ועושה ורוצה עוד ועוד... לא יודעת שובע!
E ebi83 New member 30/7/12 #7 אז יש לך בעיה.. אני ממליץ על פסיכולוג או על שעה של שקט שאת מחייבת את עצמך לשבת בה ולא לעשות כלום. סתם כי צריך לדעת גם לשבת על תחת ולהירגע
אז יש לך בעיה.. אני ממליץ על פסיכולוג או על שעה של שקט שאת מחייבת את עצמך לשבת בה ולא לעשות כלום. סתם כי צריך לדעת גם לשבת על תחת ולהירגע