ואם כבר בונזו- קניתי אבקת פלאפל

יוספה 51

New member
ואם כבר בונזו- קניתי אבקת פלאפל

ידעתם שיש דבר כזה? מוסיפים מים רותחים ואז מטגנים. יוצא ממש טעים. אפרופו הכנה של משהו קליל. חוץ מזה , פשטידת הבצל נאפתה ועכשיו מתקררת במקרר, לא היה קמח תפח"א אז השתמשתי בקמח תירס ונראה שהתוצאה מצוינת. ליידיבאג- כרגיל, כל הכבוד לך. מחר בבוקר, אחרי שהבת נשלחה בערב לקנות חלב סויה בלי מלח וסוכר, תיעשה העוגה של מיקי. והחלטתי לשוב לנסיונות הקציצות שכבר התקדמו לא רע בזמן שבו פרשתי מהן ועברתי לנסיונות של עוגות. בני מתנסה בחודשיו הראשונים בטבעונות לגמרי, דבר שמאתגר בצורך לגוון עוד יותר את המאכלים. והסבתא משוכנעת שאני מרעיבה אותו (תחשבו איזה השפעה רעה יש לי בתור אמא, הוא הרי כזה רזה..) . זהו, עדכון מהחזית שהולכת לישון. סוף סוף.
 

ladybug6

New member
איזה כיף לשמוע

מעניין שהטבעונות מוציאה מאנשים דברים שעשרות שנים במטבח ה"רגיל" לא עשו...
שמחה שיצא טעים, נחכה לעדכונים לגבי העוגה והקציצות!
 

elin86

New member
נשארה לי חצי שקית של האבקה

הזו.. פעם קודמת הטיגון היה מוגזם ועשה לי צרבת.. יש עוד הצעות מה עושים עם זה?
 
למעלה