ואם כבר בקארטינג עסקינן

© DrorZi

New member
ואם כבר בקארטינג עסקינן

אני חובב של הדברים האלה, אני הכי אוהב את המסלול בנחשונים, לא שיאן גדול, אבל נהנה לנהוג שם על ה4 פעימות. רציתי לשאול מה העלות תחזוקה של הכלי הזה, במה זה מתבטא, טיפולים שוטפים, חלפים מאיפה משיגים ? צמיגים (כל כמה זמן, עלות)? וכל מה שבא לכם להסביר לאאוטסיידר. דרור זי 49.49 רגיל 50.00 הפוך

ranfin

New member
עלויות של 4 זה קצת קשה

האם אתה מדבר על כלי בודד פרטי או כמו במסלולים. לגבי הכלים של השכרות זה משתנה ותלוי במספר גורמים: כמות הקארטים שיש לאתר, ככל שיש יותר יש יותר סבב בינהם להשכרות תוכך הבלאי יותר נמוך. כמות התאונות והנזקים שנגרמים לכל כלי. ללגבי מחירים זה משתנה בין היבואנים השונים (ביחוד חלקים של 2 פעימות) צמיגים מחליפים כשכבר לא נשאר מהם כלום (בד``כ). אם אתה רוצה מחירים אז השבוע יעלה ב NVRacing המחירון של יבואן PCR שזהו קארט 2 פעימות ושם תוכל להעריך (לפחות חלקית). אם תרצה פרטים מדויקים יותר לגבי 4 פעימות אתה מוזמן לפנות לאנשי המסלולים השונים ואני מאמין שהם יוכלו לספק יותר מידע. אם יש לך שאלות לגבי ה 2 פעימות אתה מוזמן לשאול ואשתדל לענות במגבלות סודות ורזי המקצוע. לגבי הזמנים בנחשונים עם קצת תרגול ועזרה מחברים (שיודעים לנהוג) תוכל להגיע ל 48 בשני הכיוונים. רן NVRacing

ranfin

New member
אוקי פרוט קל

שילדה נעה בין 6K ל 18K (חדשה - ישנה) מנוע חדש 4K סט צמיגים ~500 ש``ח שמן מנוע (תלוי איזה) 50-150 ש``ח לבקבוק (משקל בין 1-2 ק``ג) דלק תלוי כמה נוסעים (כל בנזין שיש בתחנת דלק) גלגלי שיניים 80-180 ש``ח ויש עוד הרבה חלקים בתוך המנוע ומחוצה לו שעולים. ככל שמתאמנים יותר כך העלויות עולות, כי צריך לפתוח מנוע ולוודא שהכל תקין (וזה במנוע סטנדרתי), במנוע Racing שהוא מנוע משופר לאחר כל מרוץ צריך לפתוח מנוע ולבצע בדיקה וכל פתיחה כזאת עולה כסף ובד``כ הרבה.

ranfin

New member
אחרי נסיעה אחת

אתה שוכח מהכסף. טובי המנתחים לא הצליחו למחוק ל flat את החיוך לאחר הטרמפ שהיא קיבלה ב 2 פעימות. לי עד היום החיוך תקוע :cool: שווה כל אגורה (וצריך הרבה).

flat

New member
דרור...

אולי תבוא למירוץ ביום שבת הקרוב בגני התערוכה?

© DrorZi

New member
יש סיכוי טוב,

ביום שישי אני נוסע לירושלים (הפגנת רפורמה מרידינג ולבירה) ויום שבת כבר אין תרוצים, זה במרכז, אז אני אבוא. יום נפלא דרור זי

למעלה